- 2 Ağustos 2010
- 4.024
- 69
- 363
- 45
burada çok takılma şu andaaakızlar bugün gün içinde bayaa sancım oldu,yımurtladım heraldee,,,akıntım da var,,,ama şuan geçti,sancım ...bugünde hariç kaç gün daha şansım devam ediyoo..
bişi sorucam tabi bünyeden bünyeye değilşir ama genel olarak soruyorum..ç adetimin ilk günü 13 aralıktı yani 11 gün önce hamile kalmak için riski yüksek günler hangi gün aralıkları... yani adetin ilk gününden 11-15 gün sonradiye biliyorum ama doğru mu
yok mu bilen:26:
burada çok takılma şu andaaa
ben 9-17 diye biliyorum.kullandığım ovülasyon hesaplayıcı öyle diyordu.bakın şu:Ovulation Calendar - Free to Use
hayırlısı olur inşallah.rica ederim.ben 9-17 diye biliyorum.kullandığım ovülasyon hesaplayıcı öyle diyordu.bakın şu:Ovulation Calendar - Free to Use
kızlar ben kaçıyorum demiştim ama çok önemli bir gelişme oldunolur cevap yazın.ben saat 8 gibi idrar testini yapmıştım.15 dk falan bekledim bişe çıkmayınca attım çöpe.ama dayanamayıp gittim geri aldım.şimdi baktım da çok belirsiz gölge gibi bir çizgi var,ama kırmızı falan yada silik gibi değil sadece gölge gibi.eşime gösterdim.evet var çizgi dedi.ama 1 saat sonra okunmazmış yanlış olurmuş öyle biliyordum .ne dersiniz kızlar.umutlanayım mı?
kızlar ben kaçıyorum demiştim ama çok önemli bir gelişme oldunolur cevap yazın.ben saat 8 gibi idrar testini yapmıştım.15 dk falan bekledim bişe çıkmayınca attım çöpe.ama dayanamayıp gittim geri aldım.şimdi baktım da çok belirsiz gölge gibi bir çizgi var,ama kırmızı falan yada silik gibi değil sadece gölge gibi.eşime gösterdim.evet var çizgi dedi.ama 1 saat sonra okunmazmış yanlış olurmuş öyle biliyordum .ne dersiniz kızlar.umutlanayım mı?
ayy heyecanlandımm sedacım,,,kocişim tv izliyorr,,,bakalım çalışcaz bugün ,hayırlısıyla temelleri atıcazz,,,
ayy heyecanlandımm sedacım,,,kocişim tv izliyorr,,,bakalım çalışcaz bugün ,hayırlısıyla temelleri atıcazz,,,
ay bende heycanlandım şimdi.yrn ilk idrarınla bidaha yapppppkızlar ben kaçıyorum demiştim ama çok önemli bir gelişme oldunolur cevap yazın.ben saat 8 gibi idrar testini yapmıştım.15 dk falan bekledim bişe çıkmayınca attım çöpe.ama dayanamayıp gittim geri aldım.şimdi baktım da çok belirsiz gölge gibi bir çizgi var,ama kırmızı falan yada silik gibi değil sadece gölge gibi.eşime gösterdim.evet var çizgi dedi.ama 1 saat sonra okunmazmış yanlış olurmuş öyle biliyordum .ne dersiniz kızlar.umutlanayım mı?
eee benim de öyle oldu ki! hemmmennn nöbetçi eczaneye koşsun koca beybendee 1 saat sonra çıkmıştı,veeeeeee hadi inşallah.bende de silik denemeyecek kadar gölgeydi.gebeliğin en başında öyle olurmuş,rahimm içine ekilince salgılanıyor ya hcg,anca...ayyy çok heyecanlandım ve yarın akşama kadar giremeyeceğim ya
rabbim hayırlara vesile etsin inşallah
canım daha ne duruyosun burda yahuuu hadi bire temel atmaya kazılara başlaaaaa
yrn ilk idrarla yap mutlaka.kız dur panik yapmayalım hemen ,ben testin içini açıp gölge olan yeri böyle kurcaladım.testi yırttım yaw:84:allahım ya görmemişim oğlu olmuş tutmuş şeyini kopartmış gibi oldum yanişimdi gidemez kız kocişim.artık yarına kaldı inşallah.ayy yarın bidaha yapayım bakalım.kan testine gidim dicm ama bakalım kafam ne eserse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?