- 12 Eylül 2022
- 2.794
- 5.165
- 32
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #12.901
Hee anladım canım. Herkeste olmayabilir bence yaBenim akıntım yok canım genelde gebe kalanlar akıntım var diyordu ya .benimki negatif mi diye düşündüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hee anladım canım. Herkeste olmayabilir bence yaBenim akıntım yok canım genelde gebe kalanlar akıntım var diyordu ya .benimki negatif mi diye düşündüm
Hep duamdasınız vallahii tüm içtenliğimleee ediyorum Allahım eminimm karsılıksız bırakmıcakyır bu dualaarıııÇok sağol canım senin duan kabul olur hepimiz içim dua et olur mu
Ooo daha varmışş yaa hemen gebe değilimlere girmişsin dur azıcık sabırr olucsk olucak güzlll seyler olacakkk1hafta falan var sanırım
Acının büyüklüğü yaptırıyor bunları kimse senin kadar anlayamaz güzelim. Allah çok büyük evet kendimizi unutuyoruz bu süreçlerde ama dahada güzel günler göreceksin hep buna inan. İnşallah Su gibi geçsin bu günler ve kucağına aldığın günlerde olacak inşallah. ❤İnşAllah canım İnşAllah.insan kendini düşünemiyorki ilk aylar sürekli beni de alması için dua ediyordum sonra sonra aklım başıma geldi. Ya doğacak başka çocuklarım varsa? Onlara haksızlık ediyorum
Yazıyoruuuuummm oğlum olacakmışoy masallah masallah bence bugun artık öğrenirsiniz kuzum merak ettım burayada yaz ben oğlumda 15 haftalık ogrendım 16 da haylı haylı gozukur amaa gösterirseee :)))
İyi gidiyor bugğn belli oldu oğlum olacak nasipseYaa çok sağol canım prolaktin değerlerime baktırmadım eğer bu ayda olmasaydı baktırıcaktım ama çok şükür gerek kalmadı.
Yaa maşallah baya ilerlemişsin canım nasıl gidiyor cinsiyet belli olmuştur heralde artık
İnşallah canım teşekkür ederimHep duamdasınız vallahii tüm içtenliğimleee ediyorum Allahım eminimm karsılıksız bırakmıcakyır bu dualaarııı
Ooo daha varmışş yaa hemen gebe değilimlere girmişsin dur azıcık sabırr olucsk olucak güzlll seyler olacakkk
Canım hayırlı olsun çok sevindimYazıyoruuuuummm oğlum olacakmış
Oyyy oyyy maşallah paşaya, sağlıkla sıhhatle güzelliklerle gelsin canım Ben sana tahmin yapmış mıydınYazıyoruuuuummm oğlum olacakmış
Amin canım valla hiç hatırlamıyorum ki Leyla olmuşum ztn herşey mavi görüyorumOyyy oyyy maşallah paşaya, sağlıkla sıhhatle güzelliklerle gelsin canım Ben sana tahmin yapmış mıydın
Teşekkür ederim canım benimCanım hayırlı olsun çok sevindim
Masallah masallah yakısıklı bir bey geliyorr Rabbim saglıkca kucagınıza almayı nasıp etsın inşallahYazıyoruuuuummm oğlum olacakmış
Canım arvigo masajı araştırmanı isterim gerçekten hiç birşey yokken sebepsiz gebe kalamayanlar çok faydasını görmüş bende bu ay regliyken yapmaya başladım dogum sırasında rahim ters yöne kaya biliyormuş bu mesajla dogru yerini bulmasını saglıyorsun gerçekten gönülden dua ediyorum sana rabbim gölünüde evinide şenlendirsin evladınla en kısa zamandaDoktordan geldim.Bana bebeğimi kaybettiğimden beri 6 ay dolsun artık denersiniz diyorlardı bugünde doktor daha bekle bir seneyi tamamla hatta en erken nisan mayıs gibi düşünmeye başla diyor. Bana bir ay bir yıl gibi geçiyor. Boşu boşuna buralarda umut arıyorum kendime. Bir kaç ay girmem artık geri döndüğümde hepinizin hamile olduğunu görürüm İnşAllah
Deneyim canım zaten ne varsa sırayla deneyeceğimCanım arvigo masajı araştırmanı isterim gerçekten hiç birşey yokken sebepsiz gebe kalamayanlar çok faydasını görmüş bende bu ay regliyken yapmaya başladım dogum sırasında rahim ters yöne kaya biliyormuş bu mesajla dogru yerini bulmasını saglıyorsun gerçekten gönülden dua ediyorum sana rabbim gölünüde evinide şenlendirsin evladınla en kısa zamanda
Maşallah canım ovulasyon kaç gün olduMerhaba kızlar dün hastalık sebebiyle acile gittim kan testi istedi beta hcg 30.58 çıktı perşembe günü tekrar vericem kan
12.günüm bugün adetime daha 4 gün varMaşallah canım ovulasyon kaç gün oldu
Kız böyle kuruma çizgisi mi oluuurr ama belli olmaz yine de yine bu test alıp sabah tekrarlasana prediktorde oluyor diyorlar ama belli olmaz vardır demek kiiiAsklar hemen toplaşın.şimdi itiraf edıyorum sabah hep pozıtıflerı gorunce dayanamadım dun aldıım testı oglen yaptım.ama bısey cıkmadı .15-20 dkka sonra cantama koymustm sımdı bı cıkardım boyle VE EVDE TESTT YOK BASKA.umutlanmayım demı ya bu kadar barız kuruma cızgısı olabılırmı yaaa ((( savascii T TASUU pozitifbiri ekimm24 Mervenur277 ve dıger canımm arkadaslarım
melegim can gunduzkunude koyyorum bakınAsklar hemen toplaşın.şimdi itiraf edıyorum sabah hep pozıtıflerı gorunce dayanamadım dun aldıım testı oglen yaptım.ama bısey cıkmadı .15-20 dkka sonra cantama koymustm sımdı bı cıkardım boyle VE EVDE TESTT YOK BASKA.umutlanmayım demı ya bu kadar barız kuruma cızgısı olabılırmı yaaa ((( savascii T TASUU pozitifbiri ekimm24 Mervenur277 ve dıger canımm arkadaslarım
Ay çok heyecanlı yarın bur daha yap bakalmAsklar hemen toplaşın.şimdi itiraf edıyorum sabah hep pozıtıflerı gorunce dayanamadım dun aldıım testı oglen yaptım.ama bısey cıkmadı .15-20 dkka sonra cantama koymustm sımdı bı cıkardım boyle VE EVDE TESTT YOK BASKA.umutlanmayım demı ya bu kadar barız kuruma cızgısı olabılırmı yaaa ((( savascii T TASUU pozitifbiri ekimm24 Mervenur277 ve dıger canımm arkadaslarım
Sanki ben gunduzkinde de çok silik gördümmelegim can gunduzkunude koyyorum bakın