- 22 Mart 2022
- 185
- 218
- 28
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #12.821
Artımed de var idrarımın birikmesini bekliyorum tekrar yapıcam akşamustu cok sagolunResmen gölge var inşallah gerçektir.
Yarın Artimed yada Laboquick al dene birde canım net olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Artımed de var idrarımın birikmesini bekliyorum tekrar yapıcam akşamustu cok sagolunResmen gölge var inşallah gerçektir.
Yarın Artimed yada Laboquick al dene birde canım net olsun.
iki aydır en az 15 test harcadım bıkere bıle bana olmadı boyle bısey.hep kalbım kadar tertemız cıkıyor fazla ıdrar damlatınca kuruma cızgısı cıkıyor olabılır bende hıc olmadıÜzülmeni istemem canım ama benimde çoğu kez böyle oluyor ve negatif yarım saatten sonrası gerçek olmuyor sen yinede kan ver olmadı
ayy hadı ınsallahhh beklıyoruz etıketle bızıde ❤Artımed de var idrarımın birikmesini bekliyorum tekrar yapıcam akşamustu cok sagolun
Bata 5 gün var 25 aralık. Elimde 2 test kaldı farklı marka zaten, aksamustu tekrarlayacağım İnşallah sağolunCanım sabah ilk idrarla yaparsan daha sağlıklı olur, bata ne kadar var canım? İnşallah bebiş seninledir
evet daha once bebetime markada yine böyle olmustu o yuzden umutlanasım pek yok sağolun insallah hepimiz kavusuruz bebislereÜzülmeni istemem canım ama benimde çoğu kez böyle oluyor ve negatif yarım saatten sonrası gerçek olmuyor sen yinede kan ver olmadı
hafta sonu benle beraber yap kendime söz verdim üzülmicem artık herseyin hayırlıs
Sen yap pozitif çıkarsa ben de yapcamhafta sonu benle beraber yap kendime söz verdim üzülmicem artık herseyin hayırlısı
Valla bende çok bozuluyorum bu duruma ya belliki tutmadı yaniAyy bende buna yakınıyorum bu ara ateşler havada uçuşuyor herkesin benimde 36.2 36.3 bazen sadece 36.0 yani ama onun dışında birçok belirtim tavan hatta lekelenmem oldu dün çok minicik bu saate kadar oda yok kesildi
Evet akıntıyı merak ettim ,bende yok de olmayınca gebe degiliiz demek değil yani dimiAhahahah aslında henüz de kimseye söylemddık ya biride soruncaa konustukca konsuuyor ınsan benim göğüs hassasiyetim regl öncesi 3 gun kala falan basladı . Sonra bi anda sadece gogus ucu agrısına döndü ama suan yine hepsi ağrıyo Sanırım akıntı demek ıstedın akıntı ben regl öncesi yasardım sınrasında adetim gelırdı ama bu gecikmemle beraber o yogun akkntı kesildi sımdı cok hafif
Yaa bende bende valahii canımmmHahahahaha inşallah canım yaaa bol bol hamişimiz olsun içim ısınıyor resmen böyle gördüce çok seviniyorum yaa
Hayır öyle düşünme bendede öyle yogun bır akıntı falan yoktu tek bi belirtiye bağlam gebeliğini canım be her kadıkon vücudu hormonları bambaskaa senjn bat me zamanEvet akıntıyı merak ettim ,bende yok de olmayınca gebe degiliiz demek değil yani dimi
Canım ben şimdiye kadar kurudum çok çok az peynir kesiği akıntı vardı ama o hep olurdu benede, şeffaf akıntı bugün var. Her hamilelik kişiye ve bebeğe özel hiç öyle düşünme, sağlıkla gelsin bebişinEvet akıntıyı merak ettim ,bende yok de olmayınca gebe degiliiz demek değil yani dimi
Ahh o şişliği bende öyle bi yaşıyorum kiii Böyle yuruyorum ayı gibi hissediyorum sankı 8 9aylık gibi nefssım cıkmıyorBelirtileri merak eden arkadaşlara gelsin bu mesaj:
*ve son 3 4 gündür. Yemeği seven biri olarak az da yesem çokta yesem sanki bir kuzuyu tek başıma yemiş gibi şiş ve tok hissediyordumki bu bana çok nadir olur
- yumurtlama akıntısı bende az az adet bitiminde başladı ve biz gün aşırı denemeye başladık. 8 yumutlamaymış takvimin gösterdiği 7 8 9 değerlendirdik. Sonra ben rahatsızlandım biraz ara verdik.
- sonra gögüslerim büyümeye başladı ama ağrı yok hala da yok elleyip sıkmazsam. Bu benim 2 hamileliğimde de böyleydi. Onlarda ne zaman büyüdüler çok hatırlamıyorum ama hamileliğin başlarında büyürler ve emzirme bitine kadar Sütaş modunda gezerim
- alt karın ağrısı o da gazla bağlantılı galiba girip girip çıkıyordu. Bu da benim için değişiklikti, öyle çok gazlanmam nasıl ifade edeceğimi bilemedim. Şimdi bebeler gibi pırtlıyıp duruyorum Kasık ağrısı hissetmedim.
- sırt, bel, kuyruk sokumu, böbreklerin olduğu kısı larda gezen ağrılar.
*ama benim için en büyük belirti 1 tanecik sivilcemin teşrif etmemesi oldu. Diğer iki hamileliğimde de çıkmamıştı.
Rabbim herkeslere sağlıklı bebeler nasip etsin
bebekheyecani
Cano sen niye başkasının ateşine takılıyorsun, sen kendi ateşine bak. Herkesin ısısı farklıdır. Benim adet ateşim 36.8 ile başlamış mesela, o yüzden benimki yüksek seyrediyordu.Valla bende çok bozuluyorum bu duruma ya belliki tutmadı yani
ay inşaallah cıkar ne diyeyim totem mi yaptın neSen yap pozitif çıkarsa ben de yapcam
Ama benim adet ateşim 35.9 çatlamadn sonra benim gördüğüm vücut ısısı 36.2 bide ara ara karnım ağrıyor aynı adet sancısı gibi çatlamanın yeni olduğunu bilmesem adet olucam zannederimCano sen niye başkasının ateşine takılıyorsun, sen kendi ateşine bak. Herkesin ısısı farklıdır. Benim adet ateşim 36.8 ile başlamış mesela, o yüzden benimki yüksek seyrediyordu.
Yeni aldım yavrum daha 1 ay anca oldu. Sabah ölçüp kapatıyorum bitmiş olabilir mibebekheyecani canım benimde ateş tablomla ovülasyon testlerim birbirini tutmadı hatta bugün yeni bir ateş ölçer alıcam artık ateş ölçerden şüphe etmeye başladım acaba pili felanmı zayıfladı diye
Yok canım yapmadım en son birlikte yaptığımız bugün bat ama birşey yok çok hafif bulantıyla baş dönmesi var sol böbrek tarafımda ara ara agrı sanki alt karın içinde bir dolgunluk hissi hafif sızlama seklinde birde benim akıntım çok olurdu bu ay kup kuru sadece iç çamaşırım ıslanıyor su deymiş gibiBir hayale yolculuk canım sen test yaptın mı ben göremedim de
Olsun belki seninki de bu kadar çıkacak daha öncesini bilmiyoruz ki dimi, belki soğukkanlı bir canosun takılma sen elinden geleni yaptın, yollar dağlar aştın beben için, cefakar fedekar anasın evelallah... Tüm topik hatunları öylee... Bu böyle biline..Ama benim adet ateşim 35.9 çatlamadn sonra benim gördüğüm vücut ısısı 36.2 bide ara ara karnım ağrıyor aynı adet sancısı gibi çatlamanın yeni olduğunu bilmesem adet olucam zannederim
Haklısın kız bana yorumun için teşekkür ederim. Bekleyeceğim sabırla bat günümde yapicam hadi hayırlısı olsun inşallah hep birlikte güzel haberler alalımya valla kızıcam ha kusura bakmaa , 5 gün önceden test yapıp bu kadar net olmak neden 5 gün önce cıkmama olasılıg zaten bana gore yuze 90 lütfen yapmayın böyle , 5 gün önceden test yapıyorsanızda zaten negatıf cıkacagını bıle bıle yapın