Gebeliğe Hazırlık aralık ilk hafta bat arkadaşları

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar aranızda progestan kullanan var mı ?gebelikte değil hamile kalmak için'ben 2 gün sonra başlayacağım bu ay verdi dr.inşallah vesile olurda hamile kalabilirim.

Kızlar aranızda progestan kullanan var mı ?gebelikte değil hamile kalmak için'ben 2 gün sonra başlayacağım bu ay verdi dr.inşallah vesile olurda hamile kalabilirim.
Progesteronum 2.95 çıktı benim referans değerinde H yani yüksek yazıyor doktora sordum önemli bir şey değil o dedi aydınlatmadı beni.Bir bilgin var mı?

Bugün dr a gittim. 5. Gün geç kalmıştım azcık söylendi. Klomen kullanmada son ay dedi. Rahim filmi isticem dedi. Cektiren varmi
Ben yeni çektirdim. Doktor öncesinde 1 apranaks 2 buskopan içerek gitmemi söyledi.ben korkudan 1 apranaks 4 buskopan içtim. Hiç ağrımadı diyemem ama dayanılmayacak gibi bir ağrı değildi. Benim ağrı eşiğim de düşüktür ve kolay geçti.

Progesteronum 2.95 çıktı benim referans değerinde H yani yüksek yazıyor doktora sordum önemli bir şey değil o dedi aydınlatmadı beni.Bir bilgin var mı?
Bilmiyorum ki kan alınmadı benden sadece bebek istiyorum dedim progestan yazdı oda bebek olursa tutunsun diye sanırım

Adetin 14. 15.günü başlanıyor diye biliyorum ama doktorun verdiği doza bağlı bana günde 3 kez dedi bugün başladım bakalım'çok uyku yapıyor ama mecbur kullanacam

Hic test yapmadan veriliyorsa cok sakincali bir ilac degil demek ki. Sayet gebelik varsa alip kullanmali mi, cunku adetin gecmesine kadar beklendiginde ancak doktora gidiliyor, o zamanda zaten tutunamadiysa adetten birkac gun sonra adet kanamasiyla dusuyor.

Zaten progesteron hormonu mevcut kadınlarda buda takviye oluyor ama hamileyken doktora sormadan yada doktor vermeden kullanmak doğru değil'hamileyken düşük riskin varsa verirler zaten'yoksa vermezler'hormon ilacı sonuçta.Rahimin bebek için hazırlanması sağlıyor.Sen hamile misin

Tek tek mesajlarin altina yazamadim. Banada bi dr vermisti. Daha once duauk yapmistim diye. Birda kistlerim var. Klomeni kullandim catlatma ignesi oldum bi ka gun sonrasiydi sanirim basla dedi 10 gun falan kullandim. Kistleri onluyomus buyutmuyomus birde gebe kalirsam dusuk onleyiciymis. Ama degerime falan bakmadan vermisti

Suan gittigim dt iae hic vermedi. Sadece yumurtlama donemi bittigi gunlerde adete 6 8 gun kala yani progesteron testi istiyor. Onun degerine gore yumurta catlamismi catlamamismi anlasiliyomus. Benim 26 idi cok iyi dedi catlamis sansin var gebelik icin dedi. Ama onlarin degerleride donemlere gore degisiyo. Adet yumurtlama sonrasi diye

Benimde 2,95 progesteronum referasn değerinde H yazıyor yani yüksek adetin 3. Günü yapıldı.Açıkcası ne işe yaradığını çok merak ediyorum bu hormonun

Merhaba arkadaşlar adet günümden 6 gün önce kanamam geldi sizce yerleşmeyle ilgisi var mıdır

Yerlesme kanama gibi olmaz. Yumurtlamadan sonraki 10 12. Gunler olirmus. Benim ilk hamileligimde oldu pembeydi bi kac damla gibiydi. Hasta olmayi bekliyodum onu b3lirti sayamiyodum kan degil diye oyle hatirliyorum. Ama biraz bekle bakalim devam edecekmi

Benimde 2,95 progesteronum referasn değerinde H yazıyor yani yüksek adetin 3. Günü yapıldı.Açıkcası ne işe yaradığını çok merak ediyorum bu hormonun
Bende de yuksek yaziyodu onlara bakma sen bilirler degerleri. Ama neden o kadat dusuk bilmiyorum referans araliklarini

Su an bilmiyorum hamile oldugumu, bata 10 gun kaldi.. Gecen ay kimyasal gebelik gecirdim, 4 haftadan sonra dustu. Adete 4 gun kala ogrenmistim.. 1 hafta bekleyip doktora oyle gidecektim. 1 hafta sonra kanama oldu, test yaptilar beta hcg dusmus.. Kasik agrisi, gogus hassasiyeti, cok uyuma, mide bulantisi butun belirtiler vardi. Simdi de o.zamanki kadar siddetli olmasa da gene bu sikayetlerim var. Acaba hamilemiyim, kullanmaliyim mi diye dusundum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…