- 26 Aralık 2015
- 11.600
- 18.653
- 34
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #12.981
Papatyammmm naberrrrrrrKuzum akşam atesı ya nıl tır nettt bosyere anlam yüklemebenım 37.4 bıle çıktı akşam
Valla de de onu deHahahabenimkide sabahın nurunda masanın başına oturdu pcyi açtı, bu ne diyor. Test, ne demek bu ne dedim, bu sefer yaanii diyor iki çizgi, eeee diyor öfff dedim 3. Ye baba olacaksın hala bu cızgıları öğrenemdin
Ay dün benimde aynı adet oluyormuşum gibi bacaklarım kesildi o hissiz ağrı ama olmadım yine fake attıÜşümekte bir hamilelik belirtisi dün bende öyke oldum canım
Allahım inşallah dua yerine geçer de bebeğin ben burdayım gör anne diyordur amiiiiiinAma ilk yaptıgımda yoktu bende kızıp cantaya attım.sonra boyle olmusagzından bal damlıyor guzel ogretmenımızın
Askım anlatırım ama emın olayımda oyle sımdı bıde bızı kandırıyosa test.ama yınede anlat dersen anlatırım şimdideEee belirtilerini anlat bakam bizim de gün yaklaşıyorimagination forever
Atmadiki bize, gizli gizli yapmış alçak köfteVar bebegim var ben nasıl görmemişim gündüz o kadar çok sevinç yaşadık ki yorumlar birbirine karıştı
Ayy inşallah vardır çok aminHayırlısı bıtanem ama heycanlandım bırden.ınsallah oyledır.bildiğin bacaklarım donuyor dunden berı
Valla kız hepimiz hamileyiz bence. Ben kendimi hamile gibi hissetmeye başldım vallaAy dün benimde aynı adet oluyormuşum gibi bacaklarım kesildi o hissis ağrı ama olmadım yine fake attı
Vay vay vay bak sen şuna bende diyorum niye görmedim. Bizede böyle el ayak dolaşması versin allahAtmadiki bize, gizli gizli yapmış alçak köfteişte bizden gizli yaparsa Allah böyle elini ayağına dolandırır
Bugün kursta gidip şükür namazı kıldım ve içimden sizleri geçirerek dua ettim canım
Hamiş olsakta çıkamayız kuzu aile olduk valla hemde çok güzel bir aile biz bize yeterizO değil ben hala aralık ayından çıkamıyorum Ocak ayında olmam lazımken
Yok canım vermem herhalde ben kan, diğer hamileliklerimde de vermedim. Oğlumda doktor keseyi haftayla uyumlu görmeyince iki kere baktırdı. Beta ile uyumlu dedi. O yüzden Allahtan bir şey olmazsa bir hafta on güne gideriz doktora
Kızıyosunuz dıye atamadım burayaVay vay vay bak sen şuna bende diyorum niye görmedim. Bizede böyle el ayak dolaşması versin allah
Amin amin amin evrene olumlu enerji yollayalım hepimiz hamileyiz hepimiz hamileyizValla kız hepimiz hamileyiz bence. Ben kendimi hamile gibi hissetmeye başldım valla
Kız iyikide çöpe atmamışsın ne güzel hayatının şokunu yaşamışsındır