Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Selamlar herkesee çalıştığım için çoğu sohbeti kaçırıyorum bat 28 aralık civarı olanlar ne durumdasınız yumurtlama gördünüz mü? Ben ovu testi yapmıyorum pcos olduğum için yumurtam kendi kendine de gelişmiyor femara kullandığım zaman gelişmişti. Acaba sizler gördünüz mü yumurtlama merak ettim

Benim bat a 5 gün var. Bazen hafif, bulantı oluyor ama normalde de olabiliyor arada. Adet sancısı var sanki birazdan kanama başlayacakmış gibi oluyorum. Test yapmadım.
Benim de 4 gün var bende test yapmadim adet olocakmışim gibi agarım var bir de meme ağarım var büyümüş gibi ben test yapma ben braktım erken test yapmıyorum artık

Bana vermedi cnm 1 kez kulandik sadece çatlama iğnesi doktor gerek gormedi boşuna para verme dedi gereksız dedi

Kızlar rahim ultrason anlayan var mı yumurtan çatlamış dedi doktor ama kanda gebelik çıkmadı lütfen bilen varsa yorum yapabilir mi kızlar

Eklentiler

• IMG_1678.jpeg
    115,7 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_1679.jpeg
    121,4 KB · Görüntüleme: 28
Merhaba beni de ekler misiniz listeye sat 27 kasım bat 25 aralık

Olabilir canim ilac yumurta büyürken de hala etkisi süren birsey zaten. Degerlendir bugunleri
Aynen usg cihazlari eski olunca da sıkıntı oluyor dogru. Hadi bakalim güzel haberlerle gel

Mrb bayanlar adetime 5gun var en son adetim 19 kasimdi 23de bitti 26dr gittim genel muayne 3tane yumurtan var dedi hic bir sorun yok dedi 11de bel ve bacaklarda agri basladi dunde adet olucakmisim gibi kasik agrilarim basladi başka belirti yok bu sekilde olup hsmile olduğunu ogrenen var mi

Merhaba benim bat 27 aralik bendede pcoz ve cikolata kisti var yumurtlamayi doktor kontrolunde gördüm

Canım benimde bat 28 aralık. 11inde 15 mm yumurtam vardı dünde çatladığını düşünüyorumm 27-28 gibi bat yani. Hiç akıntı vs oldu mu sende yumurtlama belirtisi

Kızlar rahim ultrason anlayan var mı yumurtan çatlamış dedi doktor ama kanda gebelik çıkmadı lütfen bilen varsa yorum yapabilir mi kızlar
canım 18.5 mm ölçmüş yumurta bu çatladığını nasıl anladı acaba benim dr umda yltrasonda gördü bu ay banada muhtemelen çatlamış içi kanlanmış yumurtanın dedi

Canım benimde bat 28 aralık. 11inde 15 mm yumurtam vardı dünde çatladığını düşünüyorumm 27-28 gibi bat yani. Hiç akıntı vs oldu mu sende yumurtlama belirtisi
Evet üç gündür şeffaf-beyaz akıntım var. Yumurtlama mı bilmiyorum hiç. Artık göreceğiz ay sonu diğer ay tekrar doktora gidip femaraya başlarım diye düşünüyorum

canım 18.5 mm ölçmüş yumurta bu çatladığını nasıl anladı acaba benim dr umda yltrasonda gördü bu ay banada muhtemelen çatlamış içi kanlanmış yumurtanın dedi
Canım bana da çatlamış görünüyor dedi kafam çok karıştı şuan ilişki olmalı mı yoksa şansım yok mu bu ay regl olur muyum sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…