Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Ben hemen bı tane sorayım o zaman canım 😅 femometer'e de giriyorum verileri ama orada 23ü olarak söyledi yumurtlamayı, şu an regl 1 hafta var ama ateşim şimdiden düşmeye başladı :KK43:
Reglinin 12. günü yumurtlama bence bugün yarın bat günü gözüküyor. Yumurtlamadan sonra 13-14 gün geçmiş. Ama öncesi fazla veri olmadığı için çizgiyi çekmemiş kaç gunde bir adet oluyorsun

Merhaba canm benimde bugün hsg de rahim ağzım dar olduğunu öğrendim bu yüzden gebe kalmıyor olablrsiniz dedi sen kalabildin mi nasıl bı süreç izledin
Benim hsg de rahim ağzı dardı gebe kaldım ve normal doğum yaptım. İçin rahat olsun adet kanı geçiyorsa sperm de geçer

Reglinin 12. günü yumurtlama bence bugün yarın bat günü gözüküyor. Yumurtlamadan sonra 13-14 gün geçmiş. Ama öncesi fazla veri olmadığı için çizgiyi çekmemiş kaç gunde bir adet oluyorsun
Adet günlerim dk hapını bıraktıktan sonra kaydı, 31,28,36 oldu. Aralık ayında deneyelim demiştik stres yaptım sanırım o yüzden 36. Günde oldu. Normalde 30-31 günde bir olurum bat 4 Ocak olur diye düşünüyorum ama femometer'de çatlama 23 Aralık bat 7 Ocak gozukuyor 😐 bu arada 19 Aralık 22 Aralık arasında da yumurta akı gibi gittikçe sivilasan bı akıntım oldu

Adet günlerim dk hapını bıraktıktan sonra kaydı, 31,28,36 oldu. Aralık ayında deneyelim demiştik stres yaptım sanırım o yüzden 36. Günde oldu. Normalde 30-31 günde bir olurum bat 4 Ocak olur diye düşünüyorum ama femometer'de çatlama 23 Aralık bat 7 Ocak gozukuyor 😐 bu arada 19 Aralık 22 Aralık arasında da yumurta akı gibi gittikçe sivilasan bı akıntım oldu
Femometeri bilmiyorum ama 23 deki ateste ovulasyon görünmüyor. Bir de her gün ayni saatte olcmelisin, yataktan çıkmadan 0.2 lik bir değişim bile tablonu etkiler. Buradaki tablona göre bir kaç gün içinde regl olacaksın ama inşallah olmaz ve gebe kalmışsindir canım :KK66:

Femometeri bilmiyorum ama 23 deki ateste ovulasyon görünmüyor. Bir de her gün ayni saatte olcmelisin, yataktan çıkmadan 0.2 lik bir değişim bile tablonu etkiler. Buradaki tablona göre bir kaç gün içinde regl olacaksın ama inşallah olmaz ve gebe kalmışsindir canım :KK66:
Evet evet her gün yataktan çıkmadan aynı saatte ölcmeye dikkat ediyorum, yaaa ne güzel dedin inşallah 🙏💕

Teşekkür ederim arkadaşım rabbım gönlüne göre versin inşallah 🙏Motıve ettın cok teşekkür ederim .Hangi aşamadasın acaba tüp bebek mi senin de
Amin inşallah canım benim🙏🏼 yok ben doğal yoldan kalmayı deniyorum. İlerde ne olur Rabbim bilir. Ama kimler kimler neler yaşadı burda ne mucizeler oldu. O yüzden hiç sıkıntı yapmamak lazım. Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah

Amin inşallah canım benim🙏🏼 yok ben doğal yoldan kalmayı deniyorum. İlerde ne olur Rabbim bilir. Ama kimler kimler neler yaşadı burda ne mucizeler oldu. O yüzden hiç sıkıntı yapmamak lazım. Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah
Hepimizin bi hikayesı var o yüzden her derttasım kıymetlidir benım için.Çünkü beni ancak benim gibi bırı anlayabilir .Umarım hakkımda hayırlı olanı rabbim gönlüne verır dualasalım inşallah rabbım seninle bızımle olsun..💙

Kızlar selam nasılsınız 😍 ben geldim. Yaza kadar yapmam diyordum ama o kadar kota koymayalım dedik nasip ne zaman olursa en azından 1-2 ay korunacağım sağlık icin ama ben ilişkiye giremiyorum ya 🥲 valla her gün yapan bize nazar değdi 🤣 kürtajın 23.Günündeyim.
Kontrollerim çok temiz kürtaj sonrası mantar olmustum fitiller vs yeni bitti zaten İlişki yasaktı doktor suan serbest dedi ama fitili sokarken bile acıyordu sanırım o zaman mantar sebebi ile acıyordu şükür iyileştim ama ilişkiye girmek korkutuyor :KK43: kürtaj olan arkadaşlar ne zaman ilişki yaptınız sonrasında grupta vardı benim gibi olanlar
Kurtajdan sonra 1 ay bekletti.doktorum beni

Kuzum bende olmustum gecen yıl kürtaj ben korkudan 1 ay yapamamıstım ya.15 gun yeterlı dıyor dr lar ama bunyeden bunyeye degısır.en ıyı sen kendın bılırsın
Ağrı acı korkusu oluştu gerçekten 😟 1 ayı bekleyeyim en azından içim rahat etsin 🥲🥲 bi adet olsam rahatlayacağım döngüler yoluna girse 23 gün oldu 40-45 gün gibi olursun dedi doktor

X