- 28 Kasım 2024
- 81
- 36
- 23
-
- Konu Sahibi bebekloiding
Tehlike atmayın kullanmaniz gerekiyorsa alınBenim prolutex iğnem cumartesi bitiyor ama pazar da içmem lazım napsam bilmiyorum kutuda Bi tane lazım yada risk alıp yeni kutu alacam
2 günde bir verilmesi gerekiyor ama artış var çok erken zaten buna rağmen gayet iyi gibi sen 2 günde bir ver ki daha net belli olsun canmYani 5.gün kan verdim dayanamayıp dün sonucum öyleydi bugünde verdim yine dayanamayıp yarını
Dün kaçıncı gündü ?Bende de tek belirti bel ağrısıyla adet ağrısı gibi geliyor arada. Dünki kan sonucum 9.30 idi. Yarını bekleyemeyip gece tekrardan bi kan vericem bakalım.
Neden 3 tane acaba ?Merhaba 4 aralıkta 3 tane 5.gün embriyo transferi oldum bugün dayanamayıp evde test yaptım ve maalesef negatif kan testi cuma böyle olup pozitif olan varmı
Yani yapacak bir şey yok ki artıkKan testine kadar en azından kendinizi bırakmayın
ALLAH tan ümit kesilmez İNŞALLAH Bi şekilde belki bir süre sonra kendiliğinden verir falanYani yapacak bir şey yok ki artık
Bakalım artıkALLAH tan ümit kesilmez İNŞALLAH Bi şekilde belki bir süre sonra kendiliğinden verir falan
3 koyuldu dendiNeden 3 tane acaba ?
İnşallah ama bugün ikinci çizgiyi görmeyince umudum bitti sanki adet olacakmış gibi ben ağrısı ve acayip bir ateş basması yaşıyorum millet dondu evde benim yüzümden kış günü cam kapı açıyorumÇok güzel şansın daha yüksek
İgne felan kullanıyormusunİnşallah ama bugün ikinci çizgiyi görmeyince umudum bitti sanki adet olacakmış gibi ben ağrısı ve acayip bir ateş basması yaşıyorum millet dondu evde benim yüzümden kış günü cam kapı açıyorum
Evet progesteron iğne ve fitil estrofem hap kullanıyomİgne felan kullanıyormusun
Onlarin etkiside olabilir bnde diger gebeliğim de çok belirti yaşadım pozitifti ama bunda ignede yok öyle çok belirtide yokEvet progesteron iğne ve fitil estrofem hap kullanıyom
Bugün ben ikinci kez üst değiştirdim atlet su kesmişti çok şaşırdımOnlarin etkiside olabilir bnde diger gebeliğim de çok belirti yaşadım pozitifti ama bunda ignede yok öyle çok belirtide yok
O derece bende hic terleme felan yok yaBugün ben ikinci kez üst değiştirdim atlet su kesmişti çok şaşırdim
Kan vermiştiniz e nabızda göründü müBende de tek belirti bel ağrısıyla adet ağrısı gibi geliyor arada. Dünki kan sonucum 9.30 idi. Yarını bekleyemeyip gece tekrardan bi kan vericem bakalım.
5. Günü vermısDün kaçıncı gündü ?
Bende şaşkınımO derece bende hic terleme felan yok ya