- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.036
-
- Konu Sahibi hedef 2016
Selam Kızlar,
Bebek cinsiyetini kaçıncı hafta da öğrendiniz?
Şu ana kadar kaç kilo aldınız?
Bebeğinizin Cinsiyeti?
Şu ana kadar yaptığınız hazırlıklar?
Konu biraz erken olabilir ama ilerleyen dönemler için faydalı olacaktır.
Aleyküm Selam :)
Cumartesi günü gittiğim kontrolde tam 12 haftalıktı bebeğim, doktorum erkeğe benziyor dedi, kesin olarak 1 ay sonraki kontrolünde söyleyebilirim ama pipisi var gibi dedi :):) Şu ana kadar hiç kilo almadım çok şükür, hazırlık yapmak için de henüz erken gibi, cinsiyet kesinleşsin sonra başlicak hazırlıklar :)
Bende gecen cumartesi gitmistim doktorum benimde erkek gibi dedi pipiye benzettigi sey belirgin gorunuyordy ya bizde ramazandan once gidince ogrenecegiz ins :) kilo olarak kiyafetsiz evde tartilinca 54 doktorda 55 56cikiyordu artik kat kat ne giymissemAleyküm Selam :)
Cumartesi günü gittiğim kontrolde tam 12 haftalıktı bebeğim, doktorum erkeğe benziyor dedi, kesin olarak 1 ay sonraki kontrolünde söyleyebilirim ama pipisi var gibi dedi :):) Şu ana kadar hiç kilo almadım çok şükür, hazırlık yapmak için de henüz erken gibi, cinsiyet kesinleşsin sonra başlicak hazırlıklar :)
TEŞEKKÜR EDERİM cevapların için..Rabbim hayırlı doğum nasip etsin inşallah.
Bende gecen cumartesi gitmistim doktorum benimde erkek gibi dedi pipiye benzettigi sey belirgin gorunuyordy ya bizde ramazandan once gidince ogrenecegiz ins :) kilo olarak kiyafetsiz evde tartilinca 54 doktorda 55 56cikiyordu artik kat kat ne giymissemhazirlik olarak kiz olursa epey miras kalan seyleri olacak ablam ve abimden:) oglus olursa belli olunca baslayacagoz insaallah:)
11 ile 14 hafta arasında yapılıyor diye biliyorum bende yarın gidicem tarama testi için bakalım artık hayırlısı2 li test yaptıran var mı acaba ben 13.hafta da yaptırıcam geç olur mu?
Daha cok erken canim dayanamayip neler aliriz 6ayda kim bilir:) sagdan soldan geleceklerde cabasi:)Çok teşekkür ederim, inşallah hepimize :)
Yaa bizim ne kıza ne oğlana hiç bişeyimiz yok. Bi tek ben bi battaniye örmüştüm hamile kalmadan önce pembeli mavili bitek örgü battaniyemiz var :):)
Tarama testi dediginiz down icin yapilan mi oluyo doktor banada sordu istermisin diye istemedim ben11 ile 14 hafta arasında yapılıyor diye biliyorum bende yarın gidicem tarama testi için bakalım artık hayırlısı
Kızlar ikili testin sonuçlarını o gun öğrenebiliyomuyuz ?