Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

defneefe17 bak bu arkadaşta 9 ile öğrenmiş ve artmış. Sen takılma bunlara dinlen bol bol
olmazsa da adet olursam da uzulmemelıyım. kısmet beklemekten baska care yok sanırım. ınsanın heveslenmesı erkenden kanda baktırması ne kotuymus. kımseye tavsıye etmem. hamıleyım dıye sevınıyorsun ıkı gun sonra regl agrısı baslıyor. belkı de regl oluyorsun

Dün al-bi diye bir marka aldım artı med veriyordu onu almadım dedim farklı marka olsun bugün de gittim ondan 2 tane aldım yarın sabah ve pazar sabah yapacağım canım

İstanbuldayım bir doktor ile görüştüm açılabilir dedi. Adet dönemimi bekliyorum o zaman randevu alacağım

Canım kanama yok, leke yok, tık yok o konuda bakalım beni de o pozitif tutuyor açtım netflix izliyorum komedi falan geçiricem günleri böyle böyle

Kizlar kurtajdan sonra 1 yil olacak neredeyse ovulasyonla takip edip her ay yumurtlamayi degerlendirdik. Yumurtam gelisiyorda catliyorda fakat hamilelik olusmuyor adetim duzenli. Rahimde yapisiklik yasayan vs oldu mu neden olmuyor anlamiyoruz

Eşine baktırdınız mı hiç canım
Kafana hiç takma canım bizimde ilk 5 sene çocuğumuz olmadı 5.sene ben hamile kaldım 2.cisini istediğimizi söylediğimiz ilk ayda verdi rabbim hele şimdiki 3.müz hic hesapta yokken rabbimin verecegi hayırlı bir zaman vardır sabret dua et gönlünüzden geçeni nasip etsin rabbim inşallah

Baktirdik onunda normal hatta ileri hizi falan iyi. Ama yinede takviye kullaniyor. Rahimde yapisiklik mi var benim yumjurtalik rezervlerim mi dusuk ne oldu anlamadim. Ilk denemede hamile kalmistim. Simdi olmuyor malesef
Dr un hsg ıstemedımı hıc canım.hsg cekılmenı onerırım mınık yapısıklıkları acıyor hem hemde bır sorun varsa tespıtını yapmıs olursun

Hayırlı uğurlu olsun canım, sağlıkla gelsin kuzun benimde 24 Kasım son adet tarihim. Benimde 3. Bebe inşallahAğustos Anneleri grubu var oraya gel. pozitifbiri yeni bir hamiş yakaladım, sana teslim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…