- 9 Ekim 2020
- 5.703
- 7.646
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #2.881
Keyfim yerinde 2gün yasımı tuttum yeterEvet öyle dedi doktorSonradan fikrim değişmezse ben 4 ay dinlenme veriyorum kendime. Sen iyi misin. Keyfin yerine geldi mi
kızz bide davşan kanımı aboww olmaz açık çay iç sen.heycanını yirim ne güzelde mutlusun maşalllahhh benm bacikomaHahahahahah bende iyi haberi aldim ya aksama cay mi koysam diyodum kutlamak icinSoyle davsan kani
Allah tamamına erdirsin inşaallah sağlıcaklaTeşekkür ederim. Allah dileyen herkese nasip etsin . Embriyolar 1 kalite de idi donmuş embriyo
Ahahaha ya napsın malum korona var dışarı çıkmak yasak die korkuyor olabilirGelmedi ama gece yada sabaha gelir. Otobüse binmiş yoldaymış
ahaha iç kız bi kaçamak seninde hakkındır.aslanım beaaaaavalla ben de içtim hiç vicdan azabı da çekmedim. napiyim ya günde iki fincan çayım var . içkim yok sigaram yok kumarım yok :):) ot gibin yaşıyom onu da mı içmiyim
Hee gii bi denisik oldum bi kac gun etkisinde kalirim zaarkızz bide davşan kanımı aboww olmaz açık çay iç sen.heycanını yirim ne güzelde mutlusun maşalllahhh benm bacikoma
Merhabaaaa bende pzartesi olcam transfer külotlu hasta bezi aldım onu giycemm sonra sall gitsinnBu grubu seviyorum yaher soruya her soruna cevap var özellikle şu namaz olayını konuştuğunuz iyi oldu. Merak ettiğim birşey daha var. Bu transfer sonrası hani tuvalete gitmeden rahatlama kısmı var ya o alta serilen beze mi yapılıyor ? Ve o bezle pisleniliyor ya e duş banyo yasak nasıl temizleniyor açık açık sordum ama telaşı tuttu beni
Emmim gızı hayırdır halaya durmuşunhalamınnnn giziiiiiiii
ah o hormonlar eşşek tepsin onları terbiye etti biziHee gii bi denisik oldum bi kac gun etkisinde kalirim zaarsayenizde enerjim yukseliyor hormonlarima salgiliyor burasi
aslanım dimi :):)):)ahaha iç kız bi kaçamak seninde hakkındır.aslanım beaaaaa
Sürgüye sal gitsin kızBu grubu seviyorum yaher soruya her soruna cevap var özellikle şu namaz olayını konuştuğunuz iyi oldu. Merak ettiğim birşey daha var. Bu transfer sonrası hani tuvalete gitmeden rahatlama kısmı var ya o alta serilen beze mi yapılıyor ? Ve o bezle pisleniliyor ya e duş banyo yasak nasıl temizleniyor açık açık sordum ama telaşı tuttu beni
kız işteyim gülemiyorum da içimde kaldı Allah canını almasın :):)king of the topik
Sürgüye yapıyorsun canım sonrasında silerek mecbur temizlemeye çalışacaksın ben öyle yaptım içime sinmesede sakın yıkayım demeBu grubu seviyorum yaher soruya her soruna cevap var özellikle şu namaz olayını konuştuğunuz iyi oldu. Merak ettiğim birşey daha var. Bu transfer sonrası hani tuvalete gitmeden rahatlama kısmı var ya o alta serilen beze mi yapılıyor ? Ve o bezle pisleniliyor ya e duş banyo yasak nasıl temizleniyor açık açık sordum ama telaşı tuttu beni
Ben günde 3 progestan kullanıyorum ya 6 tane çok değil miProgestan verdi günde 3 defa 2 ser tane
Çok sıkışmıyosun merak etme zaten heyecandan çiş aklına gelmiyo bile valla ben yarim litre içtim suyu yavaş yavaş yeterli geldi bana 1 litreyi bitirme
Yoruldum be yaKeyfim yerinde 2gün yasımı tuttum yeterkaralarımı çıkardım beyazlarımı bağladım geldim sende 4ay beklıcen demek acep nieki
İğneden yırtmışsınProgestan verdi günde 3 defa 2 ser tane
Çok sıkışmıyosun merak etme zaten heyecandan çiş aklına gelmiyo bile valla ben yarim litre içtim suyu yavaş yavaş yeterli geldi bana 1 litreyi bitirme
Ben sormadan duramazdim çok meraklıyım konu kendim olunca sen transfer oldunmu dediğim gibi rabbim ol dedikten sonra 5a b pekte önemli değil kendiliğinden gebe olanlarinki belki 5ccBahçecide misin sen de? Hangisindesin? Tabii canm kendi başarı oranlarını niye düşürsünler ki. Ben de 5aa değildir kafama takarım diye sormadım açıkcası. Ama burda da 5aa olup tutan çok az okudum şaşkınım. Yani 5aa da olsa içim rahat etmicekti. En iyisi bilmemekbilmemek ayıp değil, kafa rahatlığı
Hahah kızz doğru dedin. Anneannemin vardı bakayım kalmış mı hiç. Alayım 1 taneMerhabaaaa bende pzartesi olcam transfer külotlu hasta bezi aldım onu giycemm sonra sall gitsinn