- 14 Mayıs 2021
- 4.619
- 9.142
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #12.921
Yaaa delırdım delırdım ınanamadımm yemın ederım şoktayım şu andaAy çok heyecanlı yarın bur daha yap bakalm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa delırdım delırdım ınanamadımm yemın ederım şoktayım şu andaAy çok heyecanlı yarın bur daha yap bakalm
Karnımda her an adet olacakmısım gıbı bı usuyo bacagım fln aynıı adet olcakmısım gıbı ıkı gundur ugulduyor resmen.ınsallah kımyasal degıldır ya sabah kan verrım sanırım dayanamam.belkıde yalandır ya nasıl cıkmıs boyle hayret ettım ya.Sanki ben gunduzkinde de çok silik gördüm
Kötü düşünme aşkım inşallah kimyasal değildir sağlıkla tutunmustur sanaKarnımda her an adet olacakmısım gıbı bı usuyo bacagım fln aynıı adet olcakmısım gıbı ıkı gundur ugulduyor resmen.ınsallah kımyasal degıldır ya sabah kan verrım sanırım dayanamam.belkıde yalandır ya nasıl cıkmıs boyle hayret ettım ya.
Canım days comfort mu bu ?Asklar hemen toplaşın.şimdi itiraf edıyorum sabah hep pozıtıflerı gorunce dayanamadım dun aldıım testı oglen yaptım.ama bısey cıkmadı .15-20 dkka sonra cantama koymustm sımdı bı cıkardım boyle VE EVDE TESTT YOK BASKA.umutlanmayım demı ya bu kadar barız kuruma cızgısı olabılırmı yaaa ((( savascii @TASUU @pozitifbiri @ekimm24 Mervenur277 ve dıger canımm arkadaslarım
Vallaha aklımdan geçtin dedim inşallah bu pozitifleri görünce dayanmamazlık yapmaz valla hiç kurumaya benzemiyor şimdi zabahın köründe git test al testi tekrarla ben bile meraktan bu gece nasıl yatıcam acabaAsklar hemen toplaşın.şimdi itiraf edıyorum sabah hep pozıtıflerı gorunce dayanamadım dun aldıım testı oglen yaptım.ama bısey cıkmadı .15-20 dkka sonra cantama koymustm sımdı bı cıkardım boyle VE EVDE TESTT YOK BASKA.umutlanmayım demı ya bu kadar barız kuruma cızgısı olabılırmı yaaa ((( savascii @TASUU @pozitifbiri @ekimm24 Mervenur277 ve dıger canımm arkadaslarım
İnşallah canım İnşallah şifa bulursunDeneyim canım zaten ne varsa sırayla deneyeceğim
Ya eczaneye gidip test felanmı alsan yada özele gidip kanmı versenKarnımda her an adet olacakmısım gıbı bı usuyo bacagım fln aynıı adet olcakmısım gıbı ıkı gundur ugulduyor resmen.ınsallah kımyasal degıldır ya sabah kan verrım sanırım dayanamam.belkıde yalandır ya nasıl cıkmıs boyle hayret ettım ya.
Ayyy kuzucuuuummm benımkının yanına koştum bu ney ben anlamamkı dıyor anlattım durumu kızıyo bellı olmadan nıye soyluyosun gelıyomu gelmıyomu sımdı dıyoaklıma dırek sen geldın yaaa gızlı ıs cevırmenın sonucuVallaha aklımdan geçtin dedim inşallah bu pozitifleri görünce dayanmamazlık yapmaz valla hiç kurumaya benzemiyor şimdi zabahın köründe git test al testi tekrarla ben bile meraktan bu gece nasıl yatıcam acaba
Yaaa madem yaptın bari beraber bekliyeydik en azından durumu netleştirirdik eşinde garibim şimdi diyordur varmı yokmuAyyy kuzucuuuummm benımkının yanına koştum bu ney ben anlamamkı dıyor anlattım durumu kızıyo bellı olmadan nıye soyluyosun gelıyomu gelmıyomu sımdı dıyoaklıma dırek sen geldın yaaa gızlı ıs cevırmenın sonucu
Yaptım bı 10 dkka bekledm baktm bısey yok sınırlendım attım cantaya işte allahtan foto cekmısım o 10 dkka ıcınde.ilk ve ıkıncıYaaa madem yaptın bari beraber bekliyeydik en azından durumu netleştirirdik eşinde garibim şimdi diyordur varmı yokmu
Ya sanki ilkindede var ama emin olamıyorum gözüm direk çizgi koymuşta olabilirYaptım bı 10 dkka bekledm baktm bısey yok sınırlendım attım cantaya işte allahtan foto cekmısım o 10 dkka ıcınde.ilk ve ıkıncı
Canım henüz pik olmamış dünü değerlendirmişsiniz zaten bugünü boş geç benceKızlar bakarmisiniz 20 Aralık olanı şimdi yaptım sandım var hafiften daha tam koyu değil ama zaten takvime göre ya yarın yada 23 aralik olacak gibi bugünü değerlendirelim mi yine
Bence yarın hemen bir test tekrarla için rahat etsin .Yaptım bı 10 dkka bekledm baktm bısey yok sınırlendım attım cantaya işte allahtan foto cekmısım o 10 dkka ıcınde.ilk ve ıkıncı
Canım henüz pik olmamış dünü değerlendirmişsiniz zaten bugünü boş geç bence
Prodoctor canım.Canım days comfort mu bu ?
Ya içim umutla doldu Allah'ım inşallah hamişsindirProdoctor canım.
Kız akşam ateşi haniltiyor benimki bir kere 36.3 çıktı akşam sabah 36.6 çıktıKızlar akşam ölçtüğünüz ateşten kaç derece daha düşük geliyor sabahın ateşi ben acaba ateş ölçermi bozuk diye yenisini aldım ikisini karşılaştırmak içinde ateşimi ölçmüş bulundum şimdide merak ediyorum benim ateş hep düşük seyrediyor malum şimdi 36.7 çıktı ateş ölçerim bozuk değilmiş ikisi aynı çıktı
İnşallah hamilesindirProdoctor canım.