- 6 Mart 2024
- 245
- 79
- 31
-
- Konu Sahibi bebekloiding
O zaman test doğru çıkar iğne etkisi yoksa siz direk bi test alın yapın. Galiba çalışıyordunuz iş çıkışı alın yapınHayır kullanmadım
O zaman test doğru çıkar iğne etkisi yoksa siz direk bi test alın yapın. Galiba çalışıyordunuz iş çıkışı alın yapın
Evet çalışıyorum tekrar cesaretimi toplarsam insaallah yapıcamO zaman test doğru çıkar iğne etkisi yoksa siz direk bi test alın yapın. Galiba çalışıyordunuz iş çıkışı alın yapın
Test yapmadımSen naslsn belirti felan varmi bidaha test yaptnmi
Inşallah sizinde benim de bizim de bebişler bizimledirGüzel haberler bekliyoruz o zaman inşallah bebişleriniz sizinledir
Sen nappptınnn kızzzzz varmı bişeylerHayırlı sonuçlar la karşılaş
Akrep burcuyum riske atamıyorum ilk defa sabretmekten yanayımSen nappptınnn kızzzzz varmı bişeyler
Amin İNŞALLAHInşallah sizinde benim de bizim de bebişler bizimledir
Ahahahah şimdi hamişş kalırsak çocuklarımız aslan burcu olacakAkrep burcuyum riske atamıyorum ilk defa sabretmekten yanayım
Hiç aslan tanımıyorum ama kesinlikle beni şaşırtacak şimdiden hissediyorumAhahahah şimdi hamişş kalırsak çocuklarımız aslan burcu olacak
Aynı tarihte transfer olmuşuz. Test gününüz ne zamanBenimde tek embriyo oluştu donduruldu 5aralık ta transfer oldum
Bende de tek belirti bel ağrısıyla adet ağrısı gibi geliyor arada. Dünki kan sonucum 9.30 idi. Yarını bekleyemeyip gece tekrardan bi kan vericem bakalım.Şu an elimde o var sadece diğerini test günüm pazar günü o gün alıp denemek istiyorum
16 Aralık dedi yani pazartesi en azından doktorla görüşme şansım olur kendi kendimi yememAynı tarihte transfer olmuşuz. Test gününüz ne zaman
Ne demekki 9.30Bende de tek belirti bel ağrısıyla adet ağrısı gibi geliyor arada. Dünki kan sonucum 9.30 idi. Yarını bekleyemeyip gece tekrardan bi kan vericem bakalım.
Bended iki gündür sabah kalkinda karin batmasi vardi yatirmiyrdu bugün yok sabah sag sol yatarken bendede bel ağrısı vardı baska bisy yok kasikda doluluk gibi bisy var işte cok hafifTest yapmadımsanki adetim geldi gelecek öyle bi karın kasık ağrısı var bugün …nası bisey anlamıyorum ya sabaha kadar atesliydim 38-39 helak oldum sennn naptın şimdi bi şöyleeee yattığım yerde dönem dedim de belimde ayrılıyor
Kaşıkta doluluk mu o nasıl oluyorBended iki gündür sabah kalkinda karin batmasi vardi yatirmiyrdu bugün yok sabah sag sol yatarken bendede bel ağrısı vardı baska bisy yok kasikda doluluk gibi bisy var işte cok hafif
Adet olackms gibi ama cok az bisy baskada bisy yok yaKaşıkta doluluk mu o nasıl oluyor
Ne iş yapıyorsun İNŞALLAH yorucu değildirEvet çalışıyorum tekrar cesaretimi toplarsam insaallah yapıcam
Öğretmenim çok yorucu değil genellikle oturuyorumNe iş yapıyorsun İNŞALLAH yorucu değildir