Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Başın sağ olsun canim diyecek birsey malesef yok çok üzüldüm... kullandigin ilaclarin oyle bir etkisi var miymis ki sen mi tahmin ediyorsun sertlesme diye. Nasip böyleymiş ama simdi yeniden hamilesin insallah saglikla ilerler simdiki gebeligin. Ne kadar süre korundun doktor ne kadar korunmani istedi canim ?

Bende Kasım ayinda 13 haftalik bebegimi kaybettim anlarsin az cok.. çok zor oluyor malesef.. bizim gayet saglikliydi progestan kullaniyordum günde 1 kez. Oylesine randevu aldim kontrole gittik muayeneden 2 dk once wc gittim ilk kez lekelenme yaşadım. Hemen muayene etti drum o da kanama alani ve kasılma gördü, hemen düşük ignesi ve kan uyuşmazlığı ignesi vurdu. Eve git dinlen dedi eve geldim muayeneden cikali 1 saat olmamistir daha, evde siddetli bir kanama ile bebegim elime dogdu sonra hastanelere gittim sonra kürtaj yapildi. Malesef çok mutlu baslayan sürecimiz cok kötü bir sonla bitti. Hala atlatamadim hala gözyaşı dokmedigim günüm yok.. kalbim acıyor onu cok özlüyorum ona çok üzülüyorum ama vardır Allahimin bir bildigi bir kere verdi yine verir inşallah diye dua ediyorum hep. Cok zor gerçekten Allahım kimseye yasatmasin. Saglikli hamilelik saglikli uzun ömürlü evlatlar nasip etsin Rabbim.

Yaa çookkk üzüldüm okurken gözlerim doldu. Gerçekten sizinle aynı şeyleri yaşamışız. Benim bebeğim de benim elime doğdu ama evde değil hastane tuvaletinde. Ne hissettiğinizi o kadar iyi bşliyorum ki. Sizin daha çok yeni,hiçbir zaman unutulmuyor ben de hâlâ atlatamadım ama zamanla toparlanıyorsunuz ara ara ağlama krizleri geliyor ama güçlü durmanız gerekiyor. Rabbim bizden aldıysa vardır onda da bir hayır diyeceğiz. Ben o süreçte o kadar çok ağlayarak dualar ettim ki. Eğer böyle sonuçlandıysa arkasında eminim ki büyük bir hikmet var görmüyoruz bilmiyoruz ama inancımız tam şükür. Siz de hep böyle düşünün. Rabbim size inşirah ferahlığı versin. İnşallah bir an önce yeni gebelik haberi alırsınız. Ama bu süreçte gebelikten önce kendine vakit ayır canım. Rabbim bir kere vermiş inşallah bir daha verir. Önemli olan senin vücudunun hazır olması. Üzüntünün biraz geçmesini bekle. Başka şeylerle meşgul ol. Kafanı boşaltmaya çalış ki yeni gebeliğin stresli bir vücutta olmasın.
Bize 3 ay korunun dedi doktorum. Size ne kadar verdi süre?

İnsan çok üzülüyor, benim de tek bir günüm yok ki aklıma gelmesin. Ben de mayısta kalbi durduğu için kürtaj oldum. Ama inşallah Rabbim sağlıkla yeniden nasip eder, gebeyseniz bizim için de dua ederseniz çok sevinirim

Çok zor gerçekten bu acıyı yaşamak çok zor ve tarifi yok. Kimse yasamasin kimse anlamasin gerekirse yasananlari ama malesef ki cok fazla yasayan varmis bizimde basimiza gelince öğrendik malesef. Çok zor birsey... cok benzer seyler yaşamışız gercekten. Allahim inşallah acımızı hafifletecek kadar beni ve eşimi de sevindirir. Senin hamileliginde saglikla ilerler canim inşallah
Zor günler geçiriyorum hala atlatmaya çalışıyorum insallah gececek biraz da olsa hafifleyecek diye bekliyorum. Yeniden hamile olmayı yeniden bebis sahibi olmayi cok istiyorum çünkü onun boslugu bana cok acı veriyor...
Verende alanda Allahım yeniden de verecektir diyorum. Insallah cok bekletmeden yeniden saglikla nasip eder hamileligi de saglikli dogan evladimiizi da rabbim.
Canim kurtaj sonrasi dr.3 ay kadar ama öncelikle 1 regl bekle dedi. 20.gun kontrolune yeni gittim daha o dr da 5 6 ay korun dedi ne gerek varsa o kadar zamana.
Zaten gebelik kolay olusan birsey degil bende korunmayi biraktim direkt henüz regl olmadim ama. Insallah Allahım saglikla erken zamanda nasip eder diye dua ediyorum

Bu acı hep içimizde kalacak canım ama hafifleyecek inşallah. Rabbim inşallah en kısa sürede kucağını sağlıkla bebişlerle doldursun. Sen stres yapmamaya çalış canım. İnşallah hepimiz en kısa sürede bebişlerimizi kucağımıza alırız

Hep dualarımdasınız. Rabbim en kısa sürede sağlıklı bir şekilde gebelik nasip etsin inşallah bizlere. Siz de bana dua edin inşallah

Amin canim aminnn o kadar çok istiyorum ki yeniden nasip olmasını çok hevesliyim hala. Olsun diye cok istiyorum ve olacagina da inanıyorum. Zaman lazim iste biraz.
Sen 3 ay korundun mu canim düşükten sonra ?
7 ay kadar sonra olmus simdiki gebeligin sanırım kendiniz mi düşünmediniz anca mi oldu ?
Bende su an cok yeni yaşadım ya düşüğü o nedenle neler bekliyor beni soruyorum

Canım biz doktor ne derse onu yaptık. O bize tamam demeden biz başlamadık canım. Tekrar aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorduk çünkü. İnşallah sizin de sağlıklı bir şekilde en kısa sürede olur. Ama dediğim gibi sakın stres yapma hormonlarını direkt etkiliyor ve zamanı ister istemez uzatmış oluyorsun. Akışına bırak bolca dua et. İnşallah en kısa sürede güzel haberler alırız.

Merhaba kızlar bir süredir takipteyim, ilk gebeliğimde de burdaydım :) Bir merhaba demek istedim
Biz de ikinci çocuk kararı aldık, önümüzdeki ay denemeye başlayacağız. Kızımı ağustos ayında doğurdum hamileleliğimin sonları sıcaktan dolayı çok zor geçti o yüzden en erken eylül olsun sonra ne zaman olursa kısmet diye bir süre bekledim :)

Bu ay ovülasyon testi aldım. Adetlerim düzenlidir, kağıt üstündeki yumurtlama günleri doğru mu diye takip etmek biraz da oyalanmak istedim

Birkaç güne de sigarayı bırakıyorum, bu sefer temelli olacak inşallah. Sonra da denemeye başlarız hayırlısıyla

Burda gördüğüm tüm gebelik haberlerine çok sevindim, hepinize hep dua ettim. İnşallah hayırlısıyla sağlıkla kavuşuruz hepimiz bebişlerimize

Kızlarcımm selamlarr yazışmaları hep okuyorum herkes çok heyecanlı bende dahil umarım hepimiz kalbimizdekine ulaşırızz Bugün döngümün 11.günüydü. Doktor kontrolüne gittim, her şey yolunda rahim temiz görünüyor kan testleri de çok iyi çıkmış dedi çok sevindimm sağ tarafta 15 mm yumurtam varmış doktor 2-3 güne çatlar gün aşırı ilişki olsun dedi bunu şu yüzden yazıyorum; hepimizin kafası karışıyor yumurtlama mı çatlama mı testler akıntılar derken. Şöyle ki ben bu öğlen ovu testi yaptım ikinci çizgi neredeyse görülmedi ayrıca yumurta akı gibi de akıntım oldu bugün. Yani teste göre ovulasyona yakın bile değilim akıntıya göre de yumurtlamış olmam gerekiyor yaağğniii demem o kiiiii bence testlere filan çok takılmadan gün aşırı birliktelik olmalı en sağlıklısı bu. Biraz uzun yazdımm okuyanlara teşekkür ediyorum

Anladim canim. Ben özeldeki doktoruma henüz gitmedim regl olursam regl bittikten sonra gitmeyi düşünüyorum bakalim. O ne der nasil bir yol tarif eder bize. İnşallah saglikli bir gebelik saglikli evlat nasip eder Allahım.
Stresten uzak kalmaya caliscam ama bakalim ne kadar basarabilirsem. Çünkü cok zor biliyorsun. İnşallah Allahım isteyen herkese nasip eder bekletmeden aratmadan. Sende yarin kan sonucunu haber ver bakalim güzel yükselecek insallah

O kadar haklısın ki❤❤ gerçekten kafamız karışıyor sürekli. Benzer şeyi bende yasadim dr yumurtlama donemindesin dedi testlere göre hem hic bir günümde hem yumurtlama hem catlama hepsi bir aradayim. O kadar karışık ki bu durumlar. Dedigin gibi gün aşırı degerlendirmek lazim aslinda en dogrusu o.
İnşallah hepimizin bu degerlendirmeleri sonuc verir de missler gibi pozitiflenerek ayrılırız bu gruptan

Merhaba bende oğlumu 1 ağustosta doğurdum gerçekten o senede yaz cok sıcak geçmişti ve çocuk doğar doğmaz 3gunde isilik olmuştu resmen bizimde buay 2.cocuk için ikinci denememiz bakalım olursa inşallah budefa eylüle denk geliyor

Bana da doktorum bunu söylemişti. Testlere vs bakmadan 2 günde bir ilişki olursa illa ki denk gelir testler vs strese sokuyor diye ama ben dayanamıyorum yapıyorum yine ovülasyon testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…