Aralık - Ocak Transfer olacaklar

ayyy ben bıde çişimi çok tutamam bak stres oldum

Gorduk cok sukur canim mucize gibi birsey inanamiyorum hala kendime gelemedim darisi burdakilere inshaAllah cok degisik bir duygu..
Yaaaaa Allah daim etsin canım, kıcağına da al inşallah. Böyle duydukça hevesleniyorum, heyecanlanıyorum. Sonra bir korku sarıyor içimi, trasnfer sonrası çok stres oluyoruz test gününe kadar

Ay minnok aferin ona Maşallah canım, bak boşuna üzdün kendini

Transfer sonrası yarım saat wc ye göndermiyorlar sonrasında ben tutup wc ye kendim gittim , cok sıkışan olursa da sürgü ördek veriyorlar hemşireler yattığın yerden onu kullanıyorsun

Sürgü veriyorlar canım. Ben bezlettim kendimi mis gibi rahat rahat yaptım. 2 saat yatırdılar beni.

O nasıl beta öyle tarih gibi maşallah hayırlı bereketli olsun. Bebeklerini kucağına almayı da nasip etsin Rabbim. Embriyoların 5. Gün müydü? Donmuş embriyo galiba. Kaliteleri neydi?
Teşekkür ederim. Allah dileyen herkese nasip etsin . Embriyolar 1 kalite de idi donmuş embriyo

ben gecen seneki transferde fazla su icmedim cunku sıkısyrsnz üstüne stresten cis geliyo o an kendimi sartlandrdim su ic ama abartma sonra tutamiyrsn oylede yaptim yarim saat snra wc cikabilirsiniz dedi hemsire ben esime dedimki hayr 1 saat snra cikcam rahatim cisim gelmedi ve 1 saatte bkledim yatarak sonra esimin yardimiyla kalktim yavasca lavabo ihtiyacimi gordum aama aferdesnz bir anda laps diye yapmadim yavas yavas sonra giyinio eve geldk

AghA transfer olur olmaz hemen kaldırdılar yürüyerek yatağa gittim istersen tuvalete de gidebilirsin dediler ama ben gitmedim . her yer farklı uyguluyor

Onun yerine ne verdi mesela ?
Progestan verdi günde 3 defa 2 ser tane
Çok sıkışmıyosun merak etme zaten heyecandan çiş aklına gelmiyo bile valla ben yarim litre içtim suyu yavaş yavaş yeterli geldi bana 1 litreyi bitirme

Yaaaaa Allah daim etsin canım, kıcağına da al inşallah. Böyle duydukça hevesleniyorum, heyecanlanıyorum. Sonra bir korku sarıyor içimi, trasnfer sonrası çok stres oluyoruz test gününe kadar
Canim ben bu gruba o yuzden takiliyorum sizlere motive olayim diye aklim hep sizde inaninki hergun farkli hikaye farkli seyler yasiyoruz burda Rabbim sizede tattiricak inshaAllah valla transfer sonrasina karismiyom oldum oldum dirildim bende Allahim sabir versin hala bitmis degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…