Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Kızlar akşam ölçtüğünüz ateşten kaç derece daha düşük geliyor sabahın ateşi😂 ben acaba ateş ölçermi bozuk diye yenisini aldım ikisini karşılaştırmak içinde ateşimi ölçmüş bulundum şimdide merak ediyorum benim ateş hep düşük seyrediyor malum şimdi 36.7 çıktı ateş ölçerim bozuk değilmiş ikisi aynı çıktı
Papatyamaviss Papatyamaviss @Deepblues

@fnd_50 canım iki testindede bariz çizgi var git kan testi yaptır Allah korusun buda kimyasala dönerse bi trombofili paneli yaptır acaba pıhtılaşma felan var bebek ondanmı tutunamıyor diye sebeplerini araştırmak lazım
Merhaba. Bsey sorabilir miyim size ? Trombofili testi yaptırdım ben de. Yani doktor istemiş. Henüz doktora sonucu göstermedim ama sonuç olarak sadece FII ve FVL çıkmış. Bunlarda mutasyon mu var bilmiyorum. Bunlarda sorun olmasının anlamı ne olabilir biliyor musunuz acaba?

Merhaba. Bsey sorabilir miyim size ? Trombofili testi yaptırdım ben de. Yani doktor istemiş. Henüz doktora sonucu göstermedim ama sonuç olarak sadece FII ve FVL çıkmış. Bunlarda mutasyon mu var bilmiyorum. Bunlarda sorun olmasının anlamı ne olabilir biliyor musunuz acaba?
Sonucunuzun resmini atın isterseniz bakalım bir ben pıhtılaşma çıkmıştı ama dediğiniz genlerde bir problemim yoktu

Sonuç görünmüyormuş. Direk doktora göndermişler. Ben sadece bu ikisi olunca acaba bunlar pozitif mi diye düşünmüştüm de. Öyle değilmiş sanırım. Teşekkür ederim
Hayır öyle değil tabiki bana sonucumu elden vermişlerdi 6 lı gen çalışmışlardı. Siz doktordan sonucunuzu isteyin ama mutlaka elinizdede olsun

Asklar hemen toplaşın.şimdi itiraf edıyorum sabah hep pozıtıflerı gorunce dayanamadım dun aldıım testı oglen yaptım.ama bısey cıkmadı .15-20 dkka sonra cantama koymustm sımdı bı cıkardım boyle VE EVDE TESTT YOK BASKA.umutlanmayım demı ya bu kadar barız kuruma cızgısı olabılırmı yaaa :KK43:((( savascii savascii @TASUU @pozitifbiri ekimm24 ekimm24 Mervenur277 Mervenur277 ve dıger canımm arkadaslarım
Yaaa dayanamadın yaptın dimi 😂😂😂😍😍 sabah hemen kalkıyosun test mı alyosun kan mı verıyosun yap bişiylerrrr senden haber beklıyoruzzz ayy inşallaahhh hamişsssindrrrr💃🏻💃🏻😍😍😍😍

Karnımda her an adet olacakmısım gıbı bı usuyo bacagım fln aynıı adet olcakmısım gıbı ıkı gundur ugulduyor resmen.ınsallah kımyasal degıldır ya sabah kan verrım sanırım dayanamam.belkıde yalandır ya nasıl cıkmıs boyle hayret ettım ya.
Canım benim bebekyerleştikten sonra da üşütme geliyor aklında bulunsun

X