Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Merhabaaaa bende pzartesi olcam transfer külotlu hasta bezi aldım onu giycemm sonra sall gitsinn

Kizlaarrr aranizda yapan varmi bilmiyorum ama ben bugun ultrasona gittigimde yanimda flashbellek goturdum tum goruntuleri kayt ettirdim aklinizda bulunsun bizim burda yapiyolar sizde sorun oyle birsey mumkunse her gittiginizde buyudugunu gorup guzel bir hatira olur saklarsiniz umarim isinize yaramistir bu soyledigim

Sürgüye sal gitsin kız snra kalkıncada yıkarsın.lakin abdest eğilmek yasak ya nasıl olur bilemedim

Sürgüye yapıyorsun canım sonrasında silerek mecbur temizlemeye çalışacaksın ben öyle yaptım içime sinmesede sakın yıkayım deme

Progestan verdi günde 3 defa 2 ser tane

Çok sıkışmıyosun merak etme zaten heyecandan çiş aklına gelmiyo bile valla ben yarim litre içtim suyu yavaş yavaş yeterli geldi bana 1 litreyi bitirme
Ben günde 3 progestan kullanıyorum ya 6 tane çok değil mi

Progestan verdi günde 3 defa 2 ser tane

Çok sıkışmıyosun merak etme zaten heyecandan çiş aklına gelmiyo bile valla ben yarim litre içtim suyu yavaş yavaş yeterli geldi bana 1 litreyi bitirme
İğneden yırtmışsın kızlar transfer öncesi progesteron testi yaptınız mı değerleriniz kaçtı ?

Ben sormadan duramazdim çok meraklıyım konu kendim olunca sen transfer oldunmu dediğim gibi rabbim ol dedikten sonra 5a b pekte önemli değil kendiliğinden gebe olanlarinki belki 5cc ben cem bey deyim sen kimdesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…