- 8 Haziran 2022
- 740
- 1.770
- 32
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #12.881
Bebekte önemli evet ama sende önemlisin çok düşünmemeye çalış. Rabbim hayırlı zaman ne zamansa o zaman nasip etsin. Bütün üzüntülerini unutacağın çokça güzel günlerin olsun önünde. Rabbim tez zamanda boşluğu doldurur inşallah canım benim.Doktordan geldim.Bana bebeğimi kaybettiğimden beri 6 ay dolsun artık denersiniz diyorlardı bugünde doktor daha bekle bir seneyi tamamla hatta en erken nisan mayıs gibi düşünmeye başla diyor. Bana bir ay bir yıl gibi geçiyor. Boşu boşuna buralarda umut arıyorum kendime. Bir kaç ay girmem artık geri döndüğümde hepinizin hamile olduğunu görürüm İnşAllah
Başka bir doktora daha mı danışsan canimDoktordan geldim.Bana bebeğimi kaybettiğimden beri 6 ay dolsun artık denersiniz diyorlardı bugünde doktor daha bekle bir seneyi tamamla hatta en erken nisan mayıs gibi düşünmeye başla diyor. Bana bir ay bir yıl gibi geçiyor. Boşu boşuna buralarda umut arıyorum kendime. Bir kaç ay girmem artık geri döndüğümde hepinizin hamile olduğunu görürüm İnşAllah
denemekten bir zarar gelmez :)Daha önce hiç yapmadım denesem mi?
Kız şimdi buna ne ifade bırakalım acaba, niye kötü düşünüyorsunYa zaten benim zor oluyor 1 ay bile değerli benim için o yüzden Allah'a bıraktım. Kürtajdan sonra korunmamıştım olmadı bu ayda korunmadım bence yine tutmadı önümüzdeki ay inşallah
Canım Rabbim senin için en hayırlısını nasip etsin ınsallah ben inaniyorum yakın zamanda sende bize guzel haberler vereceksin lütfen böyle üzülmeİnşAllah canım hayırlısı olsun hepimiz için
Gelecek ayda başka doktora gideyim o zamanBende katılıyorum başka bir doktora daha görün istersen, ha oldu olacak doğacak diyene kadar zaten bir sürü zaman oluyor
Olabilir canım bazen 2 yumurtlama olabiliyormuşEki Görüntüle 3179670 Kızlar pik değil ama ovulasyon tekrar koyulaşmaya başladı, tekrar mı yumurtlama olcak acaba
İnşAllah canım İnşAllah.insan kendini düşünemiyorki ilk aylar sürekli beni de alması için dua ediyordum sonra sonra aklım başıma geldi. Ya doğacak başka çocuklarım varsa? Onlara haksızlık ediyorumBebekte önemli evet ama sende önemlisin çok düşünmemeye çalış. Rabbim hayırlı zaman ne zamansa o zaman nasip etsin. Bütün üzüntülerini unutacağın çokça güzel günlerin olsun önünde. Rabbim tez zamanda boşluğu doldurur inşallah canım benim.❤
Git yavrum git. Farklı görüşler her zaman iyidirGelecek ayda başka doktora gideyim o zaman
Olabilir canım bazen 2 yumurtlama olabiliyormuş
Gelecek ay başka doktora gideceğim canımBaşka bir doktora daha mı danışsan canim
Böyle hamilelik gören de varmış bu aradaEki Görüntüle 3179670 Kızlar pik değil ama ovulasyon tekrar koyulaşmaya başladı, tekrar mı yumurtlama olcak acaba
Çok sağol canım senin duan kabul olur hepimiz içim dua et olur muCanım Rabbim senin için en hayırlısını nasip etsin ınsallah ben inaniyorum yakın zamanda sende bize guzel haberler vereceksin lütfen böyle üzülme
Ya aşkım ilk gebeliğimdeki hiç bir belirtim yok ondan böyle olumsuzum aslında ama haklısın iyiyi çağırmalıyımKız şimdi buna ne ifade bırakalım acaba, niye kötü düşünüyorsuno bebiş gelecek Allahın izniyle o göbüşe taht kuracak göreceksin
Gayet doğru hatırlıyorsun balım özlem gül soyutemizsavascii canım senin doktorun ismi neydi acaba, bir Özlem hatırlıyorum ama yanlış mı?
17 sinde bırakmıştım ovulasyonu devam edeyim o haldeOlabilir canım bazen 2 yumurtlama olabiliyormuş
Benim normalde adete yakın ve adet bitiminde yüksek çıkıyor ama 1 hafta var adeteBöyle hamilelik gören de varmış bu arada
Hayır öyle düşünme bendede öyle yogun bır akıntı falan yoktu tek bi belirtiye bağlam gebeliğini canım be her kadıkon vücudu hormonları bambaskaa senjn bat me za
1hafta falan var sanırımHayır öyle düşünme bendede öyle yogun bır akıntı falan yoktu tek bi belirtiye bağlam gebeliğini canım be her kadıkon vücudu hormonları bambaskaa senjn bat me zaman
Pozitif olumlama yapıyorum gebeyim gebeyim ve olduay inşaallah cıkar ne diyeyim totem mi yaptın ne
Benim akıntım yok canım genelde gebe kalanlar akıntım var diyordu ya .benimki negatif mi diye düşündümCanım senin nasıl bir akıntın var