- 18 Aralık 2022
- 959
- 1.049
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #15.561
tebrikler, sağlıkla büyüsünBende 33 yasımdayım son adet 24 kasım hamileyim bende gruba ktılmak ıstıyorum
Yok canim olmadi. Benim biraz karisikti. Parca kaldi bidaha oldum operasyon ama sorun olmadi :)Peki sonra ilişkide hic ağrı sızı oldu mu kürtajdan sonra ben olur diye tırsıyorum biraz
Yapmadım yaa bu ay iyi değerlendirdik ama sade az kasık ağrım var göğüs vs belirtisi yok bilmiyorum olmamıştır diye test yapmayayım regl gelmezse yapayım diyorumCanım bekliyorum hala gelen giden yoksen yaptın mı test falan
Ben de öyle. Göğüs ağrım var benim ama bilmiyorum ya. Bekleyelim bakalımYapmadım yaa bu ay iyi değerlendirdik ama sade az kasık ağrım var göğüs vs belirtisi yok bilmiyorum olmamıştır diye test yapmayayım regl gelmezse yapayım diyorum
Ben de öyle. Göğüs ağrım var benim ama bilmiyorum ya. Bekleyelim bakalım
Yaaaa maşallah cano, Allah tamamına erdirsinSelam kızlar kaç gündür yazamadım eltimin oğlu hasta normalde ilçede yaşıyorlar bende kalıyorlar mecburen, çift çizgiyi gördüm Salı günü kan verdim sağlık ocağında hala sonuç çıkmadı delirdim içten içe neyse bugün bir yolunu buldum kaçtım acile bir bahane buldum testi yaptırdım 1 buçuk saatte çıktı , beta 49 ama bilemedim düşük geldi bana nedense ya adetin bugün 4. Günü Salı günkü değer hala çıkmadı onu görsem belki bir anlam vereceğim ama yarın randevu aldım kadın doğuma gideceğim tecrübesi olan kızlarım yardım lütfen
Doğru canım inşallah öyle yapacağım cumartesi olur mu bilmem hep misafire denk geldi bu dönem içim sıkıldı kimseye de söyleyemedim evin içinde eşimle mesajlaşıyoruz falan değişik işler inşallah yarın daha netleşir kafam sağol canımYaaaa maşallah cano, Allah tamamına erdirsinçıkan değeri karşılaştıramazsın ki, ikisini farklı yerde vermişsin, İnşallah güzel haberler alacaksın yarın yarın veya ertesi gün aynı yerde kan ver, daha sağlıklı olur. Birde kaset testle koyulaşmayı takip etsen.
Bunu yaptırmayı bende düşünüyorum 3 kere gebe kalıp tutunamayıp düştü acaba bu yüzden olabilirmi die düşünüyorumMerhaba , adetin 21. Günü progesteron testi yaptıran var mi?
Ben bugün yaptırdım ve sonuç 25,2 çıktı.. nasıl yorumlamaliyim bilemedim, tecrübe eden arkadaşlar var mıdır acaba ?
Bunu yaptırmayı bende düşünüyorum 3 kere gebe kalıp tutunamayıp düştü acaba bu yüzden olabilirmi die düşünüyorum
Allah yardımcın olsun canım sağdaki tüpü açıyorlar mı peki bir tedavi önerdimi doktorun benim ikinci cocuktan sonra böyle oldu 7 aydır deniyoruz doktor birşey yok dedi bir ebede göbegin düşük dedi doktor clomifen verdi arvigo masajı yaptım kalıyorum ama düşüyor şimdi bi doktor buldum ona gidicem valla rabbim hepimize sabır ve güç versinİnan bende 2 yılda 1 kere yaptırdım. Sebepsiz infertilite dediler, zor bela rahim filmi çektirdim . Onda da sağ tüpüm tıkalı çıktı. Bu ay da yumurta sağda diye çokda üstüne düşmedim. Ama internette dolaşınca kafam çok karıştı..
Canım sen kan pıhtılaşmasına baktırdın mı hiç, yine topikte bir kaç arkadaş hamile kalır kalmaz iğne ilaç kullanıyorlar. İstersen bunu da bır araştır.Allah yardımcın olsun canım sağdaki tüpü açıyorlar mı peki bir tedavi önerdimi doktorun benim ikinci cocuktan sonra böyle oldu 7 aydır deniyoruz doktor birşey yok dedi bir ebede göbegin düşük dedi doktor clomifen verdi arvigo masajı yaptım kalıyorum ama düşüyor şimdi bi doktor buldum ona gidicem valla rabbim hepimize sabır ve güç versin
Ayyy inşallah aminn normal adet oluyorum her ay düzenli olarak ama benim hsg aletleri hiç girmedi sende de mi öyle oldu cekemedilerBenim hsg de rahim ağzı dardı gebe kaldım ve normal doğum yaptım. İçin rahat olsun adet kanı geçiyorsa sperm de geçer
Çok geçmiş olsun canım inşallah Allah'ın izniyle isteyen herkes kucağına alırCanim merhaba. Benim hsgde darlık çıkmış mıydı bilmiyorum o zamanki doktor bişey demedi. Ama aşılama yapan doktor darlık var dedi. Aşılama tutmayınca doktoruma gittim darlik engel mi dedim o da hayır doğum yapmadığın için normal dedi. Yalnız o gün çok başka şeyler öğrendim, doktor değiştirdim. Sağ tüpte şişme var denildi ama emin de konuşmadilar bu yüzden operasyon geçireceğim. Histereskopi+laparoskopi olacağım.
Saol canım söylediğin için bunuda söylim doktora baksın bi mutlaka var bi sebebi çünkü hep 4+1 oluyor ve düşüyorCanım sen kan pıhtılaşmasına baktırdın mı hiç, yine topikte bir kaç arkadaş hamile kalır kalmaz iğne ilaç kullanıyorlar. İstersen bunu da bır araştır.
Günüm geçince galibaYeni test ne zaman
Gözün aydınSelam kızlar kaç gündür yazamadım eltimin oğlu hasta normalde ilçede yaşıyorlar bende kalıyorlar mecburen, çift çizgiyi gördüm Salı günü kan verdim sağlık ocağında hala sonuç çıkmadı delirdim içten içe neyse bugün bir yolunu buldum kaçtım acile bir bahane buldum testi yaptırdım 1 buçuk saatte çıktı , beta 49 ama bilemedim düşük geldi bana nedense ya adetin bugün 4. Günü Salı günkü değer hala çıkmadı onu görsem belki bir anlam vereceğim ama yarın randevu aldım kadın doğuma gideceğim tecrübesi olan kızlarım yardım lütfen
Canım sen bu ay jel mi kullandın yorumlarını hatırlıyorum sanki kullanacagım diye ben de basladım jele insallah fayda görürüzGözün aydın
Evet canım kullandım. İnşallah görürüzCanım sen bu ay jel mi kullandın yorumlarını hatırlıyorum sanki kullanacagım diye ben de basladım jele insallah fayda görürüz