- 29 Kasım 2019
- 152
- 75
- 13
- 27
- Konu Sahibi Nartanesi555
Evet arkadaşlar,iyi günler bizim de bir topigimiz olsun :) hadi birlikte bekleyelim ben 24 Aralık günü iğne oldum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok heyecanlıyımBende 25 Aralık![]()
Bir de benim dün gece belime bir ağrı girdi 5 dakika kadar sürdü ara ara da adet sancisi gibi sancılarim oluyor sizde neler olduBende 25 Aralık![]()
İnşallah bebeklerimize kavusuruzBenim bat 11 Ocakbenimde bugün kasıklarımda ağrı oldu çok hafif doktor olabilir demişti zaten
![]()
Hemde çok 3 yıldır bekliyorum inşallah olurİnşallah bebeklerimize kavusuruzheyecanlı misiniz siz de
Bende 14 aralıkta iğne vuruldum.Beklemedeyim ama fazla düşünmemek için uğraşıyorum :) Umarım dileyen herkese nasip olur.
Sizin bata kaç gün kaldı,siz daha heyecanlı olmalısınız bu ilk tedaviniz mi
İnşallah olurHemde çok 3 yıldır bekliyorum inşallah olur![]()
Estağfİrullahİnşallah olurilk tedaviniz mi merakımı mazur görün
![]()
İnşallah güzel haberler alırız benim de ilk tedavim inşallah güzel haberler alırızEstağfİrullahİlk tedavim klomen kullandım 5 gün sonra yumurta gelişince iğne vurundum
Bu kadar beklemezdim tedavi olmayı ama eşimde de sorun vardı benim varikosel ameliyatı falan oldu anca düzeldi o yüzden bende yeni başlayabildim![]()
İnşallahİnşallah güzel haberler alırız benim de ilk tedavim inşallah güzel haberler alırız
Benim aşırı ağrım var ya bu kadar olması normal mi uykudan uyandırdı resmen ağrısıSağ kasığımda ağrı oluyor bugün biledoktor yumurta o tarafta demişti inşallah hamile kalırım
![]()
İsterseniz bir doktorunuza sorun uykudan uyandıracak şekilde olması normal değil gibi geldi, geçmiş olsunBenim aşırı ağrım var ya bu kadar olması normal mi uykudan uyandırdı resmen ağrısı![]()
Bende 23 aralık da oldum ığneyiEvet arkadaşlar,iyi günler bizim de bir topigimiz olsun :) hadi birlikte bekleyelim ben 24 Aralık günü iğne oldum :)
5 ocakta olmam gerekli ama bakalım kısmet. geçen haziran ayında yine vurulmuştum ovitrelle hatta o tuttu hamileydim ancak 8 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu.bu ikinci iğne vurulmam.Sizin bata kaç gün oldu, insallah
Çok üzüldüm,Allah hayırlısını versin inşallah bu sefer tutar ve bebeğiniz sağlıkla dünyaya gelir5 ocakta olmam gerekli ama bakalım kısmet. geçen haziran ayında yine vurulmuştum ovitrelle hatta o tuttu hamileydim ancak 8 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu.bu ikinci iğne vurulmam.
Aramıza hoşgeldiniz çok heyecanlı bir bekleyiş inşallah güzel haberler alırız.Benim bat 7 Ocak ya sizinBende 23 aralık da oldum ığneyihakkımızda hayırlısı olsun