- 20 Ağustos 2016
- 3.517
- 2.886
- 31
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #15.641
Kızlar benim bugün 33 güne göre regl günüm ne ağrım var ne birşey 29a göre de 5 gün gecikmem var ateşim dün 36.90 dı bugün 36.80 test yapsam çıkar mı bir şey varsa yoksa ateşi yarında test edip öyle mi yapsam
Bugün yapmaya çalışıcam eşime yazdık gelirken alır umarımCanım gecikme varsa yap çıkar zaten
Bende 8 aylık hamileyken aile hekimine ilaç yazdırmaya gitmiştim, bana baktı karnım burnumda, bunlar iyi günlerin diyor densiz. Kadın doktor üstelikHem farklı yer hem farklı gün sonuçta ne olursa olsun uslüp vardır bir de kesin konuşuyor aile hekimine bay bay diyoruz demek ki zaten bu 3. Gidişim falan kaç yıldır bekleyeceğiz bebeğim sağol
İnşallah yerleşmedir canım devamı gelmezse bide gecikirsen bebiştendirKızlar sadece 1 damla kahverengi akıntım oldu daha adet olamadım
inşallah canım daha kan da vermedim ama inşallah hamileyimdir..Allah isteyen herkese tez zamanda nasip eylesinMaşallah canım sağlıkla ilerlesin
Tebrikler canım
teşekkür ederimTebrikler canım
Bir hafta oldu geciktimmİnşallah yerleşmedir canım devamı gelmezse bide gecikirsen bebiştendir
İnşallah hamilesindirKızlar hala bişey yok dayanamadım avm’ye girdim tuvalette yapıcam test hiç umudum yok ama yinede yapıcam
Ooo maşallah çıkar ozaman kandaBir hafta oldu geciktimm
Yine çıkmadı malesefKızlar hala bişey yok dayanamadım avm’ye girdim tuvalette yapıcam test hiç umudum yok ama yinede yapıcam