Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Ben hemen bı tane sorayım o zaman canım femometer'e de giriyorum verileri ama orada 23ü olarak söyledi yumurtlamayı, şu an regl 1 hafta var ama ateşim şimdiden düşmeye başladı

Eklentiler

• IMG_20221229_130912.jpg
    96 KB · Görüntüleme: 85
Kızlar selam nasılsınız ben geldim. Yaza kadar yapmam diyordum ama o kadar kota koymayalım dedik nasip ne zaman olursa en azından 1-2 ay korunacağım sağlık icin ama ben ilişkiye giremiyorum ya valla her gün yapan bize nazar değdi kürtajın 23.Günündeyim.
Kontrollerim çok temiz kürtaj sonrası mantar olmustum fitiller vs yeni bitti zaten İlişki yasaktı doktor suan serbest dedi ama fitili sokarken bile acıyordu sanırım o zaman mantar sebebi ile acıyordu şükür iyileştim ama ilişkiye girmek korkutuyor kürtaj olan arkadaşlar ne zaman ilişki yaptınız sonrasında grupta vardı benim gibi olanlar

kuzuss hado gel ocak topıgıne artık o zaman burdan transfer olduk cogumuz orda takıp etmeye devam edelım :)

Canım hoş geldin iyi olmana çok sevindim

İste bu süreçte sabir cok önemli bazen insanda tükeniyor
Çokkkk haklısın seni çok iyi anlıyorum insan psikolojik olarak tükeniyor ama güçlü olup toparlanmamız lazım ben de devamlı gebe kalıp düşürmekten kötü oldum ama rabbim imtihan ediyor toparlamaya çalışıyorum enazından kala biliyorum diyorum biz iyi olucazki güzel evlatlarımız olsun Allah büyük hiç birşey sonsuz degil her sabrın bir mükafatı vardır inşallah en kısa zamanda hepimizi bulacak

Çok güzel yazmışsın canım amin inşallah. Çevrenin de baskısı çok var tabii evet sen en azından düşük yapmışsın oluyor diye biraz umudum var bizde olacak mı olmayacak mı korkusu çok büyük

Merhaba canm benimde bugün hsg de rahim ağzım dar olduğunu öğrendim bu yüzden gebe kalmıyor olablrsiniz dedi sen kalabildin mi nasıl bı süreç izledin
Canim merhaba. Benim hsgde darlık çıkmış mıydı bilmiyorum o zamanki doktor bişey demedi. Ama aşılama yapan doktor darlık var dedi. Aşılama tutmayınca doktoruma gittim darlik engel mi dedim o da hayır doğum yapmadığın için normal dedi. Yalnız o gün çok başka şeyler öğrendim, doktor değiştirdim. Sağ tüpte şişme var denildi ama emin de konuşmadilar bu yüzden operasyon geçireceğim. Histereskopi+laparoskopi olacağım.

Aynen çevrede var boş ver takma onları çok şükür tıp ilerledi nasibimizde varsa elbet bulacak bizi hep böyle düşün kuzenimin de 8yıldır olmuyordu burda aşılama iki kere tüp bebek yaptı tutmadı istanbulda bir doktora gitti şükür oldu orda şimdi 4cü ayında inanıyorum sende tatlı bebişine kavuşacaksın elinden geldiği kadar her yolu denemeye devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…