- 5 Aralık 2024
- 68
- 25
- 30
-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #2.181
Benim ilk kontrolümü o yaptı ki benim doğumumu da o yapmış ilk doktor olduğu yıllarmış ama orda deil sürekliKesinlikle öyle .Orası berbat sadece acilde tanıştığım bi doktor var ,İbrahim Halil oda gerçekten çok iyi yani diğerlerine göre seni dinliyor detaylı açıklıyor .
Aa ciddi mi sen doğarken bile mi varmışBenim ilk kontrolümü o yaptı ki benim doğumumu da o yapmış ilk doktor olduğu yıllarmış ama orda deil sürekli
Benden hormon istedi yarın gel bakayım dedi gittim yok Turgut murata gösterdim o engin yıldırıma gönderdi daha hiç Bi sorun bulmadan tüp bebek desi engin yıldırım psikolojim ait üst oldu 4 aydır çiğdem hocaya gidiyorum çok memnunumKesinlikle öyle .Orası berbat sadece acilde tanıştığım bi doktor var ,İbrahim Halil oda gerçekten çok iyi yani diğerlerine göre seni dinliyor detaylı açıklıyor .
Ewet canım çiğdem aslanda öyle ama gideceğin günleri sana o söylüyo kaşeli kağıt veriyo gittiğin gün onla sıra alabiliyorsun randevu olmasa bileAa ciddi mi sen doğarken bile mi varmış
Evet haftanın belli günleri var
Bizden daha çok sevdi Allahım napalim vardır bir bildigi biz gidene kadar rabbime emanet... Allah razı olsun canim inşallah bende en kisa zamanda müjde veririm amiiin dualarina yürekten aminnRabbim bizim kuşlarımızı cennetine aldı. İnşallah bundan sonraki gebeliklerimiz sağlıklı olur canım. Özellikle dualarıma alacağım seni de. En kısa sürede haberini alırız inşallah. Rabbim sağlıklı sıhhatli zamanında doğan tatlı bir bebek nasip etsin bizlere inşallahtamam canım inşallah dediğin gibi her şey güzel olur
Aynen benmde açı eşiğim yüksektir az bağırdım amaAynen bende kendime güzeldeyim az batırdım ama anında geçti ilk ilişki gibi düşünebiliriz
Turgut murat zaten ayakta uyuyor desem yeridir .Bende ilk muayenemi ona olmuştum .Engin yıldırımda yaşadığın durumu bende Yasemin hocada yaşadım .Bana direk rahim kalınlaşman var dedi.Halil İbrahim hocaya gittim daha sonra dediği ilk şey o hangi doktorsa bir daha gitme ona .Bir sürrü açıklama yaptı içimi rahatlattı sağolsunBenden hormon istedi yarın gel bakayım dedi gittim yok Turgut murata gösterdim o engin yıldırıma gönderdi daha hiç Bi sorun bulmadan tüp bebek desi engin yıldırım psikolojim ait üst oldu 4 aydır çiğdem hocaya gidiyorum çok memnunum
Mutlaka gideceğim ona. Çok teşekkür ederimEwet canım çiğdem aslanda öyle ama gideceğin günleri sana o söylüyo kaşeli kağıt veriyo gittiğin gün onla sıra alabiliyorsun randevu olmasa bile
İnşallah cok bekletmez Allahım ne diyelimValla öyle ya
Evet ibrahim hoca iyi ama ani bişeyde ulaşamıyosun kafasına göre bana orda deilim dediği gün odasında gördüm Bi dahada gitmedimTurgut murat zaten ayakta uyuyor desem yeridir .Bende ilk muayenemi ona olmuştum .Engin yıldırımda yaşadığın durumu bende Yasemin hocada yaşadım .Bana direk rahim kalınlaşman var dedi.Halil İbrahim hocaya gittim daha sonra dediği ilk şey o hangi doktorsa bir daha gitme ona .Bir sürrü açıklama yaptı içimi rahatlattı sağolsun
Git cnm pişman olmazsın sende ne sorun war peki ne dedilerMutlaka gideceğim ona. Çok teşekkür ederim
Evet o konuda sıkıntı biraz .Bende sekreterine sordum hangi günler var diye haftadan haftaya değişiyor dediEvet ibrahim hoca iyi ama ani bişeyde ulaşamıyosun kafasına göre bana orda deilim dediği gün odasında gördüm Bi dahada gitmedim
Ewet öyle normalde aylık çıkıyo düzen ama söylemiyolarEvet o konuda sıkıntı biraz .Bende sekreterine sordum hangi günler var diye haftadan haftaya değişiyor dedi
Çok şükür bir sorun görünmüyor .Hormon testi falanda yaptım .İşte en son Yasemin hoca rahim kalınlaşman var dedi ondan sonra İbrahim hoca ve Yasemin den önce muayene eden doktora gittim öyle bir şey yok dediler.Ama ben içim rahat etsin diye yinede adet dönemime yakın tekrar gideceğimGit cnm pişman olmazsın sende ne sorun war peki ne dediler
Nisan ayında oldu 12 haftalıktı. Zaten 9. Haftadan itibaren kanamam başlamıştı. Doktor yatış verdi 1 ay evde sadece yattım. Bu arada günde 2 kere progesteron hapı ve günde bir defa da iğnesini oluyordum. Bebeğim büyüdükçe kanama bölgem azalacak derecede bitmişti. Tam dedim artık rahat bir gebelik geçireceğim ama olmadı. Ya içtiğim haplar bebeğimin zarını sertleştirdi ya da rahmimde perde varmış çok sonra anlaşıldı o perde bebeğimin kesesine zarar vermiş. Kesede yırtık oluştuğu için enfeksiyon kaptı muhtemelen ve kalbi durdu. Çok üzüldüm çok fazla üzüldüm. Ama yapacak hiçbir şey yok. Rabbim inşallah bu gebeliğimi sağlıklı geçirmeme izin verir. Senin nasıl oldu canım?Bizden daha çok sevdi Allahım napalim vardır bir bildigi biz gidene kadar rabbime emanet... Allah razı olsun canim inşallah bende en kisa zamanda müjde veririm amiiin dualarina yürekten aminnsaglikla dogsun yavrularimiz saglikli uzun ömürlü olsunlar inşallah... icini ferah tut güzel olacak hic merak etme ❤
Kac haftalikti ne zaman oldu kaybın canim bu arada
Seninde ilk gebelik mi olacakGit cnm pişman olmazsın sende ne sorun war peki ne dediler
Anladım canım benimde eşimde bende Bi skntı yok Bi senedir deniyoruz iki ay ilaçsız adetin 10. Gününden sonra Bi gün arayla ilişki dedi çiğdem hoca olmadı geçen ay gittim klomen werdi sağda iki yumurtan oluşmuş dedi yine Bi gün arayla ilişki regl olursan 3. Gün gel gecikirse gel kan bakalım dedi sancım çok war şu 6 7 gündür büyük ihtimalle yumurtam bu sefer çatladı umarım tutarÇok şükür bir sorun görünmüyor .Hormon testi falanda yaptım .İşte en son Yasemin hoca rahim kalınlaşman var dedi ondan sonra İbrahim hoca ve Yasemin den önce muayene eden doktora gittim öyle bir şey yok dediler.Ama ben içim rahat etsin diye yinede adet dönemime yakın tekrar gideceğim
Benim ikinci ewlilik kuzum ilk evlilikte iki kürtajım war 6 sene sonra ikinci ewliliği yaptımSeninde ilk gebelik mi olacak
Ay inşallah bu defa olur hayırlı sağlıklı şekildeAnladım canım benimde eşimde bende Bi skntı yok Bi senedir deniyoruz iki ay ilaçsız adetin 10. Gününden sonra Bi gün arayla ilişki dedi çiğdem hoca olmadı geçen ay gittim klomen werdi sağda iki yumurtan oluşmuş dedi yine Bi gün arayla ilişki regl olursan 3. Gün gel gecikirse gel kan bakalım dedi sancım çok war şu 6 7 gündür büyük ihtimalle yumurtam bu sefer çatladı umarım tutar
Bu defa sağlıkla gelir inşallah meleğinBenim ikinci ewlilik kuzum ilk evlilikte iki kürtajım war 6 sene sonra ikinci ewliliği yaptım