- 28 Mayıs 2020
- 404
- 573
- 32
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #2.861
ayyy ben bıde çişimi çok tutamam bak stres oldumBu grubu seviyorum yaher soruya her soruna cevap var özellikle şu namaz olayını konuştuğunuz iyi oldu. Merak ettiğim birşey daha var. Bu transfer sonrası hani tuvalete gitmeden rahatlama kısmı var ya o alta serilen beze mi yapılıyor ? Ve o bezle pisleniliyor ya e duş banyo yasak nasıl temizleniyor açık açık sordum ama telaşı tuttu beni
ayyy ben bıde çişimi çok tutamam bak stres oldum
işte ben :)Ben tutarım ama çok çabuk sıkışırım sık tuvalete giderim. Terle değil idrarla su atanlardanım
YaaaaaGorduk cok sukur canimmucize gibi birsey inanamiyorum hala kendime gelemedim darisi burdakilere inshaAllah cok degisik bir duygu..
Ay minnokArkadaslar bugun sabaha kadar uykusuzluk cekip okadar stressten sonra sukurler olsunki guzel haberlerimle geldim..Okadar mutluyumki Rabbim bana bu guzel duyguyu yasatti.. Cok farkli birseymis bebegimizin kalbini gorduk pit pit atarken.. Allahim tum isteyen herkeze bu duyguyu en kisa zamanda yasatsin Iyiki varsiniz yoldaslarim dualarim hep sizinle olucak arka planda olsam bile bilinki ben gizli gizli dua ediyorum sizler icin
Eki Görüntüle 2742870
Transfer sonrası yarım saat wc ye göndermiyorlar sonrasında ben tutup wc ye kendim gittim , cok sıkışan olursa da sürgü ördek veriyorlar hemşireler yattığın yerden onu kullanıyorsunBu grubu seviyorum yaher soruya her soruna cevap var özellikle şu namaz olayını konuştuğunuz iyi oldu. Merak ettiğim birşey daha var. Bu transfer sonrası hani tuvalete gitmeden rahatlama kısmı var ya o alta serilen beze mi yapılıyor ? Ve o bezle pisleniliyor ya e duş banyo yasak nasıl temizleniyor açık açık sordum ama telaşı tuttu beni
Sürgü veriyorlar canım. Ben bezlettim kendimiBu grubu seviyorum yaher soruya her soruna cevap var özellikle şu namaz olayını konuştuğunuz iyi oldu. Merak ettiğim birşey daha var. Bu transfer sonrası hani tuvalete gitmeden rahatlama kısmı var ya o alta serilen beze mi yapılıyor ? Ve o bezle pisleniliyor ya e duş banyo yasak nasıl temizleniyor açık açık sordum ama telaşı tuttu beni
Teşekkür ederim. Allah dileyen herkese nasip etsin . Embriyolar 1 kalite de idi donmuş embriyoO nasıl beta öyle tarih gibi maşallahhayırlı bereketli olsun. Bebeklerini kucağına almayı da nasip etsin Rabbim. Embriyoların 5. Gün müydü? Donmuş embriyo galiba. Kaliteleri neydi?
cok güzel aydinlattin valla cnm bnm bnde 26 yasindayim hakkimzda hayrlisi olsun28 yasındayım
ben gecen seneki transferde fazla su icmedim cunku sıkısyrsnz üstüne stresten cis geliyo o an kendimi sartlandrdim su ic ama abartma sonra tutamiyrsn oylede yaptim yarim saat snra wc cikabilirsiniz dedi hemsire ben esime dedimki hayr 1 saat snra cikcam rahatim cisim gelmedi ve 1 saatte bkledim yatarak sonra esimin yardimiyla kalktim yavasca lavabo ihtiyacimi gordum aama aferdesnz bir anda laps diye yapmadim yavas yavas sonra giyinio eve geldkBu grubu seviyorum yaher soruya her soruna cevap var özellikle şu namaz olayını konuştuğunuz iyi oldu. Merak ettiğim birşey daha var. Bu transfer sonrası hani tuvalete gitmeden rahatlama kısmı var ya o alta serilen beze mi yapılıyor ? Ve o bezle pisleniliyor ya e duş banyo yasak nasıl temizleniyor açık açık sordum ama telaşı tuttu beni
Progestan verdi günde 3 defa 2 ser taneOnun yerine ne verdi mesela ?
Çok sıkışmıyosun merak etme zaten heyecandan çiş aklına gelmiyo bile valla ben yarim litre içtim suyu yavaş yavaş yeterli geldi bana 1 litreyi bitirmeBu grubu seviyorum yaher soruya her soruna cevap var özellikle şu namaz olayını konuştuğunuz iyi oldu. Merak ettiğim birşey daha var. Bu transfer sonrası hani tuvalete gitmeden rahatlama kısmı var ya o alta serilen beze mi yapılıyor ? Ve o bezle pisleniliyor ya e duş banyo yasak nasıl temizleniyor açık açık sordum ama telaşı tuttu beni
Tabikide ediyorum canim az once secdeden kalktimHelal olsun kız o nasıl lafAllahım size bağışlasın minnoşunuzu bizlere dua etmeyi unutma
2 adet 3.gün canımmHayırlı olsun yazımm hemenkaçıncı gün embryo?
Hahaj yok kız aynen stresten daha beter sıkışıyor insan. Opu da bile sıkıştım yaniProgestan verdi günde 3 defa 2 ser tane
Çok sıkışmıyosun merak etme zaten heyecandan çiş aklına gelmiyo bile valla ben yarim litre içtim suyu yavaş yavaş yeterli geldi bana 1 litreyi bitirme
Canim ben bu gruba o yuzden takiliyorum sizlere motive olayim diye aklim hep sizde inaninki hergun farkli hikaye farkli seyler yasiyoruz burda Rabbim sizede tattiricak inshaAllah valla transfer sonrasina karismiyom oldum oldum dirildim bendeYaaaaaAllah daim etsin canım, kıcağına da al inşallah. Böyle duydukça hevesleniyorum, heyecanlanıyorum. Sonra bir korku sarıyor içimi, trasnfer sonrası çok stres oluyoruz test gününe kadar
evimi temizledim çayımı içtim ohh beAboowww ortaligi yaktin gidiyon cayin altini yak ecik fokurdasin barii kendinide fazla yormaben yooooomm zaten cayida unuttum hayirlisi olsun bacikoo 1 haftada ne var
Hahahahahah bende iyi haberi aldim ya aksama cay mi koysam diyodum kutlamak icinevimi temizledim çayımı içtim ohh besen içme çay hamileler çay içmez
Gelmedi ama gece yada sabaha gelir. Otobüse binmiş yoldaymış