- 7 Kasım 2022
- 3.137
- 5.796
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #12.801
Bir iki gün oynayabilir aynen tutmak zorunda değil tabikide ölçüm hatası falan olabilir ya da uyumamışsındır ilaç kullanmıisındır hastalık falan yanıltıcı olabilir bazı günler ama 4 gün fazlaHep aynı saatte ölçüyorum canım. Alarm kurdum hafta sonu da aynı saatte uyanıp ölçüyorum. Bilemedim ben de.
Hahahahahaha kuzum haklısın hep böyleyim ama genelde geç yatıyorum sabah da zor kalkıyorum alışamadım erken yatmayaKız yat uyu dinlen, bebişi de gece kuşu yapacaksın baksonra söykenirsin uyumuyor bu bebe diyeee
AhahahahGebe kalınca insanın diline vuruyor demekki kankaçok hayırlı olsun inşallah,sizlerden biri gebe kalınca bizlere de umut oluyor peki sırt ağrısı göğüs hassasiyeti falan tahmini kaçıncı günde oldu,ve bazıları alıntı demiş o var mı sende
Tebrik ederim canım sağlıkla büyüsün inşallahKızlar günaydın ben de test yaptim bat 27 Aralık 10 dakika oldu.Laboquik markası testin.
Bilmiyorum ki dediğin gibi yaptım canmSENIN DOgru cıkmıyor mu kuzum
Canım çok silik bende görüyorum tebrik ederim inşallah vardır hatta bende böyle çok silik öğrendim günlük yap koyulaşmaya bak sağlıklı ilerlesin büyüsün inşallahEki Görüntüle 3179257 Eki Görüntüle 3179258 kizlaaarr ben gördüm sankiii siz ne diyorsunuzimagination forever T TASUU @pozitifbiri Papatyamaviss . Ve diğer arkadaşlar
İnşallah canım çok sağolCanım çok silik bende görüyorum tebrik ederim inşallah vardır hatta bende böyle çok silik öğrendim günlük yap koyulaşmaya bak sağlıklı ilerlesin büyüsün inşallah
Ciddi misin devamı gelmeyen lekenlenme yerlesme olarak yorumlanır ne kadar sabırlısın test içinBen 24 25 bekliyorum canım ama test yapmaya korkuyorum dünde minik bir lekelenme geldi sonra hiçbirşey yok
Teşekkür ederim canım Amin inşallah hepimizle beraberTebrik ederim canım sağlıkla büyüsün inşallah
ekimm24 kız maşallah ayağını nasıl sürttüysen bugün üç hamile var maşallah inşallah daha fazlası gelir arkamızdan
Hahahahaha inşallah canım yaaa bol bol hamişimiz olsun içim ısınıyor resmen böyle gördüce çok seviniyorum yaaahahahaha daha dur durr bunlar bugunkinin daha beklediğim çokk varr bosa ayrılmıyom burdan bunları almadan gitmem
Discard etme şu an canım sonra gerekirse çizgi dursun
Allah razı olsun canım çok sağolİnşallah gitmene gerek kalmaz Allah'ım çok amin
Kız tablonun iyisi kötüsü mü olurSiz link paylaşırken ben yeni ölçmeye başlamıştım aman benim kötü tabloyu ne yapacaklar dedim paylaşmamıştım
İlk hamileliğimde de lekenlenmem olmuştu ama adetimin 4 5 gün geçmesini beklemiştim emin olmak için. Emin ol sabırlı biri asla değilim ama yaşadığım üzücü olaylar tekrara düşer diye korkuyorum.Ciddi misin devamı gelmeyen lekenlenme yerlesme olarak yorumlanır ne kadar sabırlısın test için
Resmen gölge varEki Görüntüle 3179581 Merhaba arkadaslar bugun saat 13.15 gibi test yaptım yarım saat kadar bekledim negatifti. Sonra esim geldi testi kutusuna kaldırdım yemek yedi gitti 15.00 gibi tekrar baktım bu sekildeydi.Bat'a 5 gün var. Testin markası bebetime oldugu icinn hic ihtimal vermiyorum böylebişey yaşayan var mıı
Canım sabah ilk idrarla yaparsan daha sağlıklı olur, bata ne kadar var canım? İnşallah bebiş seninledirEki Görüntüle 3179581 Merhaba arkadaslar bugun saat 13.15 gibi test yaptım yarım saat kadar bekledim negatifti. Sonra esim geldi testi kutusuna kaldırdım yemek yedi gitti 15.00 gibi tekrar baktım bu sekildeydi.Bat'a 5 gün var. Testin markası bebetime oldugu icinn hic ihtimal vermiyorum böylebişey yaşayan var mıı
Üzülmeni istemem canım ama benimde çoğu kez böyle oluyor ve negatif yarım saatten sonrası gerçek olmuyor sen yinede kan ver olmadıEki Görüntüle 3179581 Merhaba arkadaslar bugun saat 13.15 gibi test yaptım yarım saat kadar bekledim negatifti. Sonra esim geldi testi kutusuna kaldırdım yemek yedi gitti 15.00 gibi tekrar baktım bu sekildeydi.Bat'a 5 gün var. Testin markası bebetime oldugu icinn hic ihtimal vermiyorum böylebişey yaşayan var mıı
Allahmmm ne de guzel bır gunn :) yarın sabah yap kuzum tekrardan ınsallah dogrudurEki Görüntüle 3179581 Merhaba arkadaslar bugun saat 13.15 gibi test yaptım yarım saat kadar bekledim negatifti. Sonra esim geldi testi kutusuna kaldırdım yemek yedi gitti 15.00 gibi tekrar baktım bu sekildeydi.Bat'a 5 gün var. Testin markası bebetime oldugu icinn hic ihtimal vermiyorum böylebişey yaşayan var mıı