- 25 Temmuz 2018
- 1.026
- 1.709
- 38
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #15.601
olmazsa da adet olursam da uzulmemelıyım. kısmet beklemekten baska care yok sanırım. ınsanın heveslenmesı erkenden kanda baktırması ne kotuymus. kımseye tavsıye etmem. hamıleyım dıye sevınıyorsun ıkı gun sonra regl agrısı baslıyor. belkı de regl oluyorsundefneefe17 bak bu arkadaşta 9 ile öğrenmiş ve artmış. Sen takılma bunlara dinlen bol bol
Var bebeğim ilk sayfada henüz düşme yok. Bugün normalde yumurtlamadan sonra 14.gün gelen giden yok. Yarın yaparım testÖğrendikten sonra bir iki altta acı hissetmiştim, anlık canım, sen nasılsın, ateş nasıl gidiyor atmıyorsun sanki tablo
Dün al-bi diye bir marka aldım artı med veriyordu onu almadım dedim farklı marka olsun bugün de gittim ondan 2 tane aldım yarın sabah ve pazar sabah yapacağım canımÇok güzel artmış canım maşallah, Sen boşver doktoru içini ferah tut. Ne marka kaset test aldım bu da çok önemlihamileyken çıkarmayan, silik gösterip can sıkan çok. Kanama olmadığı sürece her şey yolundadır
İstanbuldayım bir doktor ile görüştüm açılabilir dedi. Adet dönemimi bekliyorum o zaman randevu alacağımAllah yardımcın olsun canım sağdaki tüpü açıyorlar mı peki bir tedavi önerdimi doktorun benim ikinci cocuktan sonra böyle oldu 7 aydır deniyoruz doktor birşey yok dedi bir ebede göbegin düşük dedi doktor clomifen verdi arvigo masajı yaptım kalıyorum ama düşüyor şimdi bi doktor buldum ona gidicem valla rabbim hepimize sabır ve güç versin
Canım kanama yok, leke yok, tık yok o konuda bakalım beni de o pozitif tutuyor açtım netflix izliyorum komedi falan geçiricem günleri böyle böyleÇok güzel artmış canım maşallah, Sen boşver doktoru içini ferah tut. Ne marka kaset test aldım bu da çok önemlihamileyken çıkarmayan, silik gösterip can sıkan çok. Kanama olmadığı sürece her şey yolundadır
İnşallah güzel sonuçlar Alırsın canımİstanbuldayım bir doktor ile görüştüm açılabilir dedi. Adet dönemimi bekliyorum o zaman randevu alacağım
Eşine baktırdınız mı hiç canımKizlar kurtajdan sonra 1 yil olacak neredeyse ovulasyonla takip edip her ay yumurtlamayi degerlendirdik. Yumurtam gelisiyorda catliyorda fakat hamilelik olusmuyor adetim duzenli. Rahimde yapisiklik yasayan vs oldu mu neden olmuyor anlamiyoruz
Baktirdik onunda normal hatta ileri hizi falan iyi. Ama yinede takviye kullaniyor. Rahimde yapisiklik mi var benim yumjurtalik rezervlerim mi dusuk ne oldu anlamadim. Ilk denemede hamile kalmistim. Simdi olmuyor malesefEşine baktırdınız mı hiç canım
Kafana hiç takma canım bizimde ilk 5 sene çocuğumuz olmadı 5.sene ben hamile kaldım 2.cisini istediğimizi söylediğimiz ilk ayda verdi rabbim hele şimdiki 3.müz hic hesapta yokken rabbimin verecegi hayırlı bir zaman vardır sabret dua et gönlünüzden geçeni nasip etsin rabbim inşallahEşine baktırdınız mı hiç canım
Dr un hsg ıstemedımı hıc canım.hsg cekılmenı onerırım mınık yapısıklıkları acıyor hem hemde bır sorun varsa tespıtını yapmıs olursunBaktirdik onunda normal hatta ileri hizi falan iyi. Ama yinede takviye kullaniyor. Rahimde yapisiklik mi var benim yumjurtalik rezervlerim mi dusuk ne oldu anlamadim. Ilk denemede hamile kalmistim. Simdi olmuyor malesef
Doktorum ocaga kadar deneyin olmazsa gelin ona gore bakalim dedi ocakayinda gidecegim bakalim hersey netlesir umRimDr un hsg ıstemedımı hıc canım.hsg cekılmenı onerırım mınık yapısıklıkları acıyor hem hemde bır sorun varsa tespıtını yapmıs olursun
Canım bugün doktora gittim keseyi gördük 5+3hamılemısın suan yoksa :) banada yaz mutlaka
Hayırlı uğurlu olsun canım, sağlıkla gelsin kuzunMerhaba kızlar öncelikle rabbim isteyen herkese nasip etsin bizim aklımızın ucundan bile geçmezken korunurken adetimin gecikmesi üzerine öğrendik 3.bebegimizi bekliyorum son adet tarihim 24 Kasım bu Çarşamba doktor muayenemiz var bakalım
Hayırlı olsun canım, sağlıkla gelsinCanım bugün doktora gittim keseyi gördük 5+3
Beni neden kimse hiç bi yere eklemiyor, benim bat ım da 2 gün geçtiKeşke gaza getirmeseydikbattan bir gün sonra bile silik çizgi çıkan var hala umut var canımızı sıkmayalım