- 15 Nisan 2021
- 2.585
- 1.272
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #15.501
Tamam canım çok teşekkür ederimevet olmus canım
Canım seni merak ettim ne durumdasın inş hayırlı haberler alırız hep birlikteCanımsın dur daha bitmedi Aralık 31 ine kadar belki çıkar bi kaç hamiş daha
YaaaaaMesela seeeen
Aleykum selam cnmKızlar Aralığın Sonuna gelmış bulunmaktayız. Kah Güldük Kah Ağladık :) Bu ayı da bıtırdık Hamiş kalan 14 annemızı agustos annlerıne yolladık. Sağlıcakla kucaklarına alsınlar inşallah. Bende elimden geldiğince sizle ve tabloyla ilgilenmeye çalıştım.Hepiniz hakkınızı helal edin ocak ayında yoluna devam eden annelerle görüşmek üzere :) hamişlerde arada bi gelsin selamımızı alsın yahu
Cnm yarın yine teste gitKızlarrr pazartesi bat günümdü hcg 44 çıktı, çarşamba aynı yerde tekrar ölçtürdüm 66 çıktı( Adetlerim düzenlidir ve hcg düzenli artmamış. sizce kimyasal mı, çok kötüyüm.
Yarın yine test yaptırayım mı ama tükendim artık beklemekten 2 haftadır
Cnm yarın yine teste git
İnşallah yükselir
Sonra gidişata göre hareket edersın
Bnımde p. Tesi 30 'du
Bugun teste gttım
Merak içindeyım
Brazdan çıkar sonucu
Cnm bnada pcos dedilerKızlar yumurtlama olmuş mu? Geçen de bunun gibiydi olmamıs dediler pkos da var
Tamam canım bugün yaptım silik çıktı değerlendirmiştim bugünde değerlendiriceğiz inşallah hayırlı sonuçlar almak nasip olur bizlere deCnm bnada pcos dediler
Adetin 3. Günü gel hormon testi yapalım dedi doktor gerek kalmadı hamileymişm
Ovu testıyle piki gördum ama çatlamayı göremedim
9 gün pik kaldı
Megersem çatlamış bıle yumurta Haberım yok. Gebe kaldım
Testlere takılma gün aşırıya devam et cnm
Kesinlikle olmuş hayırlı olsun canım bugün çatladıysa bugünde değerlendir mutlaka yumurta 24 saat canlı kalıyorKızlar çatlama olmuş mu acaba bakar mısınız
Sende hakkını helal et tesekkür ederiz hersey içinnn biz yine 31 i görmeden 14 te kalmayalım diyorum benKızlar Aralığın Sonuna gelmış bulunmaktayız. Kah Güldük Kah Ağladık :) Bu ayı da bıtırdık Hamiş kalan 14 annemızı agustos annlerıne yolladık. Sağlıcakla kucaklarına alsınlar inşallah. Bende elimden geldiğince sizle ve tabloyla ilgilenmeye çalıştım.Hepiniz hakkınızı helal edin ocak ayında yoluna devam eden annelerle görüşmek üzere :) hamişlerde arada bi gelsin selamımızı alsın yahu
Cok haklısın tabii ama Allahtan ümit kesilmez aslaa burda mersınde bı. Doktor var da adamın bos gönderdiği birileri görmedik hiç şehir dısından cok fazla geliyolar doğal bişekilde gebe kalıyorlar bu yuzden sordum nerde yasadıgını canımm. Sendende guzel habrrler alacaguz merak etme ıcını gönlunu ferah tut canımmElazığ dayim canim öyle düşünmüyorum ama bazen üzülüyor insam
Tamam canım salı günü değerlendirmiştik bugün de değerlendireceğiz inşallah hayırlısı olurKesinlikle olmuş hayırlı olsun canım bugün çatladıysa bugünde değerlendir mutlaka yumurta 24 saat canlı kalıyor
İnş canım inşTamam canım salı günü değerlendirmiştik bugün de değerlendireceğiz inşallah hayırlısı olur
cıktımı canım sonucun.hadı hayırlısıyla yukselmıstır ındsallahCnm yarın yine teste git
İnşallah yükselir
Sonra gidişata göre hareket edersın
Bnımde p. Tesi 30 'du
Bugun teste gttım
Merak içindeyım
Brazdan çıkar sonucu
Amin canım inşallahSende hakkını helal et tesekkür ederiz hersey içinnn biz yine 31 i görmeden 14 te kalmayalım diyorum ben
Cok haklısın tabii ama Allahtan ümit kesilmez aslaa burda mersınde bı. Doktor var da adamın bos gönderdiği birileri görmedik hiç şehir dısından cok fazla geliyolar doğal bişekilde gebe kalıyorlar bu yuzden sordum nerde yasadıgını canımm. Sendende guzel habrrler alacaguz merak etme ıcını gönlunu ferah tut canımm
Sonun sonu bu sonAdetimin gecikmesi hiç normal değil ve kesin yoksa artık ona göre davranmak istiyorum
Bu topiğin yeri bende ayrıKızlar Aralığın Sonuna gelmış bulunmaktayız. Kah Güldük Kah Ağladık :) Bu ayı da bıtırdık Hamiş kalan 14 annemızı agustos annlerıne yolladık. Sağlıcakla kucaklarına alsınlar inşallah. Bende elimden geldiğince sizle ve tabloyla ilgilenmeye çalıştım.Hepiniz hakkınızı helal edin ocak ayında yoluna devam eden annelerle görüşmek üzere :) hamişlerde arada bi gelsin selamımızı alsın yahu
Canım hayırlı olsun ne güzel çıkmış kırmızı kırmızı, sanki testler negatifti aydınlat biziSonun sonu bu son
Kimyasalımı öğrendiğim testimi paylaşmışım yanlışlıkla düzelttimCanım hayırlı olsun ne güzel çıkmış kırmızı kırmızı, sanki testler negatifti aydınlat bizi