Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Yaşadım ama kendımı tutuyorum sevınmemek ıcın.yarın kesınlessın oyle sevıncem😅valla ıykı cope atmamısım
Kız azıcık anlat belirtileri her hamile kalandan dinliyoruz mesela memişler büyüdümü (büyümek zorundamı bunlar yaa)😂😂😂

Kızıyosunuz dıye atamadım buraya😂😂ama işte zaten hiç beceremem gızlı iş yapmayı😂😂 15 dkka ıcınde cıkmayınca bende sınır olup cantaya atmıstım sımdı bı bakayım dedım ayyy bıde ne goreyıııımmm aklıma ılk sıze atmak geldı olaya bak nasıl benımsemısım gercekten cok sevdım ama yaa herkesiii 😍😍😍 @TASUU
Çok çok sevindim canım ya vallahi yüzüm güldü sayende 😍 bekleyen herkes bebişine kavuştukça sanki sıra bize geliyor yaklaşıyoruz gibi hissediyorum 🥰 sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın İnşAllah canım benim 💜

Bugünün tarihiyle dua mı etti biri? Kim test yapsa pozitif maşaAllah 🧿 regl halimle bende test yapsam pozitif çıkacak bugün🤭

Çok çok sevindim canım ya vallahi yüzüm güldü sayende 😍 bekleyen herkes bebişine kavuştukça sanki sıra bize geliyor yaklaşıyoruz gibi hissediyorum 🥰 sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın İnşAllah canım benim 💜

Bugünün tarihiyle dua mı etti biri? Kim test yapsa pozitif maşaAllah 🧿 regl halimle bende test yapsam pozitif çıkacak bugün🤭
Valla kim bugün için dua ettiyse söylesin son çişimi yapar yaparım testimi 😂😂😂

Çok sagol canım benım ınsallah yanıltmıyordur test🙏🙏hersey gecıyor merak etme bende bır bucuk yıldır cok cektım dıs gebelık dusuk amelıyat kansızlık ıkı ay ıse gıdemedım.hıc uzulme hersey gecer gıder onemlı olan sensın bızız..bız var oldukca emın ol en guzel zamanda guzel seyler olur herzaman💕💕💕💕💕hep mutlu olmaya odaklan Allahım sana en guzel dıleklerını en guzel zamanda versın🌸🙏💕😍

Kız benim bile yapasım geldi😅😅😅

Kız azıcık anlat belirtileri her hamile kalandan dinliyoruz mesela memişler büyüdümü (büyümek zorundamı bunlar yaa)😂😂😂
Oncelıkle gecen hafta ısten gelıp uyuyodum adırı uykum vardı sonra gogsumun ucu acıyodu yumurtlamadan berı.bıde ıkı gundur bacaklarım usuyor karnımda kurcalanıyomus gıbı bı hıs var ugul ugul ıcı.ıkı gundur her an adet olacak gıbıyım.malum bolgemde bı yanma gıbı bı degısık bı hıs var bıde (wcde fln yanma yok ama daha degısık bı yanma) bu kadar askım.ama dedıgım gıbı belkı kımyasal flndır.bılemıyorum suanda yarın ınsallah ogrenecegım😊

Asklar hemen toplaşın.şimdi itiraf edıyorum sabah hep pozıtıflerı gorunce dayanamadım dun aldıım testı oglen yaptım.ama bısey cıkmadı .15-20 dkka sonra cantama koymustm sımdı bı cıkardım boyle VE EVDE TESTT YOK BASKA.umutlanmayım demı ya bu kadar barız kuruma cızgısı olabılırmı yaaa :KK43:((( savascii savascii @TASUU @pozitifbiri ekimm24 ekimm24 @Mervenur277 ve dıger canımm arkadaslarım
Böyle mükemmel bir kuruma çizgisi hayatımda görmedim hayırlı olsun canım 😍

Çok sagol canım benım ınsallah yanıltmıyordur test🙏🙏hersey gecıyor merak etme bende bır bucuk yıldır cok cektım dıs gebelık dusuk amelıyat kansızlık ıkı ay ıse gıdemedım.hıc uzulme hersey gecer gıder onemlı olan sensın bızız..bız var oldukca emın ol en guzel zamanda guzel seyler olur herzaman💕💕💕💕💕hep mutlu olmaya odaklan Allahım sana en guzel dıleklerını en guzel zamanda versın🌸🙏💕😍
Amiiin inşAllah canım sizlerin hayatında güzellikler oldukça, zorlukları aştığınızı gördükçe bana da umut oluyor☺️

Oncelıkle gecen hafta ısten gelıp uyuyodum adırı uykum vardı sonra gogsumun ucu acıyodu yumurtlamadan berı.bıde ıkı gundur bacaklarım usuyor karnımda kurcalanıyomus gıbı bı hıs var ugul ugul ıcı.ıkı gundur her an adet olacak gıbıyım.malum bolgemde bı yanma gıbı bı degısık bı hıs var bıde (wcde fln yanma yok ama daha degısık bı yanma) bu kadar askım.ama dedıgım gıbı belkı kımyasal flndır.bılemıyorum suanda yarın ınsallah ogrenecegım😊
Evet yanma hissini biliyorum bende yaşamıştım anlayabiliyorum seni var canım var var korkma canım unut kimyasalı sen hamilesin ben hamileyim herkes hamile kızZz kafayı yedim valla 😂😂😂

O değil ben hala aralık ayından çıkamıyorum Ocak ayında olmam lazımken 😂😂😂
Ahahaha ona bakarsan bende cıkamıyorumm herkesı hamile görmem lazım yanıma hamişler göturmeden gıdemiyorum😂😂😂😂😂saka bı yana farklı bı atmosfer varrr buradaaa cağnımm güzell anne ve anne adaylarıııı🌸🌸🤩🤩😍

✋🏼😂😂 valla ben cok ediyorummm hatta dün ayağımı fena sürttüm yarın pozitifleri görelimm dedimm😂😂😂

Senin için özel dua ettim bugün şekerim Rabbim senden evlat dileyen şu kulunu da sevindir dedim😘. Hepimiz hamile olalım bekleyen tüm kullarina nasip eyle ya Rabbim dedim

Ben akşam üzeri de yaptım yalancı pozitiflik olmasın diye bu sefer artimed yaptım kızlar.

Eklentiler

• IMG_20221220_200941.jpg
    IMG_20221220_200941.jpg
    40,6 KB · Görüntüleme: 48
X