- 25 Şubat 2011
- 6.382
- 7.225
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #13.021
Cnm kesinleşti ozamanBen akşam üzeri de yaptım yalancı pozitiflik olmasın diye bu sefer artimed yaptım kızlar.
Çok sevindim darısı bna inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm kesinleşti ozamanBen akşam üzeri de yaptım yalancı pozitiflik olmasın diye bu sefer artimed yaptım kızlar.
Kuzum kuruyunca silinmiş sabah koyu değil miydi sen yine de kaçırma değerlendirKızlar normalde pikten sonra görseniz çatlama derdiniz ama 9 gün pikten sonra çatlama derlersede inanmam
Yinede değerlendircem
Yılan hıkayesıne dönen bu ovu testım bakalım nasıl sonuçlanacak
İnşallah canım çok sağol dualarimdasinizCnm kesinleşti ozaman
Çok sevindim darısı bna inşallah
Akşam ateş ölçmüyorum canım doğru sonuç vermez her sabah aynı saatte yataktan çıkmadan olması lazım. Tablon var mı? Ekleyesene bi
Ya meleğim hanım bişey sorabilir miyim, ben bugün beta HCG baktirdim 0.100 adete 3 gün var ama yumurtlamadan beri kaşık bel ağrısı yaşıyorum sizce yukselirmkiikiBir kaç gün bekle canım tekrar yap bıgün yaptıysan beş gün önce yapmış oluyorsun yarın da dene. Hoşgeldin aramıza cnm
Aaaaaaaaa maşallah çok güzel bi haber bu kızzzz ❤ hadi sağlıkla ilerlesin ve sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin Rabbimimagination forever @Veziir @KeriminHilali M mucizeOldu @Ginnys ve unuttuklarım kızmayın bana, sabahki telaşla unutmuşumteyzoş oluyorsunuz Allah'ın izniyle
Yaklaşık 17 yıldır ailemden uzak şehirlerde yaşıyorum ailemin yanından ayrilip gelirken her izin dönüşü hâlâ yaşarım o duyguyu ilk bir hafta zor geçerKizlar ya bir anda niye böyle oldu bilmiyorum. Memleketten uzakta yaşayan var mi ? 1 ay önce ailemin yanindan geldim ama annemi cok özledim bile
Gani testin banada at kaç gün geçti ya da geçmeden mi öğrendinimagination forever @Veziir @KeriminHilali M mucizeOldu @Ginnys ve unuttuklarım kızmayın bana, sabahki telaşla unutmuşumteyzoş oluyorsunuz Allah'ın izniyle
İş yerınde yapayım tamam kuzum bıseyler ıcmem beklerım ıkı uc saat yaparm.yada dırek kan verrım duruma gore cıkabılırsem.şansımdan kar soguk hersey basladı bugunimagination forever erken gebelik testi değil de normal kaset test yap sabah canım farklı bir iki marka al. Benim sabah yaptığım erken gebelik testi bile daha silikti kaset testler daha koyu çıktı
Çok düşük çıkmış canım geç döllenme olduysa olabilir canım adetinin geçmesini bekle bence kuzum adet olmazsan test yap evde öyle bakYa meleğim hanım bişey sorabilir miyim, ben bugün beta HCG baktirdim 0.100 adete 3 gün var ama yumurtlamadan beri kaşık bel ağrısı yaşıyorum sizce yukselirmkiiki
Sabah bakmıştın kuzum zaten kızlarda anlam ifade etmez dedi. Yarın sabah ölçeyim bakalım ne çıkacakAkşam ateş ölçmüyorum canım doğru sonuç vermez her sabah aynı saatte yataktan çıkmadan olması lazım. Tablon var mı? Ekleyesene bi
Seni almadan gitmeyeceğim Ağustos anneleri grubuna canım gözüm üzerindeValla kim bugün için dua ettiyse söylesin son çişimi yapar yaparım testimi
Aaaa ciddimisin çok sevindim canım senş başka topiklerde de görmüştüm gözün aydın saglıkla şlerlesin inşalalhGani testin banada at kaç gün geçti ya da geçmeden mi öğrendin
Korkuyorum tekrar negatif almaktan ya gerçekten ama hala ağrım geçmediÇok düşük çıkmış canım geç döllenme olduysa olabilir canım adetinin geçmesini bekle bence kuzum adet olmazsan test yap evde öyle bak
Ayy çok tatlısın canım allah razı olsun çok duygulandım ya aglıcam gerçekten inşallah kuzum inşallah jet hızıyla gelmek istiyorum yanınızaSeni almadan gitmeyeceğim Ağustos anneleri grubuna canım gözüm üzerinde
Kizz sabah 10 dk erken kalk soğukta kalkar kalkmaz çişin gelir zaten bir pet şişeye koyup gotursende oluyormuş bekletilmiş çiş ile de test oluyormuş prospektusu okumuştumİş yerınde yapayım tamam kuzum bıseyler ıcmem beklerım ıkı uc saat yaparm.yada dırek kan verrım duruma gore cıkabılırsem.şansımdan kar soguk hersey basladı bugun
Adet gelmedigi sürece umut tükenmez canım bekle sabırla adeti bir hafta geçince pozitif görende varKorkuyorum tekrar negatif almaktan ya gerçekten ama hala ağrım geçmedi
Ay melegim can alıyorsan benide almanız lazım biz daha öncede beraber hamiş kalmıştık aynı topikten geliyoruz anca beraber kanca beraberSeni almadan gitmeyeceğim Ağustos anneleri grubuna canım gözüm üzerinde