Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Sanki ben gunduzkinde de çok silik gördüm
Karnımda her an adet olacakmısım gıbı bı usuyo bacagım fln aynıı adet olcakmısım gıbı ıkı gundur ugulduyor resmen.ınsallah kımyasal degıldır ya sabah kan verrım sanırım dayanamam.belkıde yalandır ya nasıl cıkmıs boyle hayret ettım ya.

Kötü düşünme aşkım inşallah kimyasal değildir sağlıkla tutunmustur sana

Vallaha aklımdan geçtin dedim inşallah bu pozitifleri görünce dayanmamazlık yapmaz valla hiç kurumaya benzemiyor şimdi zabahın köründe git test al testi tekrarla ben bile meraktan bu gece nasıl yatıcam acaba

Ya eczaneye gidip test felanmı alsan yada özele gidip kanmı versen

Vallaha aklımdan geçtin dedim inşallah bu pozitifleri görünce dayanmamazlık yapmaz valla hiç kurumaya benzemiyor şimdi zabahın köründe git test al testi tekrarla ben bile meraktan bu gece nasıl yatıcam acaba
Ayyy kuzucuuuummm benımkının yanına koştum bu ney ben anlamamkı dıyor anlattım durumu kızıyo bellı olmadan nıye soyluyosun gelıyomu gelmıyomu sımdı dıyoaklıma dırek sen geldın yaaa gızlı ıs cevırmenın sonucu

Yaaa madem yaptın bari beraber bekliyeydik en azından durumu netleştirirdik eşinde garibim şimdi diyordur varmı yokmu

Kızlar akşam ölçtüğünüz ateşten kaç derece daha düşük geliyor sabahın ateşi ben acaba ateş ölçermi bozuk diye yenisini aldım ikisini karşılaştırmak içinde ateşimi ölçmüş bulundum şimdide merak ediyorum benim ateş hep düşük seyrediyor malum şimdi 36.7 çıktı ateş ölçerim bozuk değilmiş ikisi aynı çıktı

Kızlar bakarmisiniz 20 Aralık olanı şimdi yaptım sandım var hafiften daha tam koyu değil ama zaten takvime göre ya yarın yada 23 aralik olacak gibi bugünü değerlendirelim mi yine

Eklentiler

• IMG_20221220_202637.jpg
    62,7 KB · Görüntüleme: 64
Yaaa madem yaptın bari beraber bekliyeydik en azından durumu netleştirirdik eşinde garibim şimdi diyordur varmı yokmu
Yaptım bı 10 dkka bekledm baktm bısey yok sınırlendım attım cantaya işte allahtan foto cekmısım o 10 dkka ıcınde.ilk ve ıkıncı

Eklentiler

• DDC71D4E-7C37-43F8-AA09-78FED96D38B7.jpeg
    14,9 KB · Görüntüleme: 65
  • DA5662CB-C8D0-4AA9-9126-8DCDAB0B068B.jpeg
    38 KB · Görüntüleme: 65
Kızlar bakarmisiniz 20 Aralık olanı şimdi yaptım sandım var hafiften daha tam koyu değil ama zaten takvime göre ya yarın yada 23 aralik olacak gibi bugünü değerlendirelim mi yine
Canım henüz pik olmamış dünü değerlendirmişsiniz zaten bugünü boş geç bence

Kız akşam ateşi haniltiyor benimki bir kere 36.3 çıktı akşam sabah 36.6 çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…