Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Canım benim yengem 38. Haftada ölü doğum yaptı sezeryan ile acısını atlatmak için doktorları dinlemedi 6 ay sonra tekrar gebe kaldı bir sorunda yaşamadı bence bir kaç doktordan daha görüş al. Mesela ben 10 haftalık kürtaj oldum kürtaja girerken 1 adet gör denersin demişti adet gördüm gitti 2 ay daha korun dedi sonra hormonlara baktı iyi görmeyince korunma dedi eee riskliydi madem hormonları görüncemi risk kalktı valla artık insan neye güveneceğini şaşırıyor

Valla en güzeli cahillik ben kürtajdan sonrada korunmamıştım doktoru dinlememiştim iyileri duyup görmek işime daha çok gelmişti
yanı tabıkı sağlık cok cok onemlı , doktorun lafına karsı dedıgım doğru mu onuda bilemem ama Rabbım zaten yazdı herseyı o yuzden boyle bı yorumda bulundum melisaa93 kuzum

yanı tabıkı sağlık cok cok onemlı , doktorun lafına karsı dedıgım doğru mu onuda bilemem ama Rabbım zaten yazdı herseyı o yuzden boyle bı yorumda bulundum melisaa93 kuzum
Ya zaten benim zor oluyor 1 ay bile değerli benim için o yüzden Allah'a bıraktım. Kürtajdan sonra korunmamıştım olmadı bu ayda korunmadım bence yine tutmadı önümüzdeki ay inşallah

Bende de aynı oldu işte 37.haftada ölü doğdu oğlum. Gün saydım resmen bu zamana kadar şimdi büyük hayal kırıklığı oldu benim için.
Bir çok kişi ne var 4 5 ay daha beklesen nolacak diyordur. İnşAllah kimse yaşamaz bu acıyı günler geçmiyor sanki yıllar geçiyor. O kadar yavaş ilerliyor ki zaman

Ya zaten benim zor oluyor 1 ay bile değerli benim için o yüzden Allah'a bıraktım. Kürtajdan sonra korunmamıştım olmadı bu ayda korunmadım bence yine tutmadı önümüzdeki ay inşallah
naaasssıp kısmet degerlendırdın ama neden tutmaasınn benım gıbı yum zamanı kum doktu sankı

Kimsenin ne var ki dediğini sanmıyorum canım. Hepimiz anlıyorum seni emin ol. Gün sayıyoruz burda hepimiz. Ay saymanın ne demek olduğunu anlıyoruz. Yanındayız

bence bunu dıyecek en azından burda dıyecek cok kısı olduğunu sanmıyorum , evlat hasretı farklı helekı kaybetmıs bır anne ıcın umudunu yıtırme tevekkul et Rabbıme yaslan .. istihareye mi yatsan acaba aklıma geldı bırden bılemedım

İçinden nasıl geliyorsa öyle yap canım uzun zamandır bekleyen için zaten zor uzun zamandır beklediğin bebeği kaybetmek ondanda zor ben bekleyemedim çok daha küçük haftalarda kaybetmeme rağmen rabbim sabrını versin sana inşallah

Amin İnşAllah canım rabbim hepimize sabrını versin

kuzum hemen olacagıda mechul olmus olsa bıle bı bucuk sene mınumum gecmıs oluyor cevremde dogumdan 6 ay sonra 8 ay sonra 9 ay sonra hemıle kalıp tekrar sez olan ınsanlar var baska bı gorus alsan mı acaba
Bende katılıyorum başka bir doktora daha görün istersen, ha oldu olacak doğacak diyene kadar zaten bir sürü zaman oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…