Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Kızlar normalde pikten sonra görseniz çatlama derdiniz ama 9 gün pikten sonra çatlama derlersede inanmam 😀
Yinede değerlendircem
Yılan hıkayesıne dönen bu ovu testım bakalım nasıl sonuçlanacak🤔
Kuzum kuruyunca silinmiş sabah koyu değil miydi sen yine de kaçırma değerlendir

Kizlar ya bir anda niye böyle oldu bilmiyorum. Memleketten uzakta yaşayan var mi ? 1 ay önce ailemin yanindan geldim ama annemi cok özledim bile 😓
Yaklaşık 17 yıldır ailemden uzak şehirlerde yaşıyorum ailemin yanından ayrilip gelirken her izin dönüşü hâlâ yaşarım o duyguyu ilk bir hafta zor geçer 😔

imagination forever imagination forever erken gebelik testi değil de normal kaset test yap sabah canım farklı bir iki marka al. Benim sabah yaptığım erken gebelik testi bile daha silikti kaset testler daha koyu çıktı
İş yerınde yapayım tamam kuzum bıseyler ıcmem beklerım ıkı uc saat yaparm.yada dırek kan verrım duruma gore cıkabılırsem.şansımdan kar soguk hersey basladı bugun😂😂

Ya meleğim hanım bişey sorabilir miyim, ben bugün beta HCG baktirdim 0.100 adete 3 gün var ama yumurtlamadan beri kaşık bel ağrısı yaşıyorum sizce yukselirmkiiki
Çok düşük çıkmış canım geç döllenme olduysa olabilir canım adetinin geçmesini bekle bence kuzum adet olmazsan test yap evde öyle bak

Seni almadan gitmeyeceğim Ağustos anneleri grubuna canım gözüm üzerinde 👀 😂
Ayy çok tatlısın canım allah razı olsun çok duygulandım ya aglıcam gerçekten inşallah kuzum inşallah jet hızıyla gelmek istiyorum yanınıza 😭😭😭

İş yerınde yapayım tamam kuzum bıseyler ıcmem beklerım ıkı uc saat yaparm.yada dırek kan verrım duruma gore cıkabılırsem.şansımdan kar soguk hersey basladı bugun😂😂
Kizz sabah 10 dk erken kalk soğukta kalkar kalkmaz çişin gelir zaten bir pet şişeye koyup gotursende oluyormuş bekletilmiş çiş ile de test oluyormuş prospektusu okumuştum

X