Hoşgeldin Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsinBende geldim benimde 2 aralik arkadaslar batım
Ola bilir canim ama yumurtlamada olabilir bence devam etmelisin calismalara . D.r. run nedediyse oyle devam et benceMerhaba
Araniza yeni katildim, benim batim 1 aralik. Yeni evliyim, fazla bir bilgim yok, sizlerin bilgilerinden istifade etmek istiyorum. Gecen ay kimyasal gebelik yasadim. Doktor korunmana gerek yok dedi, ama forumlarda korunursa daha zor olur diye okudum ve korunmadik. Takvim yontemine gore bu hafta ovulasyon haftasiydi. Iki gunde bir iliski oldu. Bugun 17.gunum. Sormak istedigim ovulasyon haftasindan sonra iliskiyi tamamen kesiyormusunuz. Yoksa adete kadar devam mi? Bat 11 gun var. Iki gundur sag kasigimda sik olmak sartiyla agrim var, karnim sis, ara ara sol kasigima da batma oluyor. Fazla ayakta kalinca, arabada gidince oluyor, dinlenince geciyor. Hamilelik belirtileri olabilir mi?
Ola bilir canim ama yumurtlamada olabilir bence devam etmelisin calismalara . D.r. run nedediyse oyle devam et bence
Amin cnm inşallahHoşgeldin Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
Bence iliskinin bir sakincasi olmaz die dusunuyorum cunki sonucta bir hucre daha . Dollenme olusumu bile 2.3 gun suruyor nette belgesel seklinde videolar var izle canim istersen . Benimde aklima geldi ama zaten cogu kisi habersiz oluyor hamile kaldiginda adet gecince doktora gidiyor iliski yuzunden o haftalarda sıkıntı yasayani hic duymadimTesekkur ederim cevabin icin. Burda yazilanlardan anladigim kadariyla ovulasyon haftasindan sonra beklemeye geciyorlar, acaba sonrasinda iliski olmasi sayet gebelik olustuysa sakincali diye mi yapiyorlar anlamadim. Su an ovulasyondaki gibi bir akintim yok. (Hic akinti yok) Takvimdeki ovulasyon gunumle ayni gun seffaf uzayan bir akinti geldi ve o gun cok siddetli kasiklarim agridi. O gun yumurtladigimi duşunuyorum. Ama bu isler bayagi karisik anlasilan.. Doktor fazla bisey demedi, demekki hamile kalabiliyorsun bu iyi bisey dedi, folik asit yazdi gonderdi.
6 aralık benim bat. Insalllahhh saglikla hamile kalırız gelmez bu batlar. Ben bu ay ovulasyon testi ile takip ediyrm ilk defa kismet bakalimselam gençler batlarınızı yazın bakalım listemiz nasıl bi yapalımartık
1 aralik benimde.. Yazin listeye bakalim hayirlisi ne olacak. Peki belirti yasayan var mi aranizda..yazanlara göre ekleme yapalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?