Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Eki Görüntüle 3179581 Merhaba arkadaslar bugun saat 13.15 gibi test yaptım yarım saat kadar bekledim negatifti. Sonra esim geldi testi kutusuna kaldırdım yemek yedi gitti 15.00 gibi tekrar baktım bu sekildeydi.Bat'a 5 gün var. Testin markası bebetime oldugu icinn hic ihtimal vermiyorum böylebişey yaşayan var mıı :KK43:
Canım bir damla su damlat çizgi gidiyorsa kuruma çizgisidir duruyorsa gebelik olabilir testi tekrarlarsın

Asklar hemen toplaşın.şimdi itiraf edıyorum sabah hep pozıtıflerı gorunce dayanamadım dun aldıım testı oglen yaptım.ama bısey cıkmadı .15-20 dkka sonra cantama koymustm sımdı bı cıkardım boyle VE EVDE TESTT YOK BASKA.umutlanmayım demı ya bu kadar barız kuruma cızgısı olabılırmı yaaa :KK43:((( savascii savascii T TASUU @pozitifbiri @ekimm24 @Mervenur277 ve dıger canımm arkadaslarım
Bacım bu silik gölge falan değil bildiğin haykırıyor :KK70: :KK70:

Ayyy kuzucuuuummm benımkının yanına koştum bu ney ben anlamamkı dıyor anlattım durumu kızıyo bellı olmadan nıye soyluyosun gelıyomu gelmıyomu sımdı dıyo😂😂aklıma dırek sen geldın yaaa gızlı ıs cevırmenın sonucu😂😂
Hahaha :KK70: benimkide sabahın nurunda masanın başına oturdu pcyi açtı, bu ne diyor. Test, ne demek bu ne dedim, bu sefer yaanii diyor🤦 iki çizgi, eeee diyor 😡öfff dedim 3. Ye baba olacaksın hala bu cızgıları öğrenemdin🤣🤣🤣

X