- 16 Ekim 2020
- 1.784
- 2.486
- 32
-
- Konu Sahibi PlutonMerkez
- #2.841
Ben transferden sonra hemen kildim canim normal abdest aldim sadece ayagimi lavaboya kaldirmadim duşa kabinde yikadim yada su döktüm.. namazida oturarak kildimyani transferden hmn sonra baslya bildinmi yok yattgin yerden mi kilabildin abdest faln nasil albildin
Ben transferden sonra otele gecip istiraat ettim oturdugum yerden kildim ve ertesi gun banyo yaptim normal rutin seyler yaptim arada bir yurudum kan dolasimi onemliymis sadece istiraat de iyi dgl bol bol meyve yiyin kahvaltinizi guzel yapin farkli besinler yiyin.. Allah izin verirse tutunur oyani transferden hmn sonra baslya bildinmi yok yattgin yerden mi kilabildin abdest faln nasil albildin
tamam cnm iyi bariBen transferden sonra hemen kildim canim normal abdest aldim sadece ayagimi lavaboya kaldirmadim duşa kabinde yikadim yada su döktüm.. namazida oturarak kildim
Ben transferden sonra otele gecip istiraat ettim oturdugum yerden kildim ve ertesi gun banyo yaptim normal rutin seyler yaptim arada bir yurudum kan dolasimi onemliymis sadece istiraat de iyi dgl bol bol meyve yiyin kahvaltinizi guzel yapin farkli besinler yiyin.. Allah izin verirse tutunur o
Canım ananası az az ye abartma diyorlar. Çayıda günde 3 bardaktan fazla içme.Ben de bunu hiç anlayamadım.benim doktorum yillardir tüp bebek yapan profesör bunca doktor yazı vs ananas yeme derken benimki neden bana ananas ye dedi kafamda deli sorularkadın cayi bile normal iç dedi hiç yasak koymadi ananasi özellikle ye dedi
Yaaa dedim sana deli kız sabah sabah üzmüştün beni çok sevindim canım çookkkGorduk cok sukur canimmucize gibi birsey inanamiyorum hala kendime gelemedim darisi burdakilere inshaAllah cok degisik bir duygu..
Hee valla hakkinizi helal edinYaaa dedim sana deli kız sabah sabah üzmüştün beni çok sevindim canım çookkk
Evet öyle dedi doktorAygülümmm 2ay dinlenme mi olacak seninde?
Senden ne testi istedi ki ? Bende zeynep kamilde yaptirdim genetik testi. Yeterince ozellerdeyiz kizlar bence gidin. Ben sahsen genetik bolumundeki dktorla fln gayet iyi konusup espirili ayrilmistim. Haziran ayiydi yinede siz bilirsiniz tabi. Iyiki orda yaptrmisim sonucta ayni seyi yapiyorlar.Gitmem herhalde. Bunları duyduktan sonra. Birkaç özele bakıp fiyat araştırırım. Sen hasta olmadın mı canım. Olmadıysan test yaptırdın mı
gunluk rutıne bagladım 10 gundur falan sabahKhkh canm neler yiyorsun simdi nelere dikkat ediyrsn
Sağlık olsunmalesef dün adet oldumilaçların etkisi devam ediyor sanırım normalde cumartesi olmam gerekiyordu perşembe akşam oldum iş çıkışı
Helal olsun kız o nasıl lafHee valla hakkinizi helal edinannelik duyularim baslamistir bugunden itibaren valla okadar degisik biseymis bilmiyordum simdiden sonrasi da hayirli gecer inshaAllah darisi sizlere yeni tazecik transferciler sira sizde guzel haberler vermeye
Evet lutinus malesef yok bende bugün bulamadım Depolardada yokmuş merkezi aradim progeston alabilirsiniz dedi yeni reçete yazdılar bugünEvet canımaz önce hastanedeydim progesteron için kan verdim. Sordum transfer sonrası ne kullanacağım nelere ne kadar devam edeceğim dedim. Lutinus ve prolutex e test gününe kadar devam pozitif olursa 3 aya kadar devam dedi. Kan sulandırıcı sordu yok dedşm yarın verir onu herhalde. Yani lutinus u nere sorduysam yok bi eczanede son kalan 2 taneyi de ben aldım mesela az önce ilaç stoğu yaptım inşallah pozitif olur da devam ederim
benim ve eşimin sigortası yok. Sağlıktan yararlanamıyoruz. Bana ücretli olacaktı zaten.Senden ne testi istedi ki ? Bende zeynep kamilde yaptirdim genetik testi. Yeterince ozellerdeyiz kizlar bence gidin. Ben sahsen genetik bolumundeki dktorla fln gayet iyi konusup espirili ayrilmistim. Haziran ayiydi yinede siz bilirsiniz tabi. Iyiki orda yaptrmisim sonucta ayni seyi yapiyorlar.
hadi inşallahEvet canımaz önce hastanedeydim progesteron için kan verdim. Sordum transfer sonrası ne kullanacağım nelere ne kadar devam edeceğim dedim. Lutinus ve prolutex e test gününe kadar devam pozitif olursa 3 aya kadar devam dedi. Kan sulandırıcı sordu yok dedşm yarın verir onu herhalde. Yani lutinus u nere sorduysam yok bi eczanede son kalan 2 taneyi de ben aldım mesela az önce ilaç stoğu yaptım inşallah pozitif olur da devam ederim
ayyy gözün aydın masallahGorduk cok sukur canimmucize gibi birsey inanamiyorum hala kendime gelemedim darisi burdakilere inshaAllah cok degisik bir duygu..
Onun yerine ne verdi mesela ?Evet lutinus malesef yok bende bugün bulamadım Depolardada yokmuş merkezi aradim progeston alabilirsiniz dedi yeni reçete yazdılar bugün
kac yasndasn cnm