Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Ay ciddi msnn inşallah yaa evet canm 2 ay yazın. Boş geçti hazırandan sonra tam 6.deneme olacak. İnşallah 4 aya gerek kalmaz canm senin de Ben rüyamın etkisindeyim sırf o yüzden bu ay taktım
Vala öyle dedi cnm doktor ben hastalarıma 5 ay süre veriyorum kendiniz deniyorsunuz 5. 6 ayda gebelik olmazsa tekrsr gel dedi ona göre ilerleme yapılacak dedi

Kızlar ikisi de pozitif gibi duruyor kanla netleştirin
Şimdi doktordan çıktım canım yumurtan yanlış çatlamış dedi ama rahmin kalınlaşmış dedi kanda bakalım dedi yoksada tedavi verdi çok ilgilendi yumurtam kaliteliymiş sorun yokmuş 2 ay da olması yüksek dedi olmazsa rahim filmi çekeriz dedi moralim düzeldi valla kür falan verdi bana onları yapıcam kan sonucumda saat 16 da çıkacak

yanlış çatlamış ne demek canım
Bilmiyorum ki canım öyle dedi içe çatlama dışa çatlama var dedi gebelik testi yaptı kan verdim daha çıkmadı yumurtan iyi dedi rahmin kalınlaşmış dedi döllenme yoksa regl olursun dedi kür verdi gebelik çıkmazsa testte vitaminlere başlayacam işte inşallah bakalım ciddi bir sorun çıkmadı

Kızlar days doctor olduğu için test güvenemiyorum kullanıp olumlu sonuç alan var mı ?
Ben kullandim canim markayi olumsuz yorumlarda vardi evet ama elimde prodoctor testte vardi days doctor ondan daha hızlı pozitif vermisti. Ve sonuc dogruydu hamileydim. Kaset testin varsa onunla da deneyebilirsin.

Femometer kulanmaya başladım ben buay ovulasyon testi yapmaya başladım ben ayrıca takvimin kullanıyorum
Bende femometer kullaniyorum canim, gerci o da ne kadar dogru tartışılır. Ayni uygulamari kullaniyormusuz. Takvimim uygulamasi biraz daha dogru gösteriyor yumurtlamalari falan.

Ilk defa duyuyorum yumurtan yanlis catlamis diye bir tanı canım. Ne demek acaba. Acaba erken catlamis mi demek istedi. Yumurtan hala duruyor muymus ? Duruyorsa neden gebelik testi istemis ? Degerlendir falan gibi birseyler dedi mi canim ? Yada gördüğü gebelik oluşumu muydu da anlatirken anlatamadı , cok gitmisimdir dra bu konular icin ilk kez duyuyorum bu sekilde aciklama.
Ne kürü verdi canim paylasabilir misin

Kizlar şimdi yaptım ovulasyon testi 3 unude pozitif degilmi pkodan kaynaklı olabilir mi diyorum ama önce hiç böyle olmadı bukadar belirgin

Eklentiler

• IMG_20241214_133818.jpg
    83,4 KB · Görüntüleme: 11
  • IMG_20241214_133811.jpg
    62,3 KB · Görüntüleme: 11
Rahmin kalınlaşmış dedi ama döllenme olup olamadığını söylemedi göremez bence erken çünkü yumurtan çatlamaş dedi ama bilmiyorum tam istediğimi gibi çatlamamiş dedi o kısmı bende anlamadım iki aylık bir tedavi yapacağız dedi eğer hamile değilsem şuan akşam 16 da çıkacak sonuç arayacağım doktoru sonuç çıkınca tekrar konuşalım dedi kürleri paylaşırım canım şuan aarabayım müsait olunca fotoğraf çeker atarım canım

canım yumurtanın resmine çekip verdimi sana yani ultrasonda yumurta gözüküyomuydu

Rahim kalinlasmasi güzel birsey. Tedavilerde de istenen birsey kalinlasmasi zaten. Insallah gebelik oluşmuştur canim o zaman. Ovülasyon testi yapiyor muydun sen canim ? Dualarim seninle güzel haber ver inşallah
Tamam canim musait oldugunda atarsin teşekkürlerr

O ne demek. İlk kez duydum sorsaydın keşke erken mi çatlamış yani. Kan da neye baktı canım daha yeni yumurtlama olmustu sanırım hormon mu baktı

Dün akşam ve bugün sabah oldu canım ilişkiyarında değerlendiririz . Stres yapmamak zor ama haklısın aslinda okadar çok etkiliyor ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…