Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Çok sağol canım senin duan kabul olur hepimiz içim dua et olur mu
Hep duamdasınız vallahii tüm içtenliğimleee ediyorum Allahım eminimm karsılıksız bırakmıcakyır bu dualaarııı🙏🙏🙏
1hafta falan var sanırım
Ooo daha varmışş yaa hemen gebe değilimlere girmişsin😍😍 dur azıcık sabırr olucsk olucak güzlll seyler olacakkk😍😍😍

İnşAllah canım İnşAllah.insan kendini düşünemiyorki ilk aylar sürekli beni de alması için dua ediyordum sonra sonra aklım başıma geldi. Ya doğacak başka çocuklarım varsa? Onlara haksızlık ediyorum
Acının büyüklüğü yaptırıyor bunları kimse senin kadar anlayamaz güzelim. Allah çok büyük evet kendimizi unutuyoruz bu süreçlerde ama dahada güzel günler göreceksin hep buna inan. İnşallah Su gibi geçsin bu günler ve kucağına aldığın günlerde olacak inşallah. 🙏

Yaa çok sağol canım prolaktin değerlerime baktırmadım eğer bu ayda olmasaydı baktırıcaktım ama çok şükür gerek kalmadı. 🥰🥰
Yaa maşallah baya ilerlemişsin canım nasıl gidiyor cinsiyet belli olmuştur heralde artık😍😍😍❤️❤️❤️
İyi gidiyor bugğn belli oldu oğlum olacak nasipse

Hep duamdasınız vallahii tüm içtenliğimleee ediyorum Allahım eminimm karsılıksız bırakmıcakyır bu dualaarııı🙏🙏🙏

Ooo daha varmışş yaa hemen gebe değilimlere girmişsin😍😍 dur azıcık sabırr olucsk olucak güzlll seyler olacakkk😍😍😍
İnşallah canım teşekkür ederim 🥰🥰

Doktordan geldim.Bana bebeğimi kaybettiğimden beri 6 ay dolsun artık denersiniz diyorlardı bugünde doktor daha bekle bir seneyi tamamla hatta en erken nisan mayıs gibi düşünmeye başla diyor. Bana bir ay bir yıl gibi geçiyor. Boşu boşuna buralarda umut arıyorum kendime. Bir kaç ay girmem artık geri döndüğümde hepinizin hamile olduğunu görürüm İnşAllah 🤲🏻
Canım arvigo masajı araştırmanı isterim gerçekten hiç birşey yokken sebepsiz gebe kalamayanlar çok faydasını görmüş bende bu ay regliyken yapmaya başladım dogum sırasında rahim ters yöne kaya biliyormuş bu mesajla dogru yerini bulmasını saglıyorsun gerçekten gönülden dua ediyorum sana rabbim gölünüde evinide şenlendirsin evladınla en kısa zamanda 🤲🤲🤲🤲🤲

Canım arvigo masajı araştırmanı isterim gerçekten hiç birşey yokken sebepsiz gebe kalamayanlar çok faydasını görmüş bende bu ay regliyken yapmaya başladım dogum sırasında rahim ters yöne kaya biliyormuş bu mesajla dogru yerini bulmasını saglıyorsun gerçekten gönülden dua ediyorum sana rabbim gölünüde evinide şenlendirsin evladınla en kısa zamanda 🤲🤲🤲🤲🤲
Deneyim canım zaten ne varsa sırayla deneyeceğim

Asklar hemen toplaşın.şimdi itiraf edıyorum sabah hep pozıtıflerı gorunce dayanamadım dun aldıım testı oglen yaptım.ama bısey cıkmadı .15-20 dkka sonra cantama koymustm sımdı bı cıkardım boyle VE EVDE TESTT YOK BASKA.umutlanmayım demı ya bu kadar barız kuruma cızgısı olabılırmı yaaa :KK43:((( savascii savascii T TASUU pozitifbiri pozitifbiri ekimm24 ekimm24 Mervenur277 Mervenur277 ve dıger canımm arkadaslarım

Eklentiler

• 748F2279-BFDF-45B6-89DE-E2DAF64AA709.jpeg
    748F2279-BFDF-45B6-89DE-E2DAF64AA709.jpeg
    54,1 KB · Görüntüleme: 92
Asklar hemen toplaşın.şimdi itiraf edıyorum sabah hep pozıtıflerı gorunce dayanamadım dun aldıım testı oglen yaptım.ama bısey cıkmadı .15-20 dkka sonra cantama koymustm sımdı bı cıkardım boyle VE EVDE TESTT YOK BASKA.umutlanmayım demı ya bu kadar barız kuruma cızgısı olabılırmı yaaa :KK43:((( savascii savascii T TASUU pozitifbiri pozitifbiri ekimm24 ekimm24 Mervenur277 Mervenur277 ve dıger canımm arkadaslarım
Kız böyle kuruma çizgisi mi oluuurr ama belli olmaz yine de yine bu test alıp sabah tekrarlasana 😍😍prediktorde oluyor diyorlar ama belli olmaz vardır demek kiii

Eklentiler

• 6F17C1E9-10D8-40AA-9C89-4179DCFA8DFE.jpeg
    6F17C1E9-10D8-40AA-9C89-4179DCFA8DFE.jpeg
    21,3 KB · Görüntüleme: 93
  • 971D613C-1A7B-446C-875D-E861CA2750AA.jpeg
    971D613C-1A7B-446C-875D-E861CA2750AA.jpeg
    54,1 KB · Görüntüleme: 110
Ay çok heyecanlı 😊 yarın bur daha yap bakalm

X