-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #2.641
Vala öyle dedi cnm doktor ben hastalarıma 5 ay süre veriyorum kendiniz deniyorsunuz 5. 6 ayda gebelik olmazsa tekrsr gel dedi ona göre ilerleme yapılacak dediAy ciddi msnn inşallah yaa evet canm 2 ay yazın. Boş geçti hazırandan sonra tam 6.deneme olacak. İnşallah 4 aya gerek kalmaz canm senin de Ben rüyamın etkisindeyim sırf o yüzden bu ay taktım
Şimdi doktordan çıktım canım yumurtan yanlış çatlamış dedi ama rahmin kalınlaşmış dedi kanda bakalım dedi yoksada tedavi verdi çok ilgilendi yumurtam kaliteliymiş sorun yokmuş 2 ay da olması yüksek dedi olmazsa rahim filmi çekeriz dedi moralim düzeldi valla kür falan verdi bana onları yapıcam kan sonucumda saat 16 da çıkacakKızlar ikisi de pozitif gibi duruyorkanla netleştirin
yanlış çatlamış ne demek canımKızlar yumurtam yanlış çatlamış öyle dedi doktor bilgisi olan var mı
Bilmiyorum ki canım öyle dedi içe çatlama dışa çatlama var dedi gebelik testi yaptı kan verdim daha çıkmadı yumurtan iyi dedi rahmin kalınlaşmış dedi döllenme yoksa regl olursun dedi kür verdi gebelik çıkmazsa testte vitaminlere başlayacam işte inşallah bakalım ciddi bir sorun çıkmadıyanlış çatlamış ne demek canım
Ben kullandim canim markayi olumsuz yorumlarda vardi evet ama elimde prodoctor testte vardi days doctor ondan daha hızlı pozitif vermisti. Ve sonuc dogruydu hamileydim. Kaset testin varsa onunla da deneyebilirsin.Kızlar days doctor olduğu için test güvenemiyorum kullanıp olumlu sonuç alan var mı ?
Bende femometer kullaniyorum canim, gerci o da ne kadar dogru tartışılır. Ayni uygulamari kullaniyormusuz. Takvimim uygulamasi biraz daha dogru gösteriyor yumurtlamalari falan.Femometer kulanmaya başladım ben buay ovulasyon testi yapmaya başladım ben ayrıca takvimin kullanıyorum
Ilk defa duyuyorum yumurtan yanlis catlamis diye bir tanı canım. Ne demek acaba. Acaba erken catlamis mi demek istedi. Yumurtan hala duruyor muymus ? Duruyorsa neden gebelik testi istemis ? Degerlendir falan gibi birseyler dedi mi canim ? Yada gördüğü gebelik oluşumu muydu da anlatirken anlatamadı , cok gitmisimdir dra bu konular icin ilk kez duyuyorum bu sekilde aciklama.Bilmiyorum ki canım öyle dedi içe çatlama dışa çatlama var dedi gebelik testi yaptı kan verdim daha çıkmadı yumurtan iyi dedi rahmin kalınlaşmış dedi döllenme yoksa regl olursun dedi kür verdi gebelik çıkmazsa testte vitaminlere başlayacam işte inşallah bakalım ciddi bir sorun çıkmadı
Rahmin kalınlaşmış dedi ama döllenme olup olamadığını söylemedi göremez bence erken çünkü yumurtan çatlamaş dedi ama bilmiyorum tam istediğimi gibi çatlamamiş dedi o kısmı bende anlamadım iki aylık bir tedavi yapacağız dedi eğer hamile değilsem şuan akşam 16 da çıkacak sonuç arayacağım doktoru sonuç çıkınca tekrar konuşalım dedi kürleri paylaşırım canım şuan aarabayım müsait olunca fotoğraf çeker atarım canımIlk defa duyuyorum yumurtan yanlis catlamis diye bir tanı canım. Ne demek acaba. Acaba erken catlamis mi demek istedi. Yumurtan hala duruyor muymus ? Duruyorsa neden gebelik testi istemis ? Degerlendir falan gibi birseyler dedi mi canim ? Yada gördüğü gebelik oluşumu muydu da anlatirken anlatamadı , cok gitmisimdir dra bu konular icin ilk kez duyuyorum bu sekilde aciklama.
Ne kürü verdi canim paylasabilir misin
Bende daha sonra yorumlarına baktı bu test yanlış çıkıyormuş maalesefİnşallah ama pek bi umudum kalmadı. Sabah negatif çıktı ama teşekkür ederim olumlu yorumunuz içinheralde bu saatten sonra yükselmez
canım yumurtanın resmine çekip verdimi sana yani ultrasonda yumurta gözüküyomuyduRahmin kalınlaşmış dedi ama döllenme olup olamadığını söylemedi göremez bence erken çünkü yumurtan çatlamaş dedi ama bilmiyorum tam istediğimi gibi çatlamamiş dedi o kısmı bende anlamadım iki aylık bir tedavi yapacağız dedi eğer hamile değilsem şuan akşam 16 da çıkacak sonuç arayacağım doktoru sonuç çıkınca tekrar konuşalım dedi kürleri paylaşırım canım şuan aarabayım müsait olunca fotoğraf çeker atarım canım
Rahim kalinlasmasi güzel birsey. Tedavilerde de istenen birsey kalinlasmasi zaten. Insallah gebelik oluşmuştur canim o zaman. Ovülasyon testi yapiyor muydun sen canim ? Dualarim seninle güzel haber ver inşallahRahmin kalınlaşmış dedi ama döllenme olup olamadığını söylemedi göremez bence erken çünkü yumurtan çatlamaş dedi ama bilmiyorum tam istediğimi gibi çatlamamiş dedi o kısmı bende anlamadım iki aylık bir tedavi yapacağız dedi eğer hamile değilsem şuan akşam 16 da çıkacak sonuç arayacağım doktoru sonuç çıkınca tekrar konuşalım dedi kürleri paylaşırım canım şuan aarabayım müsait olunca fotoğraf çeker atarım canım
Yok canim gayet belirgin pik bu. Pcostan da olsa bu sekilde koyu olmaz. Yumurtluyorsun tatlımKizlar şimdi yaptım ovulasyon testi 3 unude pozitif degilmi pkodan kaynaklı olabilir mi diyorum ama önce hiç böyle olmadı bukadar belirgin
Evet canım verdi ultrason kağıdı onunda fotografını atayım birazdan ben anlamıyorum yorumlayamadımcanım yumurtanın resmine çekip verdimi sana yani ultrasonda yumurta gözüküyomuydu
Evet canım verdi ultrason kağıdı onunda fotografını atayım birazdan ben anlamıyorum yorumlayamadım
Canım benim beta negatif çıkmış şimdi benim yumurtam yeni çatlamiş büyük ihtimalle gebelik oluşadabilir dimicanım yumurtanın resmine çekip verdimi sana yani ultrasonda yumurta gözüküyomuydu
30. Günümde yaptırdım bu hafta içinde hastalanmam lazım aslında umarım olmamAA çok şaşırtıcı kaç gün var regline
O ne demek. İlk kez duydum sorsaydın keşke erken mi çatlamış yani. Kan da neye baktı canım daha yeni yumurtlama olmustu sanırım hormon mu baktıŞimdi doktordan çıktım canım yumurtan yanlış çatlamış dedi ama rahmin kalınlaşmış dedi kanda bakalım dedi yoksada tedavi verdi çok ilgilendi yumurtam kaliteliymiş sorun yokmuş 2 ay da olması yüksek dedi olmazsa rahim filmi çekeriz dedi moralim düzeldi valla kür falan verdi bana onları yapıcam kan sonucumda saat 16 da çıkacak
Dün akşam ve bugün sabah oldu canım ilişkiCanim bence bugunu degerlendirseydin. 12 mm olan yumurta once göründü sonra kayboldu ise catlama olabilir. Geriden gelen yumurtalarin da yavas yavas büyür. Stres yapma bir sekilde büyüyor yavas da olsa. Sen beslenmeye de dikkat ediyorsun zaten sikinti olmaz canim bence.
Zaten isin en zor kısmı stres yapmamak. Nasil yapmayacagiz ki sürekli aklimizda bu konu oldukca insan stres yapmadan düşünmeden edemiyor ki.
Aynrn canim avokado indirimi kovalamak lazimm ben gebe kalmadan önce o kadar cok takip edip aliyordum ki gebe kaldigim dönem dolapta 2 3 tane vardi midem bulaniyordu gormeye dayanamiyordum da evden gönderdim...