Benimde 5 aralık bugün veya yarın yumurtlama olur diye düşünüyorumBenim de 5 aralık benim yumurtlama geçti..
Resim yukleyemiyorum .yukleyebilsem ovulasyon testinin fotosunu aticam.Benimde 5 aralık bugün veya yarın yumurtlama olur diye düşünüyorum
Yumurtlama testi yapıyor musun yoksa belirtilerden mi takip ediyorsun? Bu günler önemli değerlendirmek lazım.Benimde 5 aralık bugün veya yarın yumurtlama olur diye düşünüyorum
Yumurtlamadan 24-36 saat önce ikinci çizginin birinci çizgi kadar veya daha koyu olması lazım. Bunu görmüş değerlendirmişsin sanırım.Bundan sonra belirtilen zaman aralığında çatlama oluyor ve ikinci çizgi silikleşiyor. İkinci çizginin silikleşmesi yumurtlama olduğunu gösteriyor. Silikleştiği günü de değerlendirmek gerekiyor diye biliyorumKizlar son adet tarihim 10 kasim bat 5 aralik dun yani 11.gun ovulasyon testim cift cizgi cikti bugun yine test yaptim 2.cizgi dune gore daha acik renk dun aksami degerlendirdik .bu durumda benim yumurtam catladimi acaba bilgisi olan varsa rica etsem beni aydinlatirmi
Tesekkur ederim canim.dunku testim t cizgisi c cizgisinden daha koyuydu.bugunku ise t cizgisi c cizgisinden daha acik renk .buvunude degerlendirelim bariYumurtlamadan 24-36 saat önce ikinci çizginin birinci çizgi kadar veya daha koyu olması lazım. Bunu görmüş değerlendirmişsin sanırım.Bundan sonra belirtilen zaman aralığında çatlama oluyor ve ikinci çizgi silikleşiyor. İkinci çizginin silikleşmesi yumurtlama olduğunu gösteriyor. Silikleştiği günü de değerlendirmek gerekiyor diye biliyorum
Test yapmiyorum belirtileri takip ediyorum. Birde gecen ay doktor yumurta takibi yapmıştı ozaman 15. Gün yumurtladım ona gore takip ediyorumYumurtlama testi yapıyor musun yoksa belirtilerden mi takip ediyorsun? Bu günler önemli değerlendirmek lazım.
Catlayip catlamadigini 1 hafta sonra progesteron testiyle anlarsın canim. Siliklestigine gore yumurtlamissindir. Ama catlayip catlamadigini bilemezsinKizlar son adet tarihim 10 kasim bat 5 aralik dun yani 11.gun ovulasyon testim cift cizgi cikti bugun yine test yaptim 2.cizgi dune gore daha acik renk dun aksami degerlendirdik .bu durumda benim yumurtam catladimi acaba bilgisi olan varsa rica etsem beni aydinlatirmi
Tamam canim cok tesekkur ederimCatlayip catlamadigini 1 hafta sonra progesteron testiyle anlarsın canim. Siliklestigine gore yumurtlamissindir. Ama catlayip catlamadigini bilemezsin
Yumurtlama ve çatlama aynı şey diye biliyorum yanlış mı biliyorum ?Catlayip catlamadigini 1 hafta sonra progesteron testiyle anlarsın canim. Siliklestigine gore yumurtlamissindir. Ama catlayip catlamadigini bilemezsin
İnşallah vardır belirtilerin psikolojik değilse hamile olabilirsin benimde 10 gün var ama hiç belirti yokSu an bilmiyorum hamile oldugumu, bata 10 gun kaldi.. Gecen ay kimyasal gebelik gecirdim, 4 haftadan sonra dustu. Adete 4 gun kala ogrenmistim.. 1 hafta bekleyip doktora oyle gidecektim. 1 hafta sonra kanama oldu, test yaptilar beta hcg dusmus.. Kasik agrisi, gogus hassasiyeti, cok uyuma, mide bulantisi butun belirtiler vardi. Simdi de o.zamanki kadar siddetli olmasa da gene bu sikayetlerim var. Acaba hamilemiyim, kullanmaliyim mi diye dusundum.
yumurtlama 14.gün oluyor hatta daha önce oluyor benim her adet bitimi de gittiğimde olgun yumurta oluyor ama onun çatlaması lazım spermin girmesi için Rahime düşmesi için bazen kendi çatlar bazen iğne veriyor dr çatlasın diyeYumurtlama ve çatlama aynı şey diye biliyorum yanlış mı biliyorum ?
Kaç yaşındasın hiç çocuğun var mı Canımİnşallah vardır belirtilerin psikolojik değilse hamile olabilirsin benimde 10 gün var ama hiç belirti yokbeklemeye devam et ama ilaç kullanma doktor yaş durumuna yumurtaların durumuna göre veriyor'bekle bakalım hayırlısı inşallah Senella
İnşallah vardır belirtilerin psikolojik değilse hamile olabilirsin benimde 10 gün var ama hiç belirti yokbeklemeye devam et ama ilaç kullanma doktor yaş durumuna yumurtaların durumuna göre veriyor'bekle bakalım hayırlısı inşallah Senella
Yeni evliymişsin daha ama yaşın geçiyor bi an önce olur inşallah dr be diyor tüp bebek yaparlar belki 30 yaş üstü bayanlarda bekleme süresi 6 ay o süre içinde olmazsa tüp bebek tedavisine başlanıyor'bende 31 yaşındayım biraz daha bekleyip tedavi istemeyi düşünüyorumIste gecen ayda boyle supheliyimdim. Erken gebelik testi yaptim testte cikti, silik cizgi.. Sonra birkac gun sonra kan testi yaptirdim. Simdi de varsa bisey olmasin diye endiseliyim. 38 yasindayim 3 aylik evliyim.
Olgun yumurta yumurtalıklarda oluyor doğal yolla ya da ilaçla tüplere geçiyor bu da yumurtlama ya da çatlama oluyor spermler ve yumurta tüplerde buluşuyor. Bir sperm yumurtanın içine girince, yumurtadan yapılan bir salgı ve yumurtanın dış yüzeyi diğer spermlerin girişine izin vermiyor diye biliyorum. Ama detaylar çok önemli değil bence sonuçta herkesin beklediği şey hamilelik önemli olan bunun gerçekleşmesiyumurtlama 14.gün oluyor hatta daha önce oluyor benim her adet bitimi de gittiğimde olgun yumurta oluyor ama onun çatlaması lazım spermin girmesi için Rahime düşmesi için bazen kendi çatlar bazen iğne veriyor dr çatlasın diyedennisgo
Evet mutlakaOlgun yumurta yumurtalıklarda oluyor doğal yolla ya da ilaçla tüplere geçiyor bu da yumurtlama ya da çatlama oluyor spermler ve yumurta tüplerde buluşuyor. Bir sperm yumurtanın içine girince, yumurtadan yapılan bir salgı ve yumurtanın dış yüzeyi diğer spermlerin girişine izin vermiyor diye biliyorum. Ama detaylar çok önemli değil bence sonuçta herkesin beklediği şey hamilelik önemli olan bunun gerçekleşmesigamzecntrk
Yok ayni degil yumurtlama olduktab sonra bide catlamasi lazimYumurtlama ve çatlama aynı şey diye biliyorum yanlış mı biliyorum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?