Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Yok canım yapmadım en son birlikte yaptığımız bugün bat ama birşey yok çok hafif bulantıyla baş dönmesi var sol böbrek tarafımda ara ara agrı sanki alt karın içinde bir dolgunluk hissi hafif sızlama seklinde birde benim akıntım çok olurdu bu ay kup kuru sadece iç çamaşırım ıslanıyor su deymiş gibi
Hadi bakalım, hakkında hayırlısı canım🤲 bizi merakta bırakma

Doktordan geldim.Bana bebeğimi kaybettiğimden beri 6 ay dolsun artık denersiniz diyorlardı bugünde doktor daha bekle bir seneyi tamamla hatta en erken nisan mayıs gibi düşünmeye başla diyor. Bana bir ay bir yıl gibi geçiyor. Boşu boşuna buralarda umut arıyorum kendime. Bir kaç ay girmem artık geri döndüğümde hepinizin hamile olduğunu görürüm İnşAllah 🤲🏻

Haklısın kız bana 😃 yorumun için teşekkür ederim. Bekleyeceğim sabırla bat günümde yapicam hadi hayırlısı olsun inşallah hep birlikte güzel haberler alalım 😍
HA soyle test yapmak isteyebilirsin anlıyorum bende 7 gun onceden bıle basladıgım oldu ama dıyorumkı kendı kendıme zaten cıkmayacak cok cok kucuk bı yuzde belkı sonucta ama yapıyorum , ama olmadı yok demıyorum kuzum :KK70: 4 gun kala uc gun kala ıkı gun kala hala cıkmıyorsa yumurtlamadan da emınsem derım tamam dıye :KK70:

İnşallah yavrum normalde ben de mantar çok sık olur.kaşıntıdan durulmuyor. Öyle olsa direk anlardım ama ne olduğunu da çözemedim.
Bende çok sık ola biri olarak okuyunca direk degildr inşallah dedim acayip bir kaşıntı oluyor. Ama bu ay adet bitiminden beri hergun olmamakla arada kaşıntı arada peynir kesiği oldu maşallah dünden beri birsey yok

Doktordan geldim.Bana bebeğimi kaybettiğimden beri 6 ay dolsun artık denersiniz diyorlardı bugünde doktor daha bekle bir seneyi tamamla hatta en erken nisan mayıs gibi düşünmeye başla diyor. Bana bir ay bir yıl gibi geçiyor. Boşu boşuna buralarda umut arıyorum kendime. Bir kaç ay girmem artık geri döndüğümde hepinizin hamile olduğunu görürüm İnşAllah 🤲🏻
kuzum hemen olacagıda mechul olmus olsa bıle bı bucuk sene mınumum gecmıs oluyor cevremde dogumdan 6 ay sonra 8 ay sonra 9 ay sonra hemıle kalıp tekrar sez olan ınsanlar var baska bı gorus alsan mı acaba

Olsun belki seninki de bu kadar çıkacak daha öncesini bilmiyoruz ki dimi, belki soğukkanlı bir canosun ♥️takılma sen elinden geleni yaptın, yollar dağlar aştın beben için, cefakar fedekar anasın evelallah... Tüm topik hatunları öylee... Bu böyle biline..
Ay valla bi ton yol gittim geldim 😂😂 hayır tutmasa önümüzdeki ay yine o yolları gidip gelecem 🥺

Canım benim. Bebek sahibi olmak istediğini çok iyi anlıyorum. Hepimiz onun için burdayız. Ama önce senin sağlığın. Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inşallah 🤲

İstersen başka bir doktorada danış bakalm o ne diyecek hakkında hayırlısı

kuzum hemen olacagıda mechul olmus olsa bıle bı bucuk sene mınumum gecmıs oluyor cevremde dogumdan 6 ay sonra 8 ay sonra 9 ay sonra hemıle kalıp tekrar sez olan ınsanlar var baska bı gorus alsan mı acaba
Bunu da söyledim 3 4 ay sonra bile hamile kalan var dedim.onlar bu riski göze alanlar onlara yapacak bir şey yok dedi. Bu zaten 3. Doktorum hatta diğerleri daha uzun beklememi istedi

X