- 25 Eylül 2022
- 9.255
- 13.383
- 36
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #12.961
Üşümekte bir hamilelik belirtisi dün bende öyke oldum canımHayırlısı bıtanem ama heycanlandım bırden.ınsallah oyledır.bildiğin bacaklarım donuyor dunden berı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üşümekte bir hamilelik belirtisi dün bende öyke oldum canımHayırlısı bıtanem ama heycanlandım bırden.ınsallah oyledır.bildiğin bacaklarım donuyor dunden berı
Herkeste farklı anladığım kadarıyla canım bakalım benimki yarın nasıl olacakCanım ben denedim akşam 37 çıktıysa sabah 36.8 çıkıyor 1 2 derece oynuyor yani
İnşalalh yüksek çıkar canım senin ne zaman test zamnınHerkeste farklı anladığım kadarıyla canım bakalım benimki yarın nasıl olacak
Hey masallahh darısı bize olsun gülümmmm cok sevindim ya dua et nolurMerhaba kızlar dün hastalık sebebiyle acile gittim kan testi istedi beta hcg 30.58 çıktı perşembe günü tekrar vericem kan
Teyy teyyy lülülüüüllKız gündüzkinde de var durdukça koyulaşmış, ilk idrarla olmadığı için bencemelegim can gunduzkunude koyyorum bakın
Canım bir damla su damlat çizgi gidiyorsa kuruma çizgisidir duruyorsa gebelik olabilir testi tekrarlarsınEki Görüntüle 3179581 Merhaba arkadaslar bugun saat 13.15 gibi test yaptım yarım saat kadar bekledim negatifti. Sonra esim geldi testi kutusuna kaldırdım yemek yedi gitti 15.00 gibi tekrar baktım bu sekildeydi.Bat'a 5 gün var. Testin markası bebetime oldugu icinn hic ihtimal vermiyorum böylebişey yaşayan var mıı
Maşallah bugün bayram etti gözlerimiz aralık ayı bereket ayı oldu maşallah ay sonuna kadar hepimiz hamiş çıkarız inşallah saglıkla ilerlesin canımHey masallahh darısı bize olsun gülümmmm cok sevindim ya dua et nolur
Dualarım sizinle inşallah sizin de kucağınız boş kalmıcak sizde bana dua edin yarın sonuçlarım artmış olsunHey masallahh darısı bize olsun gülümmmm cok sevindim ya dua et nolur
Daha çok var ya 27 sinde yapacamİnşalalh yüksek çıkar canım senin ne zaman test zamnın
2 gun sonra kuzumimagination forever kuzu batın ne zaman
Tam günündemi yapacaksın yaniDaha çok var ya 27 sinde yapacam
Bacım bu silik gölge falan değil bildiğin haykırıyorAsklar hemen toplaşın.şimdi itiraf edıyorum sabah hep pozıtıflerı gorunce dayanamadım dun aldıım testı oglen yaptım.ama bısey cıkmadı .15-20 dkka sonra cantama koymustm sımdı bı cıkardım boyle VE EVDE TESTT YOK BASKA.umutlanmayım demı ya bu kadar barız kuruma cızgısı olabılırmı yaaa ((( savascii T TASUU @pozitifbiri @ekimm24 @Mervenur277 ve dıger canımm arkadaslarım
Ayy tasummm bebısmm goruyomusun basına gelenı cok heycanlandım yaTeyy teyyy lülülüüüllKız gündüzkinde de var durdukça koyulaşmış, ilk idrarla olmadığı için bence
İnşallah bebişin senledir
Var bebegim var ben nasıl görmemişim gündüz o kadar çok sevinç yaşadık ki yorumlar birbirine karıştı2 gun sonra kuzum
Kız yok batım 31 inda felan yumurtam 17 sinde çatladı çatladıktan 10 gün sonra yapıcam ilk testi ama kesin duramayıp 9. Günündede test yaparımTam günündemi yapacaksın yani
Ama ilk yaptıgımda yoktu bende kızıp cantaya attım.sonra boyle olmusagzından bal damlıyor guzel ogretmenımızınBacım bu silik gölge falan değil bildiğin haykırıyor
Hımmm tamam anladım kuzum beklemedeyizKız yok batım 31 inda felan yumurtam 17 sinde çatladı çatladıktan 10 gün sonra yapıcam ilk testi ama kesin duramayıp 9. Günündede test yaparım
Hahaha benimkide sabahın nurunda masanın başına oturdu pcyi açtı, bu ne diyor. Test, ne demek bu ne dedim, bu sefer yaanii diyor iki çizgi, eeee diyor öfff dedim 3. Ye baba olacaksın hala bu cızgıları öğrenemdinAyyy kuzucuuuummm benımkının yanına koştum bu ney ben anlamamkı dıyor anlattım durumu kızıyo bellı olmadan nıye soyluyosun gelıyomu gelmıyomu sımdı dıyoaklıma dırek sen geldın yaaa gızlı ıs cevırmenın sonucu