Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

ahahahah oyle oyle :KK70: kız ben subatta dogdum ben dogum gunlerımm hep ara tatıle denk geldı :KK70: :KK70: :KK70: oğlum ocak :KK70: bakalım bu ne olacak :KK70: gerıye doğtu gıttgıımıızı varsayarsak aralık gelıyor cok uzak ya aralık :KK70:
Kız gene senin belki tatil dönüşü kutlanma ihtimali varmış arası yakın diye benimkinin üstüne toprak atıyolardı öyle unutuyolardı😅 senin bence gebelik yakın balım içime öyle doğuyor😂

hamiş arkadaşlar belirtileriniz nelerdi biraz bizi bilgilendirin ayrıca bu yaptıgınız veya kullandığınız neler oldu @TASUU @sirirüs Mervenur277 Mervenur277
Ben hiç bir şey yapmadım canım tarçın bal kürü yapacaktım iki üç gün yedim iştahımı kesince bıraktım benim tek belirtim belim çok kötü ağrıyor oradan tahmin ettim ve göğüsler şişti ağrıyor tek belirtilerim bunlar bebiş yürürken bile sanki belime bıçak saplıyorlar

Hamile arkadaslarin hep yükselmiş o yüzden dedim yok heralde. Bugün de adet olcakmisim gibi karnım ağrıyor 😓
Canım bir haftan var üzülecek bir durum yok ateşte dalgalanma olur önemli olan bat günü yüksek çıkması içini ferah tut :KK66:

Kız gene senin belki tatil dönüşü kutlanma ihtimali varmış arası yakın diye benimkinin üstüne toprak atıyolardı öyle unutuyolardı😅 senin bence gebelik yakın balım içime öyle doğuyor😂
ağzın bal yesın bilemiyorum asko bakalım calısmalar guzel olursa kalıtelı yumoslar kalıtelı spermler olursa neden olmasın :KK70:

X