Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Üzülmeni istemem canım ama benimde çoğu kez böyle oluyor ve negatif yarım saatten sonrası gerçek olmuyor sen yinede kan ver olmadı
iki aydır en az 15 test harcadım bıkere bıle bana olmadı boyle bısey.hep kalbım kadar tertemız cıkıyor fazla ıdrar damlatınca kuruma cızgısı cıkıyor olabılır bende hıc olmadı

Canım sabah ilk idrarla yaparsan daha sağlıklı olur, bata ne kadar var canım? İnşallah bebiş seninledir
Bata 5 gün var 25 aralık. Elimde 2 test kaldı farklı marka zaten, aksamustu tekrarlayacağım İnşallah sağolun
Üzülmeni istemem canım ama benimde çoğu kez böyle oluyor ve negatif yarım saatten sonrası gerçek olmuyor sen yinede kan ver olmadı
evet daha once bebetime markada yine böyle olmustu o yuzden umutlanasım pek yok sağolun insallah hepimiz kavusuruz bebislere

Ayy bende buna yakınıyorum bu ara ateşler havada uçuşuyor herkesin benimde 36.2 36.3 bazen sadece 36.0 yani ama onun dışında birçok belirtim tavan hatta lekelenmem oldu dün çok minicik bu saate kadar oda yok kesildi
Valla bende çok bozuluyorum bu duruma ya belliki tutmadı yani

Evet akıntıyı merak ettim ,bende yok de olmayınca gebe degiliiz demek değil yani dimi

Belirtileri merak eden arkadaşlara gelsin bu mesaj:
  • yumurtlama akıntısı bende az az adet bitiminde başladı ve biz gün aşırı denemeye başladık. 8 yumutlamaymış takvimin gösterdiği 7 8 9 değerlendirdik. Sonra ben rahatsızlandım biraz ara verdik.
  • sonra gögüslerim büyümeye başladı ama ağrı yok hala da yok elleyip sıkmazsam. Bu benim 2 hamileliğimde de böyleydi. Onlarda ne zaman büyüdüler çok hatırlamıyorum ama hamileliğin başlarında büyürler ve emzirme bitine kadar Sütaş modunda gezerim
  • alt karın ağrısı o da gazla bağlantılı galiba girip girip çıkıyordu. Bu da benim için değişiklikti, öyle çok gazlanmam nasıl ifade edeceğimi bilemedim. Şimdi bebeler gibi pırtlıyıp duruyorum Kasık ağrısı hissetmedim.
  • sırt, bel, kuyruk sokumu, böbreklerin olduğu kısı larda gezen ağrılar.
*ve son 3 4 gündür. Yemeği seven biri olarak az da yesem çokta yesem sanki bir kuzuyu tek başıma yemiş gibi şiş ve tok hissediyordumki bu bana çok nadir olur
*ama benim için en büyük belirti 1 tanecik sivilcemin teşrif etmemesi oldu. Diğer iki hamileliğimde de çıkmamıştı.
Rabbim herkeslere sağlıklı bebeler nasip etsin
bebekheyecani

Evet akıntıyı merak ettim ,bende yok de olmayınca gebe degiliiz demek değil yani dimi
Canım ben şimdiye kadar kurudum çok çok az peynir kesiği akıntı vardı ama o hep olurdu benede, şeffaf akıntı bugün var. Her hamilelik kişiye ve bebeğe özel hiç öyle düşünme, sağlıkla gelsin bebişin

Ahh o şişliği bende öyle bi yaşıyorum kiii Böyle yuruyorum ayı gibi hissediyorum sankı 8 9aylık gibi nefssım cıkmıyor

Cano sen niye başkasının ateşine takılıyorsun, sen kendi ateşine bak. Herkesin ısısı farklıdır. Benim adet ateşim 36.8 ile başlamış mesela, o yüzden benimki yüksek seyrediyordu.
Ama benim adet ateşim 35.9 çatlamadn sonra benim gördüğüm vücut ısısı 36.2 bide ara ara karnım ağrıyor aynı adet sancısı gibi çatlamanın yeni olduğunu bilmesem adet olucam zannederim

bebekheyecani canım benimde ateş tablomla ovülasyon testlerim birbirini tutmadı hatta bugün yeni bir ateş ölçer alıcam artık ateş ölçerden şüphe etmeye başladım acaba pili felanmı zayıfladı diye

Yeni aldım yavrum daha 1 ay anca oldu. Sabah ölçüp kapatıyorum bitmiş olabilir mi

Bir hayale yolculuk canım sen test yaptın mı ben göremedim de
Yok canım yapmadım en son birlikte yaptığımız bugün bat ama birşey yok çok hafif bulantıyla baş dönmesi var sol böbrek tarafımda ara ara agrı sanki alt karın içinde bir dolgunluk hissi hafif sızlama seklinde birde benim akıntım çok olurdu bu ay kup kuru sadece iç çamaşırım ıslanıyor su deymiş gibi

Ama benim adet ateşim 35.9 çatlamadn sonra benim gördüğüm vücut ısısı 36.2 bide ara ara karnım ağrıyor aynı adet sancısı gibi çatlamanın yeni olduğunu bilmesem adet olucam zannederim
Olsun belki seninki de bu kadar çıkacak daha öncesini bilmiyoruz ki dimi, belki soğukkanlı bir canosun takılma sen elinden geleni yaptın, yollar dağlar aştın beben için, cefakar fedekar anasın evelallah... Tüm topik hatunları öylee... Bu böyle biline..

Haklısın kız bana yorumun için teşekkür ederim. Bekleyeceğim sabırla bat günümde yapicam hadi hayırlısı olsun inşallah hep birlikte güzel haberler alalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…