- 26 Şubat 2017
- 179
- 199
- 53
- Konu Sahibi Tekistegimbebegim
-
Dün transfer oldum pozitif olursa gelirim. Hayırlı olsunİnşallah sağlıkla devam eden bir gebelik geçiririz
Rabbim kucağına da almayı nasip etsin? Doktor kontrolüne gidebildin mi? Gebelik nasıl hesaplanıyor. Ben internetten biraz baktım. Transfer öncesi 2 hafta sayılıyor yazıyordu. Gerçekten öyle mi?meraba benimde sonuç pozitif. altı haftalık gebeyim. umarım herkesin bebeği sağlıkla gelir.
Bende heyecanla 10 ocağı bekliyorum. Doktor o zaman görünür dedi kese ve kalp atışı İçin. Kusura bakmazsan kandaki değerin kaç çıkmıştı?teşekkür edrim. transferin on üçüncü günü kanda gebelik testi yaptırdım. değer pozitif cıktı. on gün sonra kontrole gittim ultrasonda kese göründü. embriyo çok ufaktı altıncı haftadan sonra kalp atışları görülür dedi doktorum. gebelikte doktorda takvim var. son adet tarihine göre hesaplanıyor.
Son adet tarihinin ilk gününden hesaplanıyor canım ben salı günü gittim dra 6+3 tü hem kese hem bebek hemde kalp atışı vardı rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallahRabbim kucağına da almayı nasip etsin? Doktor kontrolüne gidebildin mi? Gebelik nasıl hesaplanıyor. Ben internetten biraz baktım. Transfer öncesi 2 hafta sayılıyor yazıyordu. Gerçekten öyle mi?
Canimm hayırlı olsun inşallah sağlıkla devam edermeraba benimde sonuç pozitif. altı haftalık gebeyim. umarım herkesin bebeği sağlıkla gelir.
Tebrik ederim darısı kalp atışına insallahRabbim kucağına da almayı nasip etsin? Doktor kontrolüne gidebildin mi? Gebelik nasıl hesaplanıyor. Ben internetten biraz baktım. Transfer öncesi 2 hafta sayılıyor yazıyordu. Gerçekten öyle mi?
Hayırlı olsun inşallah canım ben de haftaya gidicem kalp atışı içinSon adet tarihinin ilk gününden hesaplanıyor canım ben salı günü gittim dra 6+3 tü hem kese hem bebek hemde kalp atışı vardı rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah
Transferin ne zaman olmuştuSon adet tarihinin ilk gününden hesaplanıyor canım ben salı günü gittim dra 6+3 tü hem kese hem bebek hemde kalp atışı vardı rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah
Adet tarihim 10 Kasım transfer tarihim 29 kasımTransferin ne zaman olmuştu
6. Gün için gayet iyi bi değer. Sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar merhaba,,,, dün 5. Gün blast transfer sonrası 6. Günümdü.. regl m e 1 gün kala idi ..
bcg değerim 49.20 sizce nasıl kızlar ,,, yardımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?