Aralık Ayında Doğum Yapacaklar Soru-Cevap Bölümü

Bebek cinsiyetini kaçıncı hafta da öğrendiniz?

• 11-13

OY: 6 22,2%
  • 14-16

OY: 15 55,6%
  • 16-18

OY: 6 22,2%
  • 18-20

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    27
Benim bebisle erkek :) bu arada aralık ayında çok az kişiyiz doğum yapacak galiba yada bu sayfaya rağbet mi yok

Kızlar kilo durumlarınız nasıl? Ben şimdiye kadar 3 kilo verdim ve mide bulantım geçmiş olmasına rağmen hala iştahım kapalı. Bu durum artık beni endişelendiriyo. Özellikle akşamları yemek yiyemiyorum. Sizler ne durumdasınız? Endişelenmelimiyim?

4 temmuzda doktora gideceğim 18 haftalık olacağım 13 haftalıkken kıza benzetmişti kesin 18de öğreneceğim sanırım

2 kilo verdim hala almamakta direniyorum dikkat etmem gereken bir kilodayım çünkü:)

henüz hiçbir hazırlığımız yok bebeğe oda yapmayacağmı park yatak alacğmı biliyorum

bende varim arkadaslar benim sipa gostermedi cinsiyetini illa ugrastiracak:) bende bir kilo verdim istahsizlik bende de var.. kilo almamak guzelde istahla yemek yemeyi ozledim ya

Bende aralikta dogum 6apicam allah izin verirse bende 16 haftalik hamileyim erkek oldugu soyleniyor 12. Haftada gosterdi ama 15 haftalikken netlesti ama tabi belli de olmaz basen oluyo ki dogumda degisiyo jadi bakalim hepimize hayirli ve kolay dogumlar insallah

Arkadaşlar ben dün gece aniden suyu geldiği için bebegimi kaybettim genetik için tüm raporlar istendi dr lar bir açıklama yapmıyorlar malesef çok sağlıklı olan 16 haftalik prensim melek oldu,hepinizi rabbime emanet ediyorum, hoscakalin

Sana tavsiyem mutlaka sebebini arastir diger gebeliklerde isine cok yaricak cunku genetik bi sorunsa diger gebeliklerde erken onlem alinir yada bazi gebelerde vajinal yetmezlik oluyo ondanmi yoksa kanla ilgili bi hastaliginmi var arastir bu ilk b3begimse ozellikle mutlaka bu dediklerime baktir ben tup bebekte calistim oradan biliyorum buarada cok uzuld7m ama allahtan gelen birsey yapacak borsey yok yipratma kendini allah yardimcin olsun mutlaka allahin onu almasinda bi sebeb vardir

Canım çok sagol her şey genetiği gitti 1 ay sonra raporlar çıkacak ben yikildim bu 4.tup denemem di ve cok kıymetli idi 6 ay ilaç tedavi tırnaklarimla kazidim 16 hafta bitmişti bebek 17+2 ve cok sağlıklı idi,Dr açıklama olarak şunu dedi görünürde hiç bişeye yok her şey mükemmel çok büyük bir şanssızlık enfeksiyon yok rahim de açılma yok bebek çok sağlıklı ama bir şekilde suyum rahimden bir anda sızdı ve boşaldı hemde hepsi çok acı şimdi nasıl toparlanacagim bilmiyorum hiç bir yere sigmiyorum perişan durumdayım bir daha deneyeceğim tutacak mi bilmiyorum sonrasında bir daha böyle bir şey yaşanır mi bilmiyorum zor günler beni bekliyor dua ya ve sabıra ihtiyacım var inşallah anlatacağım olayın olduğu gün dr kontrolum vardı ve iki gündür gaz gibi sancim oldu Dr uma gitim bir şey yok dedi saat 5 de ve 5 saat sonra bu olaylar oldu rahimde azda olsa bir açılma olurmuş rahim ağzı olculmedi arastirinca öğreniyorum ama olan oldu bittim ben durum bu 1 ay raporlar için bekleyeceğim sonra 2 ay rahim toparlanacak tekrar rahim filmi çekilecek kurtaj olduğum için bakılacak yapisiklik olursa histeroskopi sonrası dondurulmuş embriyo transferi iki tane var ama bunlar sıcakti ne kadar sansim olucak bilmiyorum ne olur bana dua edin önümde zor bir süreç var gözlerim aglamaktan şişti açılmıyor ciğerim paramparça 3 günde 5 kilo verdim yaşamayı bile istemiyorum şu an

Allah sabır versin canım. Çok zor olduğunu tahmin edebiliyorum ama mutlaka bebeğin için de hayırlısı buymuş demekki Allah birdaha böyle bi acı yaşatmasın.

Benden sana tavsiye 2 ay sonra degil en az 6 ay sonra dene derim rahim kendini anca toparliyor allahtan hayirlisi tup bebek dedin hangi merkezde yaptiriyosun bicok yer sadece para icin yapiyo bu isi oyuzden birde kac yasindasin eger yasin gencse donmus degil normal embrio dene derim maddi durumun ne bilmiyorum ama sana soyledilermi bilmiyorum pgd diye bi test var bunu da yaptirabilirsin daha cok embrio biriktirip sorun ne neden tup bebek yaptiriyosun bilmiyorum ama iyice arastirip kendinde bi problem varmi yokmu kanlarda felan oyke yap tekrar denemelerini bayagi masrafli biliyosun bosa paran gitmesin sorunu soylersen bikac sey de onerebilirim

Cok sagol bitanem, bizde eşimde sperm sayı azlığı ve miktarı azdı varikosel ameliyati oldu pek degismedi bende sorun yok tüp bebek konusunda ilk olarak resmen kullanıldık sonra şişli memorial da yaptık ilk denemede tuttu ikizdi sonra biri 9 haftalikken öldü diğeri devam etti onuda 16.ci haftada suyumun tamamen bosaldigi için kaybettik dr um sorun olmadığını söyledi ancak biz yine de araştıracagiz dedi ve benden bazı romatizma ile ilgili tahliller istedi sonra bebeğin genetiği çıkacak duruma göre hareket edeceğiz ben 40 yaşındayım hastane de dondurulmuş iki embriyom var dr larim yaşımdan dolayı çok beklemek istemiyor 2 ay yeterli denildi son olarak tekrar rahim filmi çektirecegim rahim ağzı ne durumda bakılacak bide donmus lar olmazsa yeni tedavi uygulanacak biliyorum donmus larda kimyasal gebelik çok oluyor bende yaşadım ilk gebeliğim öyle düştü ama denemekten başka çarem yok en azından hormon ilaçları kullanmayacagim drum bu yaşım geçiyor

allahtan hayırlısı diyorum eşin için gnc diye bi firma var bilirsin belki orada urunler var onları bide gano excel mantarı var reishi mantarıda deniyo onun bi urunu var tavsiye ederim kullansın kanıtlanmıs bu mantarın antioksidan özelliği spermleri çoğaltıyo özellikle antioksidan içeriği olan şeyler tuketin birde sana da tavsiyem colostrum kullanabilirsin birde üzüm çekirdegi hapı biz hastalara bunlari veriyoduk insallah bebegini kucagina almayı nasıp eder allah nasipse olur olmazsada vardır allahın bi bildiği ama tahminimce olur bebeğin gebelik yasamıssın çunkü insallah

selam kızlar bende şu an 21 haftalığım 12 de kendini gösterdi 16. haftada netleşti kızım oluyor pazartesi detaylı ultrasona giricem inşallah bi problem olmaz bi anda pipi çıkarsa çok şaşırırım ama olsun nasip sağlıklı olsunda 50 kilo ile hamile kaldım ilk 3 ay 5 kilo verdim 4. ayda 3 kilo aldım 5. ayda 2 kilo şu an hamile kaldığım kilodayım bakalım neler olacak...

Merhabalar bende kısmetse aralık annesi olacağım. 2. Bebeğime hamileyim 1 abimiz var ufaklık pek bir inatçı cinsiyetini sır gibi saklıyor :) doktorumuz da saolsun hiçbir tahminde bulunmuyor :)) sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsun hayırlı bir evlat olsun cinsiyetin hiç önemi yok.. kilo konusuna gelince 20. Hafta bitti kilo falan yok aksine 1.5 kilo verdim dr. Gayet memnun ama bebisimizin kilosu tamam olduğu için sorun yok yalnız rahimde kasilma vardı progestan başladık. Demir ilacı,calcium,folik acid birde ekstra tiroidler hapı kullanıyorumum zaten.. sizler hangi hapları kullanıyorsunuz?

Allah nasip ederse ben de aralık annesi olacağım. benim de 2. çocuğum, ilk çocuğum da 7 aralık doğumlu...şu an 18+3 günlüğüm. normal şartlarda 40. haftam 1 ocak'da doluyor ama ilk çocuğum sezeryan olduğu için 39. haftada alınabilir... henüz cinsiyet belli değil, hiç önem yok aslında sağlıklı olması en büyük hediye bizim için. iki hafta önce bebeğimin hareketlerini hissetmeye başladım. şu son zamanlarda hareketler azaldı, nedendir bilmiyorum ama bugün hiç hissetmedim. böyle olunca endişe ediyorum. sizlerde durum nedir?
56 kilo ile hamile kaldım 4 kilo aldım. demir, multivitamin, progestan kullanıyorum. ayriyeten troid ilacım var.

bende aralık sonu annesi olcam inşalla =) 13 haftalıkken doktor erkeğe benziyor dedi 16. haftadaydı sanırım kesin kız dedi 7 eylülde ayrıntılı ultrason için randevum var artık orda %100 cinsiyeti belli olur diorm =) daha hazırlık adına ben hiçbişi almadım işin açıkçası ama eşimin teyzesi 1 bavul doldurdu sağolsun küvetinden nevresimine hastane setinden battaniyesine =) ben 7. ayı beklicem gibi gelio bana. kimileri bez alın stoklayın dio ama onu bile almak istemiorm ben mi çok evhamlıyım bilmiorm ama herşeyden korkuorm o yüzden bişi almaya da cesaret edemiorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…