Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Doktordan geldim.Bana bebeğimi kaybettiğimden beri 6 ay dolsun artık denersiniz diyorlardı bugünde doktor daha bekle bir seneyi tamamla hatta en erken nisan mayıs gibi düşünmeye başla diyor. Bana bir ay bir yıl gibi geçiyor. Boşu boşuna buralarda umut arıyorum kendime. Bir kaç ay girmem artık geri döndüğümde hepinizin hamile olduğunu görürüm İnşAllah 🤲🏻
Bebekte önemli evet ama sende önemlisin çok düşünmemeye çalış. Rabbim hayırlı zaman ne zamansa o zaman nasip etsin. Bütün üzüntülerini unutacağın çokça güzel günlerin olsun önünde. Rabbim tez zamanda boşluğu doldurur inşallah canım benim. 🤗🥰💐

Doktordan geldim.Bana bebeğimi kaybettiğimden beri 6 ay dolsun artık denersiniz diyorlardı bugünde doktor daha bekle bir seneyi tamamla hatta en erken nisan mayıs gibi düşünmeye başla diyor. Bana bir ay bir yıl gibi geçiyor. Boşu boşuna buralarda umut arıyorum kendime. Bir kaç ay girmem artık geri döndüğümde hepinizin hamile olduğunu görürüm İnşAllah 🤲🏻
Başka bir doktora daha mı danışsan canim

Ya zaten benim zor oluyor 1 ay bile değerli benim için o yüzden Allah'a bıraktım. Kürtajdan sonra korunmamıştım olmadı bu ayda korunmadım bence yine tutmadı önümüzdeki ay inşallah 🤲🏻😂
Kız şimdi buna ne ifade bırakalım acaba, niye kötü düşünüyorsun 😡😡😠😠o bebiş gelecek Allahın izniyle o göbüşe taht kuracak göreceksin🤲

FE342D15-770B-4F46-91E0-9969F81C9111.jpeg
Kızlar pik değil ama ovulasyon tekrar koyulaşmaya başladı, tekrar mı yumurtlama olcak acaba

Bebekte önemli evet ama sende önemlisin çok düşünmemeye çalış. Rabbim hayırlı zaman ne zamansa o zaman nasip etsin. Bütün üzüntülerini unutacağın çokça güzel günlerin olsun önünde. Rabbim tez zamanda boşluğu doldurur inşallah canım benim. 🤗🥰💐
İnşAllah canım İnşAllah.insan kendini düşünemiyorki ilk aylar sürekli beni de alması için dua ediyordum sonra sonra aklım başıma geldi. Ya doğacak başka çocuklarım varsa? Onlara haksızlık ediyorum

Kız şimdi buna ne ifade bırakalım acaba, niye kötü düşünüyorsun 😡😡😠😠o bebiş gelecek Allahın izniyle o göbüşe taht kuracak göreceksin🤲
Ya aşkım ilk gebeliğimdeki hiç bir belirtim yok ondan böyle olumsuzum aslında ama haklısın iyiyi çağırmalıyım🥰 inşallah tutarda beraber gideriz doktora hatta seni benim gittiğim doktora götürelim😂

Hayır öyle düşünme bendede öyle yogun bır akıntı falan yoktu tek bi belirtiye bağlam gebeliğini canım be her kadıkon vücudu hormonları bambaskaa senjn bat me za

Hayır öyle düşünme bendede öyle yogun bır akıntı falan yoktu tek bi belirtiye bağlam gebeliğini canım be her kadıkon vücudu hormonları bambaskaa senjn bat me zaman
1hafta falan var sanırım

X