- 21 Şubat 2017
- 234
- 42
- 25
-
- Konu Sahibi bebekloiding
AA çok güzel en azından psikolojik olarak belki kafanız dağılırÖğretmenim çok yorucu değil genellikle oturuyorum
Evet evde sürekli bunu düşünüyordum çünküAA çok güzel en azından psikolojik olarak belki kafanız dağılır
Çok konuşkan ve meraklı biriyim kendimi nasıl durdura bilirim diye düşünüp duruyorumEvet evde sürekli bunu düşünüyordum çünkü
Hele ki bi belirsizlik varsa zaten insan daha çok merak ediyorÇok konuşkan ve meraklı biriyim kendimi nasıl durdura bilirim diye düşünüp duruyorum
Kaliteleri neydi acabaMerhaba 4 aralıkta 3 tane 5.gün embriyo transferi oldum bugün dayanamayıp evde test yaptım ve maalesef negatif kan testi cuma böyle olup pozitif olan varmı
Sağlık ocağı her gün kan almıyor alsa cuma günü de vermeyi düşünüyorum ama hastane uzak acilde saatlerce perişan olmak istemiyorumHele ki bi belirsizlik varsa zaten insan daha çok merak ediyor
Benim de Aynı sizinle test yaptınızmıMerhaba kızlardilerim hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşalım bende 4 aralıkta transfer oldum bu üçüncü deneme bu sefer ciddi bel ağrım var ara ara kasık ağrısı ve gaz sancıları bu sefer buraya yazmayacağım araştırmayacağım demiştim ama yine dayanamadım
Onu bilmiyorum kiKaliteleri neydi acaba
Acilden direkt verebilirsinizSağlık ocağı her gün kan almıyor alsa cuma günü de vermeyi düşünüyorum ama hastane uzak acilde saatlerce perişan olmak istemiyorum
Hızlı gebelik testi yaptim ama negatifSağlık ocağı her gün kan almıyor alsa cuma günü de vermeyi düşünüyorum ama hastane uzak acilde saatlerce perişan olmak istemiyorum
8 ci gün galiba umudunuzu kırmayın sonuçta 3 embriyo transferi olmssnz kanı bekleyin inşallah tutunmustur bebislerMerhaba 4 aralıkta 3 tane 5.gün embriyo transferi oldum bugün dayanamayıp evde test yaptım ve maalesef negatif kan testi cuma böyle olup pozitif olan varmı
Hemen moralinizi bozmayın daha erken sonuötaHızlı gebelik testi yaptim ama negatif
Benim prolutex iğnem cumartesi bitiyor ama pazar da içmem lazım napsam bilmiyorum kutuda Bi tane lazım yada risk alıp yeni kutu alacamAcilden direkt verebilirsiniz
Bence olsa çıkardı silik de olsaHemen moralinizi bozmayın daha erken sonuöta
Kan testine kadar en azından kendinizi bırakmayınBence olsa çıkardı silik de olsa
Hastane ve acil aynı yer olduğu için uzak kalıyorAcilden direkt verebilirsiniz
Alıştım artık negatifeKan testine kadar en azından kendinizi bırakmayın
Öylede demeyin ALLAH ım emeklerinizi görüyorAlıştım artık negatife
Yani 5.gün kan verdim dayanamayıp dün sonucum öyleydi bugünde verdim yine dayanamayıp yarınıNe demekki 9.30