- 31 Ağustos 2022
- 2.694
- 6.751
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #12.541
Kız gene senin belki tatil dönüşü kutlanma ihtimali varmış arası yakın diye benimkinin üstüne toprak atıyolardı öyle unutuyolardıahahahah oyle oylekız ben subatta dogdum ben dogum gunlerımm hep ara tatıle denk geldı oğlum ocak bakalım bu ne olacak gerıye doğtu gıttgıımıızı varsayarsak aralık gelıyor cok uzak ya aralık
Ben hiç bir şey yapmadım canım tarçın bal kürü yapacaktım iki üç gün yedim iştahımı kesince bıraktım benim tek belirtim belim çok kötü ağrıyor oradan tahmin ettim ve göğüsler şişti ağrıyor tek belirtilerim bunlar bebiş yürürken bile sanki belime bıçak saplıyorlarhamiş arkadaşlar belirtileriniz nelerdi biraz bizi bilgilendirin ayrıca bu yaptıgınız veya kullandığınız neler oldu @TASUU @sirirüsMervenur277
Anaam bu da pozitif ne bereketli bir sabah oldu tebrik ederim canım
ya aşkımm işe gelıyordum ondan gıremedım ne bereketlı gun masallahh yaaa :)) bende goruyorum şimdi yarına ınsallah ıyce pembelesııırrrr
Hamile arkadaslarin hep yükselmiş o yüzden dedim yok heralde. Bugün de adet olcakmisim gibi karnım ağrıyor1 hafta sonra belli olur canım ovulasyon olmuş
duydum onuda burda kullanan arkadaşlar varmı bilmiyorum bi batımız gelsin gerci umudum yok ama yine belki nasip olurçakşır suyu diye bişey varmıs arastırsana bııı
Çok teşekkür ederim canım bu sabah atesim 36.5 den 36.7 yebyukselmisti ama ben sanmıyordum gebelik olduğunu ne olur ne olmaz dedimAnaam bu da pozitif ne bereketli bir sabah oldu tebrik ederim canım
bende oyle hıssedıyorum malesef@melegim can yok kız benim ateş nanay milletin nasıl yüksek ateş tablosu benimki ancak 36.2 lerde geziyor bu ayda nanayzaten tutmadı hissediyorum yani
İnşallah kuzumm çok sağol hiç durmuyorsun arkamdan geliyorsun sende hemennnya aşkımm işe gelıyordum ondan gıremedım ne bereketlı gun masallahh yaaa :)) bende goruyorum şimdi yarına ınsallah ıyce pembelesııırrrr
Canım bir haftan var üzülecek bir durum yok ateşte dalgalanma olur önemli olan bat günü yüksek çıkması içini ferah tutHamile arkadaslarin hep yükselmiş o yüzden dedim yok heralde. Bugün de adet olcakmisim gibi karnım ağrıyor
amin canım daha 7 gün var benim bakalım inşaallah tutmuştur kendime söz verdim hafta sonuna kadar yapmıcam testSağol canım darısı sana ve isteyen herkese inşallah
Amin canım benim rabbim hayırlısını versinamin canım daha 7 gün var benim bakalım inşaallah tutmuştur kendime söz verdim hafta sonuna kadar yapmıcam test
Olsun kız birbirimize sarılır adetimize kucak açarız nolacak aramız zaten 4-5 gün bende sana yetişirim adetimlebende oyle hıssedıyorum malesef(
sen test yaptın mı canım senin testini göremedimbende oyle hıssedıyorum malesef(
ağzın bal yesın bilemiyorum asko bakalım calısmalar guzel olursa kalıtelı yumoslar kalıtelı spermler olursa neden olmasınKız gene senin belki tatil dönüşü kutlanma ihtimali varmış arası yakın diye benimkinin üstüne toprak atıyolardı öyle unutuyolardısenin bence gebelik yakın balım içime öyle doğuyor
gelsın bı bat bakalım kuzum ense karartmak yokduydum onuda burda kullanan arkadaşlar varmı bilmiyorum bi batımız gelsin gerci umudum yok ama yine belki nasip olur
dun yapmıstım negatıftı yasakladılar yarına kadar yapmamı kuzucum :) yarın yapcam zaten yarın yada persembe bat gunumsen test yaptın mı canım senin testini göremedim
canım nasıl karartmıyalım aylardır topik topik geziyoruzgelsın bı bat bakalım kuzum ense karartmak yok
Ama bugün erken uyanacağım tuttu kız napayım