Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Canım bekliyorum hala gelen giden yok sen yaptın mı test falan
Yapmadım yaa bu ay iyi değerlendirdik ama sade az kasık ağrım var göğüs vs belirtisi yok bilmiyorum olmamıştır diye test yapmayayım regl gelmezse yapayım diyorum

Selam kızlar kaç gündür yazamadım eltimin oğlu hasta normalde ilçede yaşıyorlar bende kalıyorlar mecburen, çift çizgiyi gördüm Salı günü kan verdim sağlık ocağında hala sonuç çıkmadı delirdim içten içe neyse bugün bir yolunu buldum kaçtım acile bir bahane buldum testi yaptırdım 1 buçuk saatte çıktı , beta 49 ama bilemedim düşük geldi bana nedense ya adetin bugün 4. Günü Salı günkü değer hala çıkmadı onu görsem belki bir anlam vereceğim ama yarın randevu aldım kadın doğuma gideceğim tecrübesi olan kızlarım yardım lütfen

Yaaaa maşallah cano, Allah tamamına erdirsin çıkan değeri karşılaştıramazsın ki, ikisini farklı yerde vermişsin, İnşallah güzel haberler alacaksın yarın yarın veya ertesi gün aynı yerde kan ver, daha sağlıklı olur. Birde kaset testle koyulaşmayı takip etsen.

Doğru canım inşallah öyle yapacağım cumartesi olur mu bilmem hep misafire denk geldi bu dönem içim sıkıldı kimseye de söyleyemedim evin içinde eşimle mesajlaşıyoruz falan değişik işler inşallah yarın daha netleşir kafam sağol canım Allah hepimizin kucağını doldursun inşallah

Bunu yaptırmayı bende düşünüyorum 3 kere gebe kalıp tutunamayıp düştü acaba bu yüzden olabilirmi die düşünüyorum

İnan bende 2 yılda 1 kere yaptırdım. Sebepsiz infertilite dediler, zor bela rahim filmi çektirdim . Onda da sağ tüpüm tıkalı çıktı. Bu ay da yumurta sağda diye çokda üstüne düşmedim. Ama internette dolaşınca kafam çok karıştı..

Allah yardımcın olsun canım sağdaki tüpü açıyorlar mı peki bir tedavi önerdimi doktorun benim ikinci cocuktan sonra böyle oldu 7 aydır deniyoruz doktor birşey yok dedi bir ebede göbegin düşük dedi doktor clomifen verdi arvigo masajı yaptım kalıyorum ama düşüyor şimdi bi doktor buldum ona gidicem valla rabbim hepimize sabır ve güç versin

Canım sen kan pıhtılaşmasına baktırdın mı hiç, yine topikte bir kaç arkadaş hamile kalır kalmaz iğne ilaç kullanıyorlar. İstersen bunu da bır araştır.

Çok geçmiş olsun canım inşallah Allah'ın izniyle isteyen herkes kucağına alır

Gözün aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…