- 31 Ağustos 2022
- 2.694
- 6.751
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #12.941
Kızlar akşam ölçtüğünüz ateşten kaç derece daha düşük geliyor sabahın ateşiben acaba ateş ölçermi bozuk diye yenisini aldım ikisini karşılaştırmak içinde ateşimi ölçmüş bulundum şimdide merak ediyorum benim ateş hep düşük seyrediyor malum şimdi 36.7 çıktı ateş ölçerim bozuk değilmiş ikisi aynı çıktı
Ayy bende dedim çıkarım yapam yaKız akşam ateşi haniltiyor benimki bir kere 36.3 çıktı akşam sabah 36.6 çıktı
Insallah askımm ya inşallaaahhende bızım durum aynı gıdıyo senle eger olumlu olursa totem yapcammmmmYa içim umutla doldu Allah'ım inşallah hamişsindir
Ay hadı sağlıkla büyüsün kuzummmYazıyoruuuuummm oğlum olacakmış
Bende öyle düşünüp akşam olcmustum dedim herlade 36.1 çıkar kalktım 36.6 çıktıAyy bende dedim çıkarım yapam ya
Merhaba. Bsey sorabilir miyim size ? Trombofili testi yaptırdım ben de. Yani doktor istemiş. Henüz doktora sonucu göstermedim ama sonuç olarak sadece FII ve FVL çıkmış. Bunlarda mutasyon mu var bilmiyorum. Bunlarda sorun olmasının anlamı ne olabilir biliyor musunuz acaba?@fnd_50 canım iki testindede bariz çizgi var git kan testi yaptır Allah korusun buda kimyasala dönerse bi trombofili paneli yaptır acaba pıhtılaşma felan var bebek ondanmı tutunamıyor diye sebeplerini araştırmak lazım
Gündüz olanda da varvmelegim can gunduzkunude koyyorum bakın
Kuzum akşam atesı ya nıl tır nettt bosyere anlam yükleme
Ay ben şuan o totemi yaptım bileInsallah askımm ya inşallaaahhende bızım durum aynı gıdıyo senle eger olumlu olursa totem yapcammmmm
Aynı yükseliş bana inşallah ateşin düşük olmasıda modumu düşürüyor yaBende öyle düşünüp akşam olcmustum dedim herlade 36.1 çıkar kalktım 36.6 çıktı
Tamam tamamKuzum akşam atesı ya nıl tır nettt bosyere anlam yüklemebenım 37.4 bıle çıktı akşam
Sonucunuzun resmini atın isterseniz bakalım bir ben pıhtılaşma çıkmıştı ama dediğiniz genlerde bir problemim yoktuMerhaba. Bsey sorabilir miyim size ? Trombofili testi yaptırdım ben de. Yani doktor istemiş. Henüz doktora sonucu göstermedim ama sonuç olarak sadece FII ve FVL çıkmış. Bunlarda mutasyon mu var bilmiyorum. Bunlarda sorun olmasının anlamı ne olabilir biliyor musunuz acaba?
Ayy hadı ınsallah canımmGündüz olanda da varv
Sonuç görünmüyormuş. Direk doktora göndermişler. Ben sadece bu ikisi olunca acaba bunlar pozitif mi diye düşünmüştüm de. Öyle değilmiş sanırım. Teşekkür ederimSonucunuzun resmini atın isterseniz bakalım bir ben pıhtılaşma çıkmıştı ama dediğiniz genlerde bir problemim yoktu
Hayır öyle değil tabiki bana sonucumu elden vermişlerdi 6 lı gen çalışmışlardı. Siz doktordan sonucunuzu isteyin ama mutlaka elinizdede olsunSonuç görünmüyormuş. Direk doktora göndermişler. Ben sadece bu ikisi olunca acaba bunlar pozitif mi diye düşünmüştüm de. Öyle değilmiş sanırım. Teşekkür ederim
Yaaa dayanamadın yaptın dimiAsklar hemen toplaşın.şimdi itiraf edıyorum sabah hep pozıtıflerı gorunce dayanamadım dun aldıım testı oglen yaptım.ama bısey cıkmadı .15-20 dkka sonra cantama koymustm sımdı bı cıkardım boyle VE EVDE TESTT YOK BASKA.umutlanmayım demı ya bu kadar barız kuruma cızgısı olabılırmı yaaa((( savascii @TASUU @pozitifbiri ekimm24 Mervenur277 ve dıger canımm arkadaslarım
Canım benim bebekyerleştikten sonra da üşütme geliyor aklında bulunsunKarnımda her an adet olacakmısım gıbı bı usuyo bacagım fln aynıı adet olcakmısım gıbı ıkı gundur ugulduyor resmen.ınsallah kımyasal degıldır ya sabah kan verrım sanırım dayanamam.belkıde yalandır ya nasıl cıkmıs boyle hayret ettım ya.
Hayırlısı bıtanem ama heycanlandım bırden.ınsallah oyledır.bildiğin bacaklarım donuyor dunden berıCanım benim bebekyerleştikten sonra da üşütme geliyor aklında bulunsun
Canım ben denedim akşam 37 çıktıysa sabah 36.8 çıkıyor 1 2 derece oynuyor yani