Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Sanırım kendi gölgesi adet gectimi varmı daha

Dmekki hsg sonrası erken oluyor bende tam zmanında test yaptım geç kalmışım bide hsg yi 8. Gün girdim
Benim erken bitti bu ay geç kalmak istemedim 7. Gün yapıldı. İki gün sonra ovülasyon testi pik gösteriyordu. Ertesi gün de silikleşti.

Kızlar belimde baya ağrı var küçük lavobma sıkıştığım için sandım lavobaya gittim ama belimin ağrısı geçmedi ve iç çamaşırımda 2 tane küçük leke var ama çok açık kahverengi baya baktım bekledim devamı yok regl günüm 19 Aralık sizce yerleşme kanaması mı yoksa regl mi olucam

regline çok varmış, yerleşme içinde erken sanki. yumurtlama tarihini biliyor musun

Klomenden sonra böyle şeyler oluyor canım hele ki kasık ağrısı ve gaz çok fazla oluyor malesef

Klomenden sonra böyle şeyler oluyor canım hele ki kasık ağrısı ve gaz çok fazla oluyor malesef
Kasık ağrım vardı belimde sağ tarafta hafif yanma hissi var hani küçük lavobaya sıkışınca olur ya öle geçen aysa klomen kullandım onunla ilgili olduğunu düşünmüyorum klomen yumurtlama anında yumurta çok çatlağı için lekelenme yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…