- 13 Ekim 2011
- 7.096
- 12.692
- 34
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #15.581
Çektiler bende ama bana kendini rahat bırak dedi ben de rahat bırakıyorum zaten dedim sonra çekildim rahim filmini, rahim yolun dar demiştiAyyy inşallah aminn normal adet oluyorum her ay düzenli olarak ama benim hsg aletleri hiç girmedi sende de mi öyle oldu cekemediler
Ben denedim canım. Beğendim.Kizlar günaydın ben bat bugündu dün kırmızı kart yedim yine instagramda bir gebenin günlüğü sitesinden jelle ovulasyon testi aldim birde onu deneyeceğim ocakta deneyen var mi jeli
Kolay mi kullanimi canimBen denedim canım. Beğendim.
Ben zorlanmadım açıkçası. Uzun ince bi ucu var. Uzanarak içeri soktum sıktım ilişkiden 5-10 dakka önce.Kolay mi kullanimi canim
Bende deneyeceğim ınsllah olumlu sonuclar aliriz Allahın izniyleBen zorlanmadım açıkçası. Uzun ince bi ucu var. Uzanarak içeri soktum sıktım ilişkiden 5-10 dakka önce.
Ben de kullandım canım zor değil merak etme fitile göre falan cok kolay hatta bakalım tabi tıkanıklık vs varsa tüplerde bi ise yaramaz ztn ama bi umut diyerek aldım iki ay jelle denicem sonra tüplere baktırıcamBende deneyeceğim ınsllah olumlu sonuclar aliriz Allahın izniyle
Yavrum iki testi farklı yerde yaptırdıysan değerler böyle çıkabiliyor. Daha önce gördük örneklerini hemen üzülme. Doktorların şu patavatsızlıklarından çok sıkıldım ya. İnsan değiller sanki.Kızlarım güncelleme yapıyorum Salı günkü değerim (erken gebelikte silik çizgi görmüştüm) sağlık ocağında verdim sonuç bugün çıkmış 9, dünkü değerim hastanede verdiğim 49, kadın doğum doktoru pazartesi acilden kan ver tekrar gel dedi, ultrasonla baktı rahim duvarın kalınlaşmış dedi. Bakalım hayırlısı bazen cahillik mutluluktur derler ya bu süreç öyle bir şey sanırım, aile hekimine kadın doğumdan sonra gittim sonuçları almak için adam dedi gebe değilsin 9 çok düşük bir değer dün 49 çıktı ama dedim diyor o zaman olabilirsin, pat pat konuşuyorlar öyle sinir bozucu ki gerçekten sanırım benim geç döllenme falan oldu. Kaset test aldım yarın yapıcam koyulaşmayı takip edicem bende bakalım takmamaya çalışıcam, pozitif kalmaya kafa dağıtmaya çalışıyorum
Hem farklı yer hem farklı gün sonuçta ne olursa olsun uslüp vardır bir de kesin konuşuyor aile hekimine bay bay diyoruz demek ki zaten bu 3. Gidişim falan kaç yıldır bekleyeceğiz bebeğim sağolYavrum iki testi farklı yerde yaptırdıysan değerler böyle çıkabiliyor. Daha önce gördük örneklerini hemen üzülme. Doktorların şu patavatsızlıklarından çok sıkıldım ya. İnsan değiller sanki.
Çok güzel artmış canım maşallah, Sen boşver doktoru içini ferah tut. Ne marka kaset test aldım bu da çok önemliKızlarım güncelleme yapıyorum Salı günkü değerim (erken gebelikte silik çizgi görmüştüm) sağlık ocağında verdim sonuç bugün çıkmış 9, dünkü değerim hastanede verdiğim 49, kadın doğum doktoru pazartesi acilden kan ver tekrar gel dedi, ultrasonla baktı rahim duvarın kalınlaşmış dedi. Bakalım hayırlısı bazen cahillik mutluluktur derler ya bu süreç öyle bir şey sanırım, aile hekimine kadın doğumdan sonra gittim sonuçları almak için adam dedi gebe değilsin 9 çok düşük bir değer dün 49 çıktı ama dedim diyor o zaman olabilirsin, pat pat konuşuyorlar öyle sinir bozucu ki gerçekten sanırım benim geç döllenme falan oldu. Kaset test aldım yarın yapıcam koyulaşmayı takip edicem bende bakalım takmamaya çalışıcam, pozitif kalmaya kafa dağıtmaya çalışıyorum
Bebeğim sende hiç alt tarafında batma olmuş muydu.Çok güzel artmış canım maşallah, Sen boşver doktoru içini ferah tut. Ne marka kaset test aldım bu da çok önemlihamileyken çıkarmayan, silik gösterip can sıkan çok. Kanama olmadığı sürece her şey yolundadır
Canım hiç öyle düşünme, kasık ağrısı, sırt ağrısı hepimizde oldu. Sen bol bol dinlen. Benim okuduğum kadarıyla kimyasal gebelikler 5. haftaya ulaşamaz ve hamilelik belirtilerini çoğunlukla yaşamazmış.kızlar kımyasal nasıl olıuyor batım 1 gun gecıktı. dunden oncekı gun yanı carsamba beta hcg 9 du acılde hamılesın dedıler. kadın dogumcu salı gel dedı adet olmazsan yuselmısmı bakalım dedı. acıle gıtmemın sebebı 15 gundur enfeksıyon crp acılde 57 ıdı. bacak agrısı ıshal kusma vardı serum yedım gectı. kımyasal olursa su an adet gormem mı gerekır. kasıgım agrıyor adet olucak gıbı
Kızlarım güncelleme yapıyorum Salı günkü değerim (erken gebelikte silik çizgi görmüştüm) sağlık ocağında verdim sonuç bugün çıkmış 9, dünkü değerim hastanede verdiğim 49, kadın doğum doktoru pazartesi acilden kan ver tekrar gel dedi, ultrasonla baktı rahim duvarın kalınlaşmış dedi. Bakalım hayırlısı bazen cahillik mutluluktur derler ya bu süreç öyle bir şey sanırım, aile hekimine kadın doğumdan sonra gittim sonuçları almak için adam dedi gebe değilsin 9 çok düşük bir değer dün 49 çıktı ama dedim diyor o zaman olabilirsin, pat pat konuşuyorlar öyle sinir bozucu ki gerçekten sanırım benim geç döllenme falan oldu. Kaset test aldım yarın yapıcam koyulaşmayı takip edicem bende bakalım takmamaya çalışıcam, pozitif kalmaya kafa dağıtmaya çalışıyorum
bende kasık agrısı yoktu ılk defa bugun oldu sankı adet olucakmıs gıbı. ayaklarım cıvı gıbı oldu zayten nezleyım burnum akıyor.yanı hanı adet olurken kasıgımız agrır ya oyle. bende cok fazla hamılelık belırtısı vardı. bugune kadar yanı batı bır gun geceye kadar.Canım hiç öyle düşünme, kasık ağrısı, sırt ağrısı hepimizde oldu. Sen bol bol dinlen. Benim okuduğum kadarıyla kimyasal gebelikler 5. haftaya ulaşamaz ve hamilelik belirtilerini çoğunlukla yaşamazmış.
Göğüs bugün benimde ara ara olduBen de öyle. Göğüs ağrım var benim ama bilmiyorum ya. Bekleyelim bakalım