Gebeliğe Hazırlık aralık ilk hafta bat arkadaşları

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar 3 gündür beyaz akıntı vardı bugün ilk kez farkettim uzayan şeffaf akıntı vardı. Demekki yumurta çatlamadan önce beyaz akıntı çatladığı gün şeffaf uzayan akıntı oluyor . Okuduklarım da bu şekilde ve takvim uygulamam da bu haftayı gösteriyordu . Adetim bitti bu ilk hafta yumurtlamışım demekki inş tutar

Merhaba

Araniza yeni katildim, benim batim 1 aralik. Yeni evliyim, fazla bir bilgim yok, sizlerin bilgilerinden istifade etmek istiyorum. Gecen ay kimyasal gebelik yasadim. Doktor korunmana gerek yok dedi, ama forumlarda korunursa daha zor olur diye okudum ve korunmadik. Takvim yontemine gore bu hafta ovulasyon haftasiydi. Iki gunde bir iliski oldu. Bugun 17.gunum. Sormak istedigim ovulasyon haftasindan sonra iliskiyi tamamen kesiyormusunuz. Yoksa adete kadar devam mi? Bat 11 gun var. Iki gundur sag kasigimda sik olmak sartiyla agrim var, karnim sis, ara ara sol kasigima da batma oluyor. Fazla ayakta kalinca, arabada gidince oluyor, dinlenince geciyor. Hamilelik belirtileri olabilir mi?

Ola bilir canim ama yumurtlamada olabilir bence devam etmelisin calismalara . D.r. run nedediyse oyle devam et bence

Ola bilir canim ama yumurtlamada olabilir bence devam etmelisin calismalara . D.r. run nedediyse oyle devam et bence

Tesekkur ederim cevabin icin. Burda yazilanlardan anladigim kadariyla ovulasyon haftasindan sonra beklemeye geciyorlar, acaba sonrasinda iliski olmasi sayet gebelik olustuysa sakincali diye mi yapiyorlar anlamadim. Su an ovulasyondaki gibi bir akintim yok. (Hic akinti yok) Takvimdeki ovulasyon gunumle ayni gun seffaf uzayan bir akinti geldi ve o gun cok siddetli kasiklarim agridi. O gun yumurtladigimi duşunuyorum. Ama bu isler bayagi karisik anlasilan.. Doktor fazla bisey demedi, demekki hamile kalabiliyorsun bu iyi bisey dedi, folik asit yazdi gonderdi.

Slm kızlar kaç gündür konuyu takip edemedim hsg çekildim geçen gün bi sorun çıkmadı şükür tüpler açıktı yarın dr gidicem sebepsiz infertilide demesinden korkuyorum

Bence iliskinin bir sakincasi olmaz die dusunuyorum cunki sonucta bir hucre daha . Dollenme olusumu bile 2.3 gun suruyor nette belgesel seklinde videolar var izle canim istersen . Benimde aklima geldi ama zaten cogu kisi habersiz oluyor hamile kaldiginda adet gecince doktora gidiyor iliski yuzunden o haftalarda sıkıntı yasayani hic duymadim

selam gençler batlarınızı yazın bakalım listemiz nasıl bi yapalımartık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…