-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #1.701
Sanırım kendi gölgesi adet gectimi varmı dahaKızlar ben testim negatif demiştim ama gözüm belli belirsiz bi çizgi görür gibi olmuştu. Sonra testi beklettim kuruyunca o çizgi tamamen kayboldu. Bende yanlış görmüşüm dedim testide attım. Şimdi fotoyla oynayınca o gölge var gibi. Umutlanmak için bahane mi arıyorum sizce
Benim öyle tarihlerim yokBat tarihiniz ne zamann
Evet sanırım ama hala ağrılarım var regli de olmadım, sanırım regli yaklaştı. Olmazsam dr gideceğim artıkSanırım kendi gölgesi adet gectimi varmı daha
Evet sanırım ama hala ağrılarım var regli de olmadım, sanırım regli yaklaştı. Olmazsam dr gideceğim artıkSanırım kendi gölgesi adet gectimi varmı daha
İyi yapmışsınız umarım şans getirir bizeBende aldım sizden heveslendim cuma teslimat diyor bakalım inşallah yetişir
Valla bana olabilir gibi geldi var gibi deBenim öyle tarihlerim yok16 aylık bebeğim var allah herkese nasip etsin ilk yumurtlamaya denk geldiğinden şüphelendim
Benim erken bitti bu ay geç kalmak istemedim 7. Gün yapıldı. İki gün sonra ovülasyon testi pik gösteriyordu. Ertesi gün de silikleşti.Dmekki hsg sonrası erken oluyor bende tam zmanında test yaptım geç kalmışım bide hsg yi 8. Gün girdim
Ben artık test yapmam kuzum biraz beklerim bunun üzerine bu durum devam ederse tekrar bakarımValla bana olabilir gibi geldi var gibi deen iyisi test yaptırmak
Benimki iğne deil ki ilacı tek kullandımBende klomen kullandım 30 Kasım'da iğne yaptım aynı belirtiler var doktora sordum iğnenin etkisi yapay hamilelik hormonu dedi iğne için
regline çok varmış, yerleşme içinde erken sanki. yumurtlama tarihini biliyor musunKızlar belimde baya ağrı var küçük lavobma sıkıştığım için sandım lavobaya gittim ama belimin ağrısı geçmedi ve iç çamaşırımda 2 tane küçük leke var ama çok açık kahverengi baya baktım bekledim devamı yok regl günüm 19 Aralık sizce yerleşme kanaması mı yoksa regl mi olucam
Klomenden sonra böyle şeyler oluyor canım hele ki kasık ağrısı ve gaz çok fazla oluyor malesefKızlar meraba ben Kasım ayında klomen kullandım iğne wermedi sağda iki yumurta gelişmiş dedi regl 10. Günden itibaren bir gün arayla ilişki dedi 8. İ yumurtlama günümdü ama benim pazar gününden beri kasıklarımda ağrı war gaz birikmesi gibi öksürürken bile kasıyo sizce normal mi devlete gidiyorum bu yüzden doktora her an gidemediğim için size sormak istedim
Yumurtlamam 1 Aralık cnmregline çok varmış, yerleşme içinde erken sanki. yumurtlama tarihini biliyor musun
a yerleşme olabilir o zaman ,ama hemen test yapma. negatif çıkarsa üzülürsünYumurtlamam 1 Aralık cnm
Kasık ağrım vardı belimde sağ tarafta hafif yanma hissi var hani küçük lavobaya sıkışınca olur ya öle geçen aysa klomen kullandım onunla ilgili olduğunu düşünmüyorum klomen yumurtlama anında yumurta çok çatlağı için lekelenme yaparKlomenden sonra böyle şeyler oluyor canım hele ki kasık ağrısı ve gaz çok fazla oluyor malesef
Rica ederimÇok teşekkür ederim
Rica ederiimmTeşekkür ederim indiriyorum simdi
Bu sabah yaptım aslında ama çatlama iğnesinin etkisi gibi düşünüyorum persemve günü tekrar test yapıcam inşa yerleşme olabilir o zaman ,ama hemen test yapma. negatif çıkarsa üzülürsün
çatlatma iğnesinden olabilir. umarım yerleşmedir yaBu sabah yaptım aslında ama çatlama iğnesinin etkisi gibi düşünüyorum persemve günü tekrar test yapıcam inş
Sizin var gibi ama iğnenin böyle etkisi varmı bilemiyorumBu sabah yaptım aslında ama çatlama iğnesinin etkisi gibi düşünüyorum persemve günü tekrar test yapıcam inş