Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Valla de de onu de bızımkıler eskı kafa sanırım bıraz ama olsun bız onları oylede sevıyoruz

Merhaba hanımlar biz doktorla yumurta takibi yapıyorduk geçen ay femara ile gebe kalmıştım ama maalesef kimyasal oldu. Doktor bu ay kendi kendine deneyelim dedi 8 aralıkta gittiğimde 13.5 mmdi sonra 10 aralık cts gecesi kankı akıntım oldu doktor yumurtlama olabilir değerlendirin demişti. 12sinde pzt kontrole gittiğimde evet yok yumurta atılmış dedi. 13ünden itibaren progestan fitil verdi 1 tane günde. Şimdi bekliyorum bakalım oldu mu inşallah bu sefer sapasağlam tutunacak sağlık yavrularım olur. Rabbim benimle beraber isteyen herkese bu ay müjdeli haber versin ve sonu da güzel olsun

Ama ilk yaptıgımda yoktu bende kızıp cantaya attım.sonra boyle olmusagzından bal damlıyor guzel ogretmenımızın
Allahım inşallah dua yerine geçer de bebeğin ben burdayım gör anne diyordur amiiiiiin sabah yaparsan beni mutlaka etiketle canım benim kalbim de duam da seninle

T TASUU kan verdin mi vermediysen ne zaman vereceksin yarın test yapacak mısın beni etiketle bak her ayrıntıya. zaten gece meraktan uyuyamıyorum
Yok canım vermem herhalde ben kan, diğer hamileliklerimde de vermedim. Oğlumda doktor keseyi haftayla uyumlu görmeyince iki kere baktırdı. Beta ile uyumlu dedi. O yüzden Allahtan bir şey olmazsa bir hafta on güne gideriz doktora

Vay vay vay bak sen şuna bende diyorum niye görmedim. Bizede böyle el ayak dolaşması versin allah
Kızıyosunuz dıye atamadım burayaama işte zaten hiç beceremem gızlı iş yapmayı 15 dkka ıcınde cıkmayınca bende sınır olup cantaya atmıstım sımdı bı bakayım dedım ayyy bıde ne goreyıııımmm aklıma ılk sıze atmak geldı olaya bak nasıl benımsemısım gercekten cok sevdım ama yaa herkesiii T TASUU

Kız iyikide çöpe atmamışsın ne güzel hayatının şokunu yaşamışsındır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…