- 12 Eylül 2022
- 2.794
- 5.165
- 32
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #12.841
İnşallah değildir geçici birseydirBenim yumurtlamadan sonra baya akıntım var peçete parçası gibi. Süt kesiği mi diyorlar öyle bişey. Kaşıntı ve koku olsa enfeksiyon diycem ama o da yok. Bakalım ne çıkacak sonunda
Canım senin nasıl bir akıntın varSen yap pozitif çıkarsa ben de yapcam
Hadi bakalım, hakkında hayırlısı canımYok canım yapmadım en son birlikte yaptığımız bugün bat ama birşey yok çok hafif bulantıyla baş dönmesi var sol böbrek tarafımda ara ara agrı sanki alt karın içinde bir dolgunluk hissi hafif sızlama seklinde birde benim akıntım çok olurdu bu ay kup kuru sadece iç çamaşırım ıslanıyor su deymiş gibi
İnşallah yavrum normalde ben de mantar çok sık olur.kaşıntıdan durulmuyor. Öyle olsa direk anlardım ama ne olduğunu da çözemedim.İnşallah değildir geçici birseydir
HA soyle test yapmak isteyebilirsin anlıyorum bende 7 gun onceden bıle basladıgım oldu ama dıyorumkı kendı kendıme zaten cıkmayacak cok cok kucuk bı yuzde belkı sonucta ama yapıyorum , ama olmadı yok demıyorum kuzumHaklısın kız banayorumun için teşekkür ederim. Bekleyeceğim sabırla bat günümde yapicam hadi hayırlısı olsun inşallah hep birlikte güzel haberler alalım
Bende çok sık ola biri olarak okuyunca direk degildr inşallah dedim acayip bir kaşıntı oluyor. Ama bu ay adet bitiminden beri hergun olmamakla arada kaşıntı arada peynir kesiği oldu maşallah dünden beri birsey yokİnşallah yavrum normalde ben de mantar çok sık olur.kaşıntıdan durulmuyor. Öyle olsa direk anlardım ama ne olduğunu da çözemedim.
Benim 1 senelik ama hiç kullanmadım yinede değişeyim dedim ama sen böyle diyince ondan değildir o zamanYeni aldım yavrum daha 1 ay anca oldu. Sabah ölçüp kapatıyorum bitmiş olabilir mi
kuzum hemen olacagıda mechul olmus olsa bıle bı bucuk sene mınumum gecmıs oluyor cevremde dogumdan 6 ay sonra 8 ay sonra 9 ay sonra hemıle kalıp tekrar sez olan ınsanlar var baska bı gorus alsan mı acabaDoktordan geldim.Bana bebeğimi kaybettiğimden beri 6 ay dolsun artık denersiniz diyorlardı bugünde doktor daha bekle bir seneyi tamamla hatta en erken nisan mayıs gibi düşünmeye başla diyor. Bana bir ay bir yıl gibi geçiyor. Boşu boşuna buralarda umut arıyorum kendime. Bir kaç ay girmem artık geri döndüğümde hepinizin hamile olduğunu görürüm İnşAllah
Ay valla bi ton yol gittim geldimOlsun belki seninki de bu kadar çıkacak daha öncesini bilmiyoruz ki dimi, belki soğukkanlı bir canosuntakılma sen elinden geleni yaptın, yollar dağlar aştın beben için, cefakar fedekar anasın evelallah... Tüm topik hatunları öylee... Bu böyle biline..
Yemin ederim aynı kız sen ne çıkarsan bende o çıkacam belliBenim yumurtlamadan sonra baya akıntım var peçete parçası gibi. Süt kesiği mi diyorlar öyle bişey. Kaşıntı ve koku olsa enfeksiyon diycem ama o da yok. Bakalım ne çıkacak sonunda
Canım benim. Bebek sahibi olmak istediğini çok iyi anlıyorum. Hepimiz onun için burdayız. Ama önce senin sağlığın. Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inşallahDoktordan geldim.Bana bebeğimi kaybettiğimden beri 6 ay dolsun artık denersiniz diyorlardı bugünde doktor daha bekle bir seneyi tamamla hatta en erken nisan mayıs gibi düşünmeye başla diyor. Bana bir ay bir yıl gibi geçiyor. Boşu boşuna buralarda umut arıyorum kendime. Bir kaç ay girmem artık geri döndüğümde hepinizin hamile olduğunu görürüm İnşAllah
İstersen başka bir doktorada danış bakalm o ne diyecek hakkında hayırlısıDoktordan geldim.Bana bebeğimi kaybettiğimden beri 6 ay dolsun artık denersiniz diyorlardı bugünde doktor daha bekle bir seneyi tamamla hatta en erken nisan mayıs gibi düşünmeye başla diyor. Bana bir ay bir yıl gibi geçiyor. Boşu boşuna buralarda umut arıyorum kendime. Bir kaç ay girmem artık geri döndüğümde hepinizin hamile olduğunu görürüm İnşAllah
HahahahahYemin ederim aynı kız sen ne çıkarsan bende o çıkacam belli
Bunu da söyledim 3 4 ay sonra bile hamile kalan var dedim.onlar bu riski göze alanlar onlara yapacak bir şey yok dedi. Bu zaten 3. Doktorum hatta diğerleri daha uzun beklememi istedikuzum hemen olacagıda mechul olmus olsa bıle bı bucuk sene mınumum gecmıs oluyor cevremde dogumdan 6 ay sonra 8 ay sonra 9 ay sonra hemıle kalıp tekrar sez olan ınsanlar var baska bı gorus alsan mı acaba
Benceeee güzel şeylerr olacakkİnşallah yavrum normalde ben de mantar çok sık olur.kaşıntıdan durulmuyor. Öyle olsa direk anlardım ama ne olduğunu da çözemedim.
Gönlünden geçeni yapsan , cok cahilce bir tavsıye mi olurBunu da söyledim 3 4 ay sonra bile hamile kalan var dedim.onlar bu riski göze alanlar onlara yapacak bir şey yok dedi. Bu zaten 3. Doktorum hatta diğerleri daha uzun beklememi istedi
İnşallah canım benimBenceeee güzel şeylerr olacakk
kız sana yorum attım yumurtlama ıle ılgılı okumadınmı 15 i catlaman , 14 yumurtlama ... testlerınde de 15 ınde pıke gore acılmıs rengı kı atesınde yukselmıs oyuzden bu sekılde bu tablo ıle bırebır gıdebılırsınHahahahahkız güzel çıkar inşallah