Gebeliğe Hazırlık aralık ilk hafta bat arkadaşları

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım canım saol. Benim bugün yaptığım biraz daha geç koyulaştı onu ciddiye almıyım o zaman
Pozitif olmasi icin t cizgisi c cizgisiyle ayni koyulukta veya dahada kotu olmasi gerekiyor.sonra 24-48 saat icinde yumurta catlarmis.ve cizgi siliklesirmis insallah oyledir calistim durdum Allah tan hayirlisi artik.

Pozitif olmasi icin t cizgisi c cizgisiyle ayni koyulukta veya dahada kotu olmasi gerekiyor.sonra 24-48 saat icinde yumurta catlarmis.ve cizgi siliklesirmis insallah oyledir calistim durdum Allah tan hayirlisi artik.

Valla ben bugün test yaptım ama o çok koyu olmadı t çizgisi. Fakat sonrasında yumurtlama akıntısı geldi kafam biraz karıştı. Yarın da 15. Günüm olacak testte koyuyu görürüm diye umuyorum. Yinede boş geçmemek lazım tabi

Bende 15.gun ovulasyon testinde koyu cizgiyi yakaladim o gun ve ertesi gun degil ondan sonraki gun calismalar oldu.Tuttu mu bilmiyorum bata 7gun var erken gebelik testi yaptm kizlr ama hayalet bi cizgi gordum sanki ama bende deliriyo olabilirimm

Eklentiler

• 1C8FC699-3ACE-451F-B7B3-E43974719077.jpeg
    50,6 KB · Görüntüleme: 80
Bende 15.gun ovulasyon testinde koyu cizgiyi yakaladim o gun ve ertesi gun degil ondan sonraki gun calismalar oldu.Tuttu mu bilmiyorum bata 7gun var erken gebelik testi yaptm kizlr ama hayalet bi cizgi gordum sanki ama bende deliriyo olabilirimm

Bende gordum canim var hayirlisi olsun insAllah sabah bide kan testi ver garanti olsun hayirlica kucagina alirsin insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…