- 25 Temmuz 2018
- 1.026
- 1.709
- 38
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #15.621
kuzum kanamam basladı benım ama ack pembe.pedde cok sılık ıkı damla. ama cıs yapıp sıldıgımde acık renk kan. neden 9 cıktı beta ozaman yanı bu ne demekCanım sabredeceğiz napalım istersen sende kaset test al koyuluğu artacak mı diye takip et için rahat edecekse hakkımızda hayırlısı olsun hepimizindefneefe17
Teşekkür ederim hepimizin sağlıkla kucağa almak nasip olsun inşallahHayırlı olsun canım, sağlıkla gelsin
Hadı hayırlı olsun kuzum doktordan memnun kaldınmıCanım bugün doktora gittim keseyi gördük 5+3
Canım ağustos annelerine gelBeni neden kimse hiç bi yere eklemiyor, benim bat ım da 2 gün geçti
Sat 5 aralık bat 29 aralık
Teşekkür ederimHadı hayırlı olsun kuzum doktordan memnun kaldınmı
Kadına gıttım dımıTeşekkür ederimGüzel davrandı ilgilendi şimdilik bi sıkıntı yaşamadım ama iki hafta sonra gel dedi o zaman belli olur
Evet güler genç inşallah canımKadına gıttım dımısevındım senın adına sağlıkla ılerlesın
henüz adet olmadım test için 1 hafta bekleyeceğim :))sat.1 aralık bat.28 aralık benide ekleyin bakalım heyecanla bekliyorum artık lütfen olsun isteyen herkese Allah nasip eder inşalllah
Canım bir doktora git istersen bilemedim 2 damla da normaldir bence amakuzum kanamam basladı benım ama ack pembe.pedde cok sılık ıkı damla. ama cıs yapıp sıldıgımde acık renk kan. neden 9 cıktı beta ozaman yanı bu ne demek
Banada aynısını dedi bıraktım denedim yine yapamadı anestezili deneyelim dedim o şekilde de girmez dedi doktorÇektiler bende ama bana kendini rahat bırak dedi ben de rahat bırakıyorum zaten dedim sonra çekildim rahim filmini, rahim yolun dar demişti
reglım basladı cnmCanım bir doktora git istersen bilemedim 2 damla da normaldir bence ama
Çok haklısın cnmkızlar benden size nacizane tavsiye , idrar testi yapıp çift çizgi gördünüz baktınız hamilesiniz , 2 gün sonra tekrara test yapın koyulaşmasına bakın , daha sonra sağlık ocağı ya da herhangi bir acilde beta testi verin ve bekleyin , 6 haftaya kadar bekleyin , insanı durduk yere doktorlar strese sokabiliyor kese gözükmeyebiliyor ne kadar geç giderseniz o kadar iyi olur sizin için ben ettim siz etmeyin5+0 da kese gördük şu an 7+2 yiz daha gitmem 10 hafta olunca gidicem yok kalp sesi gelmiyor vajinal bakalım falan demesinler diye
Evet canım şu anda aynı durumdayım bende kaset testlerde koyulaşma olmuyor sanırım kimyasal olacak Allah'tan umut kesilmez yaşayacak ömrü varsa tutunur bir daha kan vermeye bu kadar erken gitmemÇok haklısın cnm
Hamile oldugu mu o kadar erken öğrendim ki kan testi 4.18 di
Ve sürüncemeli Bi dönem basladı
Acaba varmıydı yokmuydu derken 3 gun sonra tekrar kan verdım 30 çıktı
Tam sevindim hamıleyım derken Bi 3 gün sonra yine kan 48 çıktı
Tüm hayallerim gitti
Busefer atladım gttım doktora
Hiç bısey yapamayız beklucem dedi
P. Tesi kan testiyle gel dedi
Bu kadar erken başlamak ve hemn kan vermek insanı süründürüyor
Hersey olacagına varıyor nasıl olsa
Persembe Rahımde Bi kalınlaşma var dedi
Ama bu ikilem bizi süründürüyor işte
Heyecanlanıp erken öğrenmek istıyoruz fakt Bn cok pişmanım
Keseyi görene kadar değer 1.000 oluncaya kadar kan ver Allah ver..
Kollarımın delik deşik olmasıda cabası
Gitgeller, stresle ve zamn geçmemeside cabası..
Sonucta kan versekte vermesekte içerse ne oldugunu bilmıyoruz
Siz siz olun hanımlar kan testine erken gitmeyın
Eğer gittıyseniz bile 2 günde 1 değil
Değerlerınıze 4 günde 1 baktırın
5 bucuk hafta olmadan kese görmeye gitmeyin... Üzülürsünüz
İlk gebelıgımde günlük tuttmuştum.
Adetım 3 gun gecınce kan vermişim 200
Bi 3 gun gecınce gtmışım 1000 olmuş
Sonrada 6+1 de hem kese hem kalp atışı görmüşüz. Ne rahat
Şimdi ise bekle Allah bekle daha 4+6 yım
4 kere kan verdımdeğer 1000 olana kdr kimbilir daha kaç kere vercem ki oda değer yukselırse..
Değerım yükselecek mı korkusu ve stres
Siz siz olun bu sürece yavaş ve sakin ilerleyin