- 13 Ekim 2011
- 7.096
- 12.692
- 34
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #15.541
Reglinin 12. günü yumurtlama bence bugün yarın bat günü gözüküyor. Yumurtlamadan sonra 13-14 gün geçmiş. Ama öncesi fazla veri olmadığı için çizgiyi çekmemiş kaç gunde bir adet oluyorsunBen hemen bı tane sorayım o zaman canımfemometer'e de giriyorum verileri ama orada 23ü olarak söyledi yumurtlamayı, şu an regl 1 hafta var ama ateşim şimdiden düşmeye başladı
Benim hsg de rahim ağzı dardı gebe kaldım ve normal doğum yaptım. İçin rahat olsun adet kanı geçiyorsa sperm de geçerMerhaba canm benimde bugün hsg de rahim ağzım dar olduğunu öğrendim bu yüzden gebe kalmıyor olablrsiniz dedi sen kalabildin mi nasıl bı süreç izledin
Adet günlerim dk hapını bıraktıktan sonra kaydı, 31,28,36 oldu. Aralık ayında deneyelim demiştik stres yaptım sanırım o yüzden 36. Günde oldu. Normalde 30-31 günde bir olurum bat 4 Ocak olur diye düşünüyorum ama femometer'de çatlama 23 Aralık bat 7 Ocak gozukuyorReglinin 12. günü yumurtlama bence bugün yarın bat günü gözüküyor. Yumurtlamadan sonra 13-14 gün geçmiş. Ama öncesi fazla veri olmadığı için çizgiyi çekmemiş kaç gunde bir adet oluyorsun
Femometeri bilmiyorum ama 23 deki ateste ovulasyon görünmüyor. Bir de her gün ayni saatte olcmelisin, yataktan çıkmadan 0.2 lik bir değişim bile tablonu etkiler. Buradaki tablona göre bir kaç gün içinde regl olacaksın ama inşallah olmaz ve gebe kalmışsindir canımAdet günlerim dk hapını bıraktıktan sonra kaydı, 31,28,36 oldu. Aralık ayında deneyelim demiştik stres yaptım sanırım o yüzden 36. Günde oldu. Normalde 30-31 günde bir olurum bat 4 Ocak olur diye düşünüyorum ama femometer'de çatlama 23 Aralık bat 7 Ocak gozukuyorbu arada 19 Aralık 22 Aralık arasında da yumurta akı gibi gittikçe sivilasan bı akıntım oldu
Evet evet her gün yataktan çıkmadan aynı saatte ölcmeye dikkat ediyorum, yaaa ne güzel dedin inşallahFemometeri bilmiyorum ama 23 deki ateste ovulasyon görünmüyor. Bir de her gün ayni saatte olcmelisin, yataktan çıkmadan 0.2 lik bir değişim bile tablonu etkiler. Buradaki tablona göre bir kaç gün içinde regl olacaksın ama inşallah olmaz ve gebe kalmışsindir canım
Benım de 0.1 çıktı ya ne demek acaba yumurta toplama işlemi oldu geçen ay su am transfer surecıne girdim sabah tahlılı verdim bu çıktıKızlar prolaktinim ilaçla 33ten 0.32’ye düştü. Bu normal mi yoksa çok mu düşük?
Canımm test sonucun çıktı mı. Durumlar nasıl.Cnm yarın yine teste git
İnşallah yükselir
Sonra gidişata göre hareket edersın
Bnımde p. Tesi 30 'du
Bugun teste gttım
Merak içindeyım
Brazdan çıkar sonucu
Doktorum bana normal şuan için ilacı bırakalım dediBenım de 0.1 çıktı ya ne demek acaba yumurta toplama işlemi oldu geçen ay su am transfer surecıne girdim sabah tahlılı verdim bu çıktı
Doktorum bana normal şuan için ilacı bırakalım öyle mi çok moti
İnşallah öyledir çok moralım bozuldu strese girmemek için direnırkenBenım de 0.1 çıktı ya ne demek acaba yumurta toplama işlemi oldu geçen ay su am transfer surecıne girdim sabah tahlılı verdim bu çıktı
Hayır hayır sakın stres yapma zaten bu stres hormonu. Pozitif düşün hep olumlu düşün ne istediğine odaklan ve akışına bırak zihnini serbest bırakİnşallah öyledir çok moralım bozuldu strese girmemek için direnırken
Teşekkür ederim arkadaşım rabbım gönlüne göre versin inşallahHayır hayır sakın stres yapma zaten bu stres hormonu. Pozitif düşün hep olumlu düşün ne istediğine odaklan ve akışına bırak zihnini serbest bırak
Amin inşallah canım benimTeşekkür ederim arkadaşım rabbım gönlüne göre versin inşallahMotıve ettın cok teşekkür ederim .Hangi aşamadasın acaba tüp bebek mi senin de
Hepimizin bi hikayesı var o yüzden her derttasım kıymetlidir benım için.Çünkü beni ancak benim gibi bırı anlayabilir .Umarım hakkımda hayırlı olanı rabbim gönlüne verır dualasalım inşallah rabbım seninle bızımle olsun..Amin inşallah canım benimyok ben doğal yoldan kalmayı deniyorum. İlerde ne olur Rabbim bilir. Ama kimler kimler neler yaşadı burda ne mucizeler oldu. O yüzden hiç sıkıntı yapmamak lazım. Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah
Ben de evet pko vardi haliyle düzensiz adet.ElizabethHarmon ya sizde regl düzensizliği var mıydı acaba o yüzden mi bi tedaviye başlamak istediniz
Çıktı cnmCanımm test sonucun çıktı mı. Durumlar nasıl.
Bende 33 yasımdayım son adet 24 kasım hamileyim bende gruba ktılmak ıstıyorumMerhabalar 33yasindayim Kasım 11.regal günüm Aralık 14.ve 4+4 gebeyim benide eklermisiniz
Kurtajdan sonra 1 ay bekletti.doktorum beniKızlar selam nasılsınızben geldim. Yaza kadar yapmam diyordum ama o kadar kota koymayalım dedik nasip ne zaman olursa en azından 1-2 ay korunacağım sağlık icin ama ben ilişkiye giremiyorum ya valla her gün yapan bize nazar değdi kürtajın 23.Günündeyim.
Kontrollerim çok temiz kürtaj sonrası mantar olmustum fitiller vs yeni bitti zaten İlişki yasaktı doktor suan serbest dedi ama fitili sokarken bile acıyordu sanırım o zaman mantar sebebi ile acıyordu şükür iyileştim ama ilişkiye girmek korkutuyorkürtaj olan arkadaşlar ne zaman ilişki yaptınız sonrasında grupta vardı benim gibi olanlar
Peki sonra ilişkide hic ağrı sızı oldu mu kürtajdan sonra ben olur diye tırsıyorum birazKurtajdan sonra 1 ay bekletti.doktorum beni
Kuzum bende olmustum gecen yıl kürtaj ben korkudan 1 ay yapamamıstım ya.15 gun yeterlı dıyor dr lar ama bunyeden bunyeye degısır.en ıyı sen kendın bılırsınPeki sonra ilişkide hic ağrı sızı oldu mu kürtajdan sonra ben olur diye tırsıyorum biraz
Ağrı acı korkusu oluştu gerçektenKuzum bende olmustum gecen yıl kürtaj ben korkudan 1 ay yapamamıstım ya.15 gun yeterlı dıyor dr lar ama bunyeden bunyeye degısır.en ıyı sen kendın bılırsın