Benimde 5 aralik insallah regl olmayizda bebek haberi veririz burdabende geldim burayi cok once gordum ama yazip yazmama arasinda kararsiz kaldim cunku bu topikleri takip ettikce insan bebek fikri i aklindan cikaramiyor cok fazla takiyor..herneyse.abenimde bat 5 aralik .. Allah herkesin hakkinda hayirlisini nasip etsin
ay insallaahhhBenimde 5 aralik insallah regl olmayizda bebek haberi veririz burda
Yeni evliymişsin daha ama yaşın geçiyor bi an önce olur inşallah dr be diyor tüp bebek yaparlar belki 30 yaş üstü bayanlarda bekleme süresi 6 ay o süre içinde olmazsa tüp bebek tedavisine başlanıyor'bende 31 yaşındayım biraz daha bekleyip tedavi istemeyi düşünüyorum
Tatlim yasin kac bilmiyorum ama ben calismaktan biktim son 3 aydir inan :)yasim 34 .14 yasinda bi oglum var yapisti yakama kardeste kardes.gecen yil 8 haftalik bebegimin kalbi durdu.o hemen ilk ay olmustu .benim kanimda pihtilasma varmis .doktorum digustan yani genetik oldugunu soyledi .oglumda sıkinti olmamisti cunku cok genctim.ve vucut bi sekilde tolere etmis.rabbim herkesin yavrusunu bagislasin.isteyenlerede cifter cifter versin insallah.Bat 5 aralık olanların 14.günü bugün, iyi çalışmalarr
AminTatlim yasin kac bilmiyorum ama ben calismaktan biktim son 3 aydir inan :)yasim 34 .14 yasinda bi oglum var yapisti yakama kardeste kardes.gecen yil 8 haftalik bebegimin kalbi durdu.o hemen ilk ay olmustu .benim kanimda pihtilasma varmis .doktorum digustan yani genetik oldugunu soyledi .oglumda sıkinti olmamisti cunku cok genctim.ve vucut bi sekilde tolere etmis.rabbim herkesin yavrusunu bagislasin.isteyenlerede cifter cifter versin insallah.
Amin inşallah 33 yaşındayım 3 yaşında oğlum var 29 yaşımda evlendiğim sene hemen oldu kardeş bi türlü olmuyo 2 senedir bekliyoruz 4 doktora gittm herşey normal tüplerde açık ..Tatlim yasin kac bilmiyorum ama ben calismaktan biktim son 3 aydir inan :)yasim 34 .14 yasinda bi oglum var yapisti yakama kardeste kardes.gecen yil 8 haftalik bebegimin kalbi durdu.o hemen ilk ay olmustu .benim kanimda pihtilasma varmis .doktorum digustan yani genetik oldugunu soyledi .oglumda sıkinti olmamisti cunku cok genctim.ve vucut bi sekilde tolere etmis.rabbim herkesin yavrusunu bagislasin.isteyenlerede cifter cifter versin insallah.
Canim insallah tez zamanda olur isteyen herkesin bizimdeAmin inşallah 33 yaşındayım 3 yaşında oğlum var 29 yaşımda evlendiğim sene hemen oldu kardeş bi türlü olmuyo 2 senedir bekliyoruz 4 doktora gittm herşey normal tüplerde açık ..
Tatlim benim bildigim yerlesme kanamasi adetten 1-2once veya adet gunu oluyor.bence senin yumurtlamayla alakali .hadi hayirlisi insallah .sen calismaya devam etKızlar bat 2 Aralık yumurtlama dönemi takvime gore 2 gun once bitti. Ama şimdi kahverengi akintim geldi sol kasiğimdada ağrı var acaba nedendir bilgisi olan var mı adetime 8-9 gun var daha yerleşme olacağınıda düşünmüyorum acaba nedendir yumurta bugun mu catladi yoksa fikri olan var mı
Bende öyle dsndm bencede devam edeyim çalışmayaTatlim benim bildigim yerlesme kanamasi adetten 1-2once veya adet gunu oluyor.bence senin yumurtlamayla alakali .hadi hayirlisi insallah .sen calismaya devam et
benim evelsi ay 10 15 gun adetim gecikmisti o yuzden bu ay yumurtlama gunu dun gosteriyordu takvim... yumurtlama akintisi takip ediyormusunuz ben hic takip etmedim simdiye kadarBat 5 aralık olanların 14.günü bugün, iyi çalışmalarr
Ben o otomatik takvimlere hic guvenmiyorum.ben yumurtlama akintisini hic farkedemedim.doktorum akinti takibi yanlis bi takip demisti.herkeste olmayabilir yani farkedilmeyebilir demisti.bu ay ovulasyon testi yaptim koyu cift cizgiyi gordum ama akinti falan gelmedi yada ben farkedemedim.benim evelsi ay 10 15 gun adetim gecikmisti o yuzden bu ay yumurtlama gunu dun gosteriyordu takvim... yumurtlama akintisi takip ediyormusunuz ben hic takip etmedim simdiye kadar
evet bende bu ay ona gore hareket etmedim ona gore yumurtlama donemim. 18 19. gune fln denk geliyoe bu ay..Ben o otomatik takvimlere hic guvenmiyorum.ben yumurtlama akintisini hic farkedemedim.doktorum akinti takibi yanlis bi takip demisti.herkeste olmayabilir yani farkedilmeyebilir demisti.bu ay ovulasyon testi yaptim koyu cift cizgiyi gordum ama akinti falan gelmedi yada ben farkedemedim.
Canim biraz kirpman gerek fotoyuKizlar foto atacam ovulasyon teslerimi ama biturlu beceremedim bana fikir verirsiniz belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?