Progesteronum 2.95 çıktı benim referans değerinde H yani yüksek yazıyor doktora sordum önemli bir şey değil o dedi aydınlatmadı beni.Bir bilgin var mı?Kızlar aranızda progestan kullanan var mı ?gebelikte değil hamile kalmak için'ben 2 gün sonra başlayacağım bu ay verdi dr.inşallah vesile olurda hamile kalabilirim.
Ben yeni çektirdim. Doktor öncesinde 1 apranaks 2 buskopan içerek gitmemi söyledi.ben korkudan 1 apranaks 4 buskopan içtim. Hiç ağrımadı diyemem ama dayanılmayacak gibi bir ağrı değildi. Benim ağrı eşiğim de düşüktür ve kolay geçti.Bugün dr a gittim. 5. Gün geç kalmıştım azcık söylendi. Klomen kullanmada son ay dedi. Rahim filmi isticem dedi. Cektiren varmi
Bilmiyorum ki kan alınmadı benden sadece bebek istiyorum dedim progestan yazdı oda bebek olursa tutunsun diye sanırımProgesteronum 2.95 çıktı benim referans değerinde H yani yüksek yazıyor doktora sordum önemli bir şey değil o dedi aydınlatmadı beni.Bir bilgin var mı?
Kızlar aranızda progestan kullanan var mı ?gebelikte değil hamile kalmak için'ben 2 gün sonra başlayacağım bu ay verdi dr.inşallah vesile olurda hamile kalabilirim.
Adetin 14. 15.günü başlanıyor diye biliyorum ama doktorun verdiği doza bağlı bana günde 3 kez dedi bugün başladım bakalım'çok uyku yapıyor ama mecbur kullanacamBu progestan ne zaman baslaniyor, ovulasyondan sonra mi?
Adetin 14. 15.günü başlanıyor diye biliyorum ama doktorun verdiği doza bağlı bana günde 3 kez dedi bugün başladım bakalım'çok uyku yapıyor ama mecbur kullanacam
Benimde 5 aralik hadi hayirlisi insallah5 aralik...11 aydir bebek istiyoruz....rabbim yardimcimiz olsun
Bende de yuksek yaziyodu onlara bakma sen bilirler degerleri. Ama neden o kadat dusuk bilmiyorum referans araliklariniBenimde 2,95 progesteronum referasn değerinde H yazıyor yani yüksek adetin 3. Günü yapıldı.Açıkcası ne işe yaradığını çok merak ediyorum bu hormonun
Zaten progesteron hormonu mevcut kadınlarda buda takviye oluyor ama hamileyken doktora sormadan yada doktor vermeden kullanmak doğru değil'hamileyken düşük riskin varsa verirler zaten'yoksa vermezler'hormon ilacı sonuçta.Rahimin bebek için hazırlanması sağlıyor.Sen hamile misin
Benim de 5 aralık benim yumurtlama geçti..Bat 5 aralık yumurtlamaya 1-2 gün vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?