Slm kızlaaarrrr, ben aralık hamişiyim. Şu an 12+3 haftalık hamişim. Bebişimin cinsiyetini ne zaman öğrenirim. Çok merak ediyorum. Önce sağlıkla doğsunlar ama insan merak etmeden yapamıyor. Bir de bazıları 2li testte belli oluyor diyorlar. Bu nasıl oluyo? Bileniniz var mı? Allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
merhaba kızlar bende bugün tam 12+3 haftalık hamileyim doktordan az önce geldim.Cumartesi 2 li test için randevu aldım doktorum cinsiyeti belli olur cumartesi dedi bakalım..
evetcanım 12.haftadayım ve göbeğim çıkmaya başladı biraz senin nasıl?12+3 GÜNLÜK OLAN HAMİŞLER BENDE 12+3 OLDUM BUGÜN GÖBİŞİNİZ ÇIKTIMI SİZİN MERAK ETTİM.. :uhm:
slm bende aralık hamişlerindenim... konunuzuz yeni gördüm... bişi sorcam adet tarihin 22 aralık bebiş 9+2 olmuyomu ama ultrasyonda 8+2 neden acaba dr. sordum net bişi söylemedi olabilir dedi böle şeyler zaten dr. değiştircem bundan dolayı değil bi uzak geliyo ama kime gitcemi karar veremedim... ya benim kabızlıktan dolayı karnım biraz şiş buna çözüm bulan var mı
bende aralıkta hamile kaldım şuan 9+6 haftalık bende 22 martta gidicem doktora 13+3 haftalık olucak o zaman acaba cinsiyeti belli olurmu daha çok erkenmi benim oğlum olucakmış gibi geliyo ama babası kız diyo kız erkek farketmez sağlıklı olsun benim için en önemlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?